Gabriela98 Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Здравейте колеги, Имам проблем с колата, Audi A6 3.0 tdi, 4F. Перките на радиатора не се въртят дори при загряла кола и включен климатик, закачих я на диагностика и при тест на перките също не се завъртяха. Имате ли идеи от какво може да е? Това което ми казаха беше или управление на перките или реле. Имате ли идея къде се намира и релето? Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 под кората на чистачките е бушона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriela98 Posted April 28, 2020 Author Report Share Posted April 28, 2020 @kpematop бушоните са здрави, случайно да знаете дали релетата също са там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Да, релето е до компютъра на двигателя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriela98 Posted April 28, 2020 Author Report Share Posted April 28, 2020 @kpematop Много благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunshai Posted April 29, 2020 Report Share Posted April 29, 2020 Най-вероятно управлението,то се намира по спомен закачено за дифузьора на перката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishoo229 Posted May 16, 2020 Report Share Posted May 16, 2020 На 28.04.2020 г. at 15:57, Gabriela98 написа: Здравейте колеги, Имам проблем с колата, Audi A6 3.0 tdi, 4F. Перките на радиатора не се въртят дори при загряла кола и включен климатик, закачих я на диагностика и при тест на перките също не се завъртяха. Имате ли идеи от какво може да е? Това което ми казаха беше или управление на перките или реле. Имате ли идея къде се намира и релето? Мерси предварително! здравейте дали проблема е решен 🙄 че и аз имам същият проблем БЛАГОДАРЯ ВИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotin78 Posted June 6, 2020 Report Share Posted June 6, 2020 Здравейте и аз имам същя проблем. Перките не се въртят климатика не работи. Може ли снимка на релето къде се намира. Пълних климатика сега има газ няма фуга при тестване се включва компресора перките не се включват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotin78 Posted June 6, 2020 Report Share Posted June 6, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaskoy Posted June 14, 2020 Report Share Posted June 14, 2020 Здравейте! За тези които имат проблема - проверете релетата в кутията на компютъра ( от дясно, под кората на чистачките ). Самите релета са в куплунг под компютъра, така че може да ви се наложи да откопчаете скобата, която го държи. При мен идваха по по-малко от 3 волта на управляващите крака на релето и според мен не искаха да превключват и да пускат перките. Без тях, веригата е затворена и перките се въртят. Ако не завъртят, проблема може да е в самите четки на перките, управлението им или инсталацията от кутията на компютъра до самите перки отпред. В същата кутия има и силови бушони ( 40А ) за перките. Проверете дали и те са здрави. Лично аз минах тънко - 2 нови релета за по 15-16лв парчето и всичко вече е както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Крвна група Ауди Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Здравейте! За тези които имат този проблема върху перките има закачено управление то окислява и не работи аз ще го сменявам тези дни и се надявам да отстраним проблема вто и снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ринго87 Posted July 10, 2024 Report Share Posted July 10, 2024 (edited) Здравеите,колеги имам проблем с охладителната перка на А6.Ц6 3.0ТДИ. Загрева на 90/ градоса, и перката не тръгва,почва да изхвърля водата през казанчето.Искам да знам от къде да почна.Ако някой е имал такъв проблем. Edited July 10, 2024 by Ринго87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikrga Posted July 11, 2024 Report Share Posted July 11, 2024 Някъде има теч на охладителна течност или водната помпа е сдала багажа, по-вероятно теч. Отделно температурният датчик е сдал багажа или има проблем по окабеляването му до уреда на таблото, както и в самия уред, най-вероятно датчика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ринго87 Posted July 12, 2024 Report Share Posted July 12, 2024 Къде се намира датчика,на казанчето отдоло има 1 тои само нивомер ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts