Jump to content

Cylinder Misfire Detected


Aleks67

Recommended Posts

Бобини или какво? Двигателят е 1.8 TFSI, драмата е следната: прибирам се днес в дъжда към София през Костинброд, колата си мърка доволно от лекото подаване на газ заради ремонтите и на светофарчето на спускането преди градчето, спирам за изчакване на сигнал и изтегляне на колоната. Моторът започна да тресе яко... Успях да се спусна до началото на града, отбих и чекнах ECUто за грешки. Показа тази от заглавието на 2ри и 4ти цилиндър. Свещите сменях наскоро, бобини не съм. Дотътрих се до Софето на 2 цилиндъра. Пред нас изчистих компа и се прибрах да почина, а и да изстине двигателя. След 3 часа слизам, паля, поработи малко като трактор, но се закрепи после плавно. Свалих нов скан и ето какво се получи:
Screenshot_2018-06-03-20-01-30.pngИ друг път съм карал в дъждовно време, но това днес ме хвърли в потрес. Предположения, опит?..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ни вест ни кост от грешки в ECUто, бистро като момина сълза. И пак си мърка, като коте... Затова ми е и питането, при всяка влага навън ли ще му треперя на моторчето...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...