Jump to content

didko_tl

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно didko_tl

  • Рожден ден 22 Януари

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 Б6 куатро

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

1267 профилни разглеждания

didko_tl's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. didko_tl

    Кодиране ABS

    Миналата година и аз сменях електрониката на АБС.Кодирането ми се получи от4,5 път.Номерата на новия и стария модул трябва да са напълно еднакви.Те май бяха два модела,с буква накрая и без буква.Пробваш,ако не стане почини малко и пак пробвай.До колкото прегледах правилно си написал кодирането.Ако не става пробвай да разкачиш акумулатора за няколко минути и пак пробвай.Успех
  2. didko_tl

    Проблем с EPC

    EPC-електрик Пауър Контрол.Трябва да се прочете какви грешки е записала.На брат ми скоро му беше светнала,оказа се датчик колянов вал.
  3. Вероятно сте проверили самите крушки на стоповете
  4. Сменете стоп машинката.Намира се над педала на спирачката.За да я свалиш,първо се откача буксата и после завърташ самата машинка.Ако не откачиш буксата,не може да се свали машинката.
  5. didko_tl

    A4 b7 2.0 tfsi

    Аз съм с А4 Б6 типтроник и торсена си има пробка за източване и пробка за наливане.
  6. didko_tl

    абс модул

    Колега гледай да е абсолютно същия номер.Ако е без буква взимаш и ти без буква.После трябва обучение на новия модул.Свали си кодировката на твоя модул преди да го свалиш и ще улесниш този,който ще кодира новия.
  7. Ако е със същите букви,възможно е да не се наложи никакво кодиране.За Vin адаптацията,просто ще ти показва грешка в модула(че е от друга кола)но това не влияе на неговата работа.Лесно оправя с Ваг Ком,но иска малко четене и търсене.Не може всичко на готово
  8. Пробвайте с друг модул central electric.Тези проблеми нямат нищо общо с комфорт модула.
  9. Да се смени автомата с ръчка,да правено е.Но до сега не бях чувал някой да иска да смени ръчка с автомат.Според мен е доста занимавка и не си заслужава,дори само от финансова гледна точка.
  10. didko_tl

    Audi A4 B6 3.0 Benzin

    С това прословуто и широко разпространено сваляне на клемите, АБСОЛЮТНО нищо не правите.Трябва си диагностика
  11. Първо проверете кутията на компютъра дали има вода,после вижте релето.Често гори управлението на перките и почва да прави така.
  12. Може без да ги сваляш от колата,но така или иначе трябва да свалиш 4-те болта,които държат седалката към купето.После накланяш седалката назад и се монтират без проблеми.Правих го,но салона ми не е S line,не знам дали има разлика.
  13. Микроключетата не влияят на отключване и заключването.
  14. didko_tl

    Фарове

    Трябва да се монтира допълнителен модул
×
×
  • Create New...