Donov Posted April 24 Report Share Posted April 24 (edited) При мен няма значение региона. България, Гърция Сърбия и Турция разпознава навсякъде ако е жега и се е нагряло стъклото и въпросния чип. Навигацията не я ползвам на колата не съм я и ъпдейтвал. просто съм забелязал тази закономерност. Софтуерно не знам как може да се оправи но хардуерно, както вече казах тов ае начина Успех! Edited April 24 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola_RS Posted April 25 Report Share Posted April 25 На 24.04.2024 г. at 6:54, KaloBesh написа: Хм, при мен мисля, че проблемът е софтуерен - от това, че не съм в даден регион, грешки няма записани. Колата е 2012, доста преди фейса. точно това е проблема,от ауди са забранили тази система за Източна Европа,когато пуснеш системата за разпознаване на пътни знаци ,тя чака локация от гпс-а и когато антената подаде сигнал че е в ИЗточна Европа- нещата не се случват. Пробвах руския начин- изтрих си картите на навигацията и смених региона и тогава всичко се получи,знаците тръгнаха,но така пък останах временно без навигация. След като отново си качих картите и навигацията тръгна,системата отново забрани разпознаване на знаците. Требва някакси да излъжем мми-ти че живеем в мизерията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola_RS Posted May 17 Report Share Posted May 17 има много обяви в нета за активиране на тези знаци за Източна Европа,няма ли кой да си предлжи помощта,дори и да е платена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaloBesh Posted June 24 Report Share Posted June 24 Много ме е яд, че хем го имам, хем го нямам . Поне инсталирах модул за Android Auto и пак ми показва позволената скорост за участъка, но пак... гадно е да не работи екстрата и то заради лимитации от Audi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts