schneider11 Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 (edited) Здравейте колеги, предна лява крушка на късите не свети. Смених я с други 2 и с тях не тръгва. Дясната си работи. Предположих, че проблема е в предпазителите, отворих "бушониерата" и за мя няй-голяма изненада, нямам предпазители в гнездата за лява и дясна къса светлина. Позиция 20 и 21?! Къде е проблема, защо липсват предпазителите? Ако е от значение дневните са автоматични при даване на контакт и светват./Настроени през компютър/! Благодаря Edited June 26, 2016 by schneider11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir7979 Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 здравей,колега и при мен липсват бушоните и аз съм с автоматични дневни,провери дали стига +12 волта до крушката ,според мен липсва захранване + или маса Link to comment Share on other sites More sharing options...
schneider11 Posted June 26, 2016 Author Report Share Posted June 26, 2016 Благодаря колега, проблема се оказа в хлабава връзка на кабелната обувка на фасунката на самата крушка. Но за мен си остава голямото учудване защо няма предпазители на лявата и дясна къса светлина, както и на допълнителните халогени за мъгла?? Ако някой има отговор нека сподели! Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivailo_slavov Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 До юли 2004 на 19-ти предпазител е ключа за фаровете, 20-ти дясна къса светлина, 21-ви - лява къса светлина. След Август 2004 на 19-ти предпазител са фаровете за мъгла, 20-ти и 21-ви са свободни - дали годините са верни незнам, но поне в ELSA така пише за описанието на предпазителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schneider11 Posted June 26, 2016 Author Report Share Posted June 26, 2016 (edited) преди 40 минути, ivailo_slavov написа: Цитиране на предходно мнение! При мен и в двата случая 19ти е свободен...... Edited June 26, 2016 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kukata_a4 Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Здравейте колеги.Имам Ауди А4 Б6 2004г и всеки ден ми изписва съобщение на фиса, че предна лява къса светлина не работи и се показва една задраскана крушка.Обаче всичко си е наред крушката си свети нормално и няма проблеми.Моля ако някой знае къде е проблема или се е сблъсквал с подобно нещо и има желание да помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пламен П Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 Лош контакт на крушката с фасунгата, дори и моментно. Компютърът отчита по-малко съпротивление и светва индикация. Доста досаден проблем, пробвай първо със смяна на крушка, част от нашата е върху старата. Може и да се оправи проблема за известно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TKantar Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 Възможно е и лоша маса. Хем свети хем дава грешка. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kukata_a4 Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Днес констататирах,че буксата на десния халоген ми е нагоряла и си помислих,че ще реша проблема като я зачистих и я щракнах хубаво но уви,след тази манипулация пак ми изкара досадната грешка.Констатирах също че на десния стоп на най горната крушка липсва плюсовото краченце в дъното под крушката и съответно лампичкатаа не свети тя е нещо като допълнителен габарит(защото има гаабарит на най долната крушка).Интересно е че съобщението ми е ЛЯВА КЪСА СВЕТЛИНА а проблемите са в дясно а от ляво всичко е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts