Jump to content

Хидравлична рейка


novvkluba

Recommended Posts

Здравейте колеги. Пак съм аз с моите досадни въпроси. Та днес дочух че ми вие помпата на хидравликата, защото нямаше масло. Сипах аз масло и тръгнах да гледам от къде го губи. Оказа се от маншоните (доколкото знам често срещан проблем при голф 4 а3 леон). Та искам да попитам дали добавка може да оправи макар и временно този проблем или да търся решение за рециклиране. И ако не става варианта с добавката предложете някой, който да я рециклира без да ми извива ръцете с цената. Свалянето и качването ще е от мен. Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ето ти добавка на реномирана марка  https://maxcar.bg/dobavki/bardahl-servo-stop-leak-bar-1755

Но това е решение предполагам и за няколко месеца. Преди 10-на години свалях и слагах 5 пъти рейката за рециклиране в рамките на 3 месеца на друга марка кола, но те са направени по един и същ начин. Рециклирането се състои в смяна на О-пръстени от ляво и дясно, както и малко странни семеринги-двустранни пак от двете страни. Втулките по които се движи рейката /  са пресовани по-навътре при някои модели с О-пръстен,няма как да сменят. Обикновено започва да тече в десния маншон, защото там рамото от червяка на кормилния прът е по-дълго и поема по големи натоварвания. Съвета ми е да си купиш от автоморга рейка, тя може да те изкара доста време докато продадеш колата. Просто си си купил кола с проблемна рейка.

Редактирано от Krasi F
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за мнението, колега. Ще се рециклира тази рейка, чух доста добри мнения за сервиз за рециклиране на рейки в Горна Оряховица. Давали и гаранция, колко е вярно не знам, но аз съм на мнение, че донякъде са недоизмислени тези рейки... Просто за мен не е сериозно да се слагат на мотори 1.4 примерно, където джантите са 14 - 15 цола, чак до мощните мотори, където джантите стигат 18 - 19 цола... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Рейката е супер яка ,просто са на години . Ти ако видиш какви слагат на новите джипове ще се хванеш за главата като за детска количка .

По темата - рециклирай си я но дати сложат тефлонови втулки ще надживее колата .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...