betaserk Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Здравейте, колеги! Имам един въпрос, перката на колата/не тази за климатика/ трябва ли да се върти постоянно при запален двигател? На някой марки коли нали така беше? Не ми прегравя колата, дори в горещините, но погледнах под капака на работещ двигател и перката не се въртеше. 3.0 тди е аудито ми! П.П. Търсих и във форума и в гугъл, но не намерих нищо за въпроса ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trackersoft Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Не колега, не трябва да се върти постоянно. Колата си я управлява кога да се включва и кога да се изключва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo.petkov Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Ако леко ти подминава 90 градуса се върти макар и слабо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betaserk Posted May 8, 2018 Author Report Share Posted May 8, 2018 Ок, благодаря за отговорите, не ми качва над 90 градуса, щом не трябва да се върти винаги и не ми вдига повече значи си върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo.petkov Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Ами аз моята тогава съм я виждал да върти като стрелката подминава леко 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts