Jump to content

Таблото не работи както трябва


aleklol

Recommended Posts

Здравейте колеги,

от известно време имам проблеми с таблото. Не отчита температурата правилно (стрелката седи на 100 градуса, а компютъра в климатроника си показва 83-85), също така при изключване и включване на акумулатора таблото спира да работи тотално. Премигва, стрелките мърдат и не показва нищо. На случаен принцип се оправя след известно време, но когато проблема го има премигват също така подсветките на радиото и на ключа за фаровете. 

Може ли някой от вас, който е имал подобни проблеми да сподели как се е справил с тях и/или да препоръча някой добър жичкаджия в София, да я погледне и да каже дали е от таблото или от веригата.

Благодаря предварително.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря ти за бързия отговор! 

Имаш ли някаква представа от къде мога да си купя такова и ако да ако можеш да ме ориентираш като цена долу горе колко е. Моето табло е това с малкия DIS дисплей.

Link to comment
Share on other sites

Таблото с лостчето за борда е около 200-250 лв в зависимост от състоянието. Пиши в подфорум Продава/Купува в темите за коли на части на търговците ни.

Отделно ще платиш още за монтиране и обучение. Тук цената е в зависимост от това при кого ще се извърши процедурата.

Link to comment
Share on other sites

В сайта на Ross Tech има описано подробно как става обучаването на таблото към компютъра и ключовете в последствие. Процедурата изобщо не е сложна ако владеете англииски на средно ниво и ако на мен ми се наложи със сигурност сам ще опитам. Имам и VagCom и Commander. Не ми е за парите, но бих рискувал да объркам нещо в името на прогреса.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...