Jump to content

Покупка на ауди а2,моля за съвет


Recommended Posts

Здравейте,решил съм да взимам въпросният автомобил за жена си,та въпроса ми е следният. След 2 месеца ще ходя в Англия. Погледнах цените там и тук,няма голяма разлика. Излиза ли обръщането скъпо и къде в Пловдив ги обръщат качествено за да проверя,че слес два месеца заминавам. Или според вас няма смисъл да се занимавам и да си я взема от тук? Не след дълго,ще си купувам и с3-ка,за да не отварям пак друга тема след време,какво мислите,заслужава ли си от там или да се мъча от тук. Питам,защото колите в България масово са избушени,особено с3-ките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше смисъл когато цената на паунда беше по-ниска и съответно разликата в цените между БГ и там - по-голяма. Сега като пресметнеш цялата занимавка и разходите по докарването, излиза че няма голям смисъл.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото знам,вече обръщането не е кой знае какво. За това питам за Пловдив къде ги обръщат качествено. Надявам се че някой все ще ме насочи. Това че може да ми излезне малко по скъпо не ме бърка. Важното за мен е да е по запазена колата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,ако си търсиш малолитражка или дамски автомобил по добре и вземи фолксваген поло 2005-2006г.модел,в пъти ще останеш по доволен откъм подръжка и разходи за обслужване и подръжка.Мой познат имаше А2-1.4 бензинов мотор,съсипа се с прослувитите проблеми на климатроника,също така му се появи и проблем със скоростната кутия,това ти го казвам информативно,може и неговата да не е била доста читава.Колата я ползва близо година и нещо,а в последствие я продава още толкова,просто това дърво няма продаване,накрая се ядоса и шитна на безценица за около 3000лв,при положение че тогава вървяха масово по обявите над 4800лв.За мен историй с обръщане на волана са безмислени,защото само за тази манипулация ще ти вземат близо 1000 лв.Знам че най масово се обръщат волани на Мерцедес и БМВ,също ми се върти,нещо от публикувани обяви,че в Пловдив и София има такива фирми.Първо проучи дали на някой му се занимава с обръщане на волан за А2 и съответно колко ще ти струва.Успех колега не искам да те разубеждавам,само споделям мнение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми,доста позитивни мнения съм чел за А2-ките. А за това,че искъм да си я взема от Англия,просто там са по добре подържани... Дори повечето са със история. Е с малко завишени цени,но по запазени са от тул в пути..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и читави модели в бг. С обръщане на волана за а2 като гледам под капака мисля ,че е невъзможно да се обърне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...