Jump to content

Питане за автоматик(мултитроник 7G)


Gushev

Recommended Posts

Ами то какво друго да ми дойде на ум :) Далечко е....... но ако няма кой в региона да му помогне...... какво да я прави :)   ю

П.п:   вече не е в Горубляне  :zustimm:

Редактирано от Fireblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох , извинявай колега , не съм спал 2 дни и натискам грешните копчета ! Леко леко я закарай при Мишо , или се обади на тоя   0896 201 184  - Боби се казва и се намира на бул. Рожен 80 . НО !!! Момчето , което ще ти вдигне е собственик на сервиза и правят главно скорости . Той супер много разбира от мултитроници , но работниците му са с интелект на нещо средно между фикус и кактус !!! Така че , той като е при тях всичко става отлично , а ти трябва да искаш да си вътре и да гледаш . Много ги плюха по форумите ,че не стават за нищо , но на въпросният шеф като му казах да ми седи до колата и че искам да гледам и всичко мина по часовник . Аз я карах около 5 км с 3 от 7.7 л в скоростите и НЕ ми светеха всички лампи ,но шумът беше като в ТУ -95 , помислих си че докато стигна до сервиза кутията ще е на кайма. Отстраниха теча (от буксата на мозъка) и смених само маслото и заспа . А светнат ли всичките P R N D S , значи кутията има проблем и смея да твърдя , че за съжаление не е малък , което тогава ми каза и тоя . Мисля и че не е от маслото , но това е първото нещо с което трябва да започнеш ,защото се почва от най-евтиното . СЪВЕТ : не я карай така , сама няма да се оправи !!! Само ще става по-зле , не си експериментирай с тази липава кутия . Готина е за каране , но не е надеждна ,особено като колата е на 12-13 години и не знаеш кутията как е карана и дали е обслужвана . Кажи какво се случва и ако мога да помагам със съвети и контакти съм насреща. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговора колега.Маслото вече е сменено,диагностика направих и ми излезна само една единствена грешка P01706,която нз какво значи.Кутията е наред,за сега няма никакви шумове и течове,нито придърпване,скоростите ги реди идеално но за съжаление проблема си остана.Светкането на всички букви става само като дам на неутрал,но загрее ли малко колата и всичко се оправя.Говорил съм с Мишо и след една седмица колата отива при него.По негово мнение може и да е от компютъра,но само като я закарам ще може да каже със сигурност какво и е.Колкото до това дали може да се кара така не съм го питал надявам се да издържи колата до като я закарам.В момента не я карам,само ако е много наложително.

 

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега се поразрових и видях че тази грешка означава цитирам: Р0706 Неправилно показание/не е регулиран датчика на трансмисията   

 

някой да знае какво ще рече това???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да сподедля!Най-после проблема е решен.Оказа се компютъра на скоростите,явно често срещан проблем при мултитроника.Един голям плюс и от мен за Мишо.Прие ме с голяма любезност и за по малко от 24 часа откри проблема и го отстрани и то на разумна цена.За това ако някой има проблем с аудито си Мишо е човека!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...