Jump to content

Питане за обява А4 б8


Recommended Posts

Здравейте колеги

Някой може ли да ми помогне с някаква предварителна информация за конкретната обява . Колата е внесена от Италия ми казаха по телефона .

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11477116769388017&slink=1pmeig

WAUZZZ8K9AA141858  това е ВИНа . Цената е малко по ниска спрямо др обяви от модела и година .  

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От новите боклуци на Ауди не разбирам,пък и избягвам да пиша в такива теми,ама това така е намазано с лой,че и в Инголщад не могат да разберат на колко километра е.И като са го спрели до табелата с диагностика смятай колко е намотан километража.Между другото аз на една Б4 за 6 години в България и навъртях 800000 км.,а тия за 7 години в Италия само 133000,направо е удар.И то от варненските жамбази.Земай,за тез пари е без пари,ама после да не ревеш с глас какви са боклуци Аудитата.

По-надолу има цяла тема за Ауди Б8,заключиха я,но ти я прочети,все пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@batiaro

Хем не разбираш (твои думи) хем обаче коментираш. Доста типично за нашенеца - "Я не знам, ама да кажа".
400км дневно 365 дни в годината във В4ка, в продължение на 6 години, мога само да те съжалявам.

@naiturseniq

Има няколко теми по-долу много подробна тема за В8. Спокойно можеш да видиш кои са запознатите с модела там, нищо че е затворена и да им пишеш по едно ЛС за разяснение, ако нещо не е обяснено в темата.
Ползвайте го тоя сърч ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МОля ви не спорете , надявах се за конкретна информация за колата , може от дългов реме да е в мобиле и да сте я коментирали , някой да я е гледал на живо и карал  в сервиз. Снимката на километража е от октомври миналата година така че явно не се продава от два дена , можеи на по висока цена да е стартирала.

 

 

Спярана е пред сервиз за диагностика понеже собственика на колата е собственик на сервиза . Регистрирана е преди повече от 6 месеца понеже в гаранционен фонд излиза едно птп в недвижимо имущество - вероятно някъде чукната и оправена по каското.  По негови думи от телефона няма проблем да минем през Ауди за сверка на километрите по историята на колата.Чудех е дали някой тук моцже да ми даде линк къде да я проверя по рама без него дори и платено за да знам да се занимавам ли въобще или да се насоча другаде. 

Вкарана била по поръчка от италия капарирана, но човека се отказал и той я взел .  Не знам дали че е сервиз трябва да ме притеснява или успокоява.  Цената е по долу от нормалното .  Четох за тези а4 , аз карам пасат 116пд доста съм запознат с двигателя. Този е комън рейл , до колкото схванах е по добре от предходния 140 пд с кофти репотация.  Нз дали съм прав но по информацията която намерих излиза че тази а4 б8 е голяма колкото пасат 3b5 което не е никак  малко . Возил съм се преди да иомам намерение да купувам  и останах с впечатлението че е добре вътре за разклика от по старите модели.

Прихор=твил съм си едни 1500 лв за изненада ппц . Освен съединител маховик , за какво друго да обърна внимание ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3 minutes ago, naiturseniq said:

Нз дали съм прав но по информацията която намерих излиза че тази а4 б8 е голяма колкото пасат 3b5 което не е никак  малко .

Иди с пасата до някоя автокъща, седни в една такава кола и после пиши дали наистина е толкова голяма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Б8-цата като вътрешно пространство е колкото пасат Б5, Б5.5 и Б6 - 1463 мм срещу 1466 мм разстояние от лакът до лакът на предните седалки. Единствено отзад пасат Б6 има малко повече пространство за краката, но това едва ли е определящо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С уговорката, че съм гледал само няколко Б8-ци преди да се насоча към друга марка, бих те посъветвал да търсиш кола от 20 бона нагоре. Като им гледам цените в момента от толкова започват читавите екзпемпляри. Сега ще спестиш 3 бона, и после ще дадеш 5 за ремонти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По спокойно . Ако имаше за писане щях да пиша . Питах за конкретни неща  , намерих инфо другаде и темата е излишна . Ако я взема другата седмица както съм планкрал ще се видим в друга тема и ще обсъждаме засега нямам какво повече да споделя .  Ако установя нещо нередно и не я взмема ще разберете първи . Предстои да влезе в сервиз за оглед просто са почивни дни.

Благодаря пак на колегите . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...