Иво Гуджев Posted September 18, 2021 Report Share Posted September 18, 2021 Здравейте колеги, това е първата тема която създавам.. имам проблем с централното на а4 б6. Като закупих колата, централното заключваше всички врати, без предна лява (шофьорската) и се налагаше да заключвам и отключвам с ключа.. но след време спря да заключва и отключва всички втати. Мисля че като сменя батериите на дистанционното ще се оправи, но ме съмнява че ще се оправи и шофьорската врата. Та въпроса ми е, какво мога да направя.. ще сваля вратата.. но не разбирам много от ток и кабели.. къде може да е проблема. И ако някой е имал такъв... ако е възможно да ми даде алтернатива, какво мога да пробвам за да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
герги Posted September 18, 2021 Report Share Posted September 18, 2021 Възможните ти проблеми са или кабелите между вратата и купето или микроключета във бравата. И в двата случая не се сваля вратата,а само кората. И в двата случая ще трябва запояване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kukata_a4 Posted September 20, 2021 Report Share Posted September 20, 2021 Микроключета често срещан проблем на ВАГ в тези модели особено Пасат б5 и 5.5, обаче има и други проблеми ако е свалян акумулатора е нужно една хитрина с ключа иначе след свалянето колата започва да се заключва и отключва само с ключа и централното не работи докато не се обучи пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
didko_tl Posted September 21, 2021 Report Share Posted September 21, 2021 Микроключетата не влияят на отключване и заключването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubolalev Posted September 21, 2021 Report Share Posted September 21, 2021 Аз си взех нова инсталация за вратата на шофьора,всякакъв вариянт на запояване в маншона е до 2-4 год. трайност,просто се отваря най-много!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysua Posted December 18, 2021 Report Share Posted December 18, 2021 Здравей да ли си реши проблема ,че и при мен е абсолютно същото.първо заключваше всичко без шофьорската врата след това изобщо не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts