Jump to content

Мнение за конкретна обява Audi S3 AMK


Recommended Posts

Здравейте колеги, едно приятелче силно е решил да се присъединява в Ауди Клуба ударно с Audi S3 facelift. Гледахме няколко, но той се спря на една - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11475776777558840&slink=h34f3d. Тази се намира в Орландовци и се продава от известно време. Това което сме забелязали от 2та огледа е: Преден ляв калник е удрян и направен г/д добре. Има ръжда в двата ръба на вратите, но не изглежда много страшно и може да се пристегне. Колата е с койлоувъри, салона е доста запазен, всичко вътре работи дори подгревите на седалките. Тече масло от капака на клапаните и е за гарнитура. Има някакъв проблем с ЕСП-то, който най-много го притеснява: Когато подкарахме колата, след като малко прибоксуваха предните гуми, Халдекса почна да стърже и ЕСП-то се изключи и нямаше включване повече, някой има ли представа какъв е проблема? Колата иначе върви и турбото надува много добре.

Ако някой друг е ходил на оглед да сподели мнение, всичко е добре дошло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маслото в задния диф, кога е сменяно последно? Не един приятел със с3, скоро така спря да му работи куатрото чат пат и се оказа, че маслото в дифа е намялало/за смяна. След обслужване, всичко заработи нормално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямат представа кога е сменяно последно, колата е нов внос. В някакъв сервиз в София им казали, че трябвало да се долива :D Оказа се, че на двигателя му липсва налягане на маслото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая Еска май ще се окаже с доста проблеми и ще глътне набързо едни пари.

Явно се търси кола от района на София,но има други по-харни по обявите из страната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някак и тея стопове и джанти хич не ми харесват, но тук вече си е въпрос на вкус...то ако това и беше кусура пак добре, ама явно си има проблеми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тия пари толкова,хубавите в Швейцария са поне по 4000 франка+докарване 1200лв+мито 600-700лв и те станаха 9000лв.без горница

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми моята я взех за 9 000 преди близо 2 години, и не е като да нямаше какво да се донаправи...нищо фрапантно на фона на повечето коли, но ако ги сметна като пари цената си отива като за УЖ добра 4Ф-ка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • VBI locked this topic
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...