Teletabis

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Teletabis

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Auidi A3 1.8

Персонална информация

 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ATE , свещи според каталога аз имам и газ и пак с оригиналните работи най-добре .
 2. Пусни една снимка да я видим .
 3. Намерих много добър газаджия в София намира се на отбивката за горна баня . Влади Газ . За 15 мин ми оправи газовата и колата лети на газ ,няма грам разлика във вървежа газ бензин . Дори ми каза че ламбда сондата ми е заминала и затова разхода ми е такъв . Така че колега по горе може да има същия проблем.
 4. @www543 Аз от както го имам моето винаги е било така . И за това го смятам за нормално . Но вече е за газаджия защото вчера както карах и умря на газ , педала до ламарината реакция никаква .... Все едно нещо се запуши и няма мощност но НЕ изгасна просно не реагира . Минах веднага на бензин никакъв проблем . Пак пробвах на газ същия к*р .
 5. Ами ако някой знае наистина РАЗБИРАЩ газаджия в софия бих я закарал за профилактика . 99% нищо не разбират и казват например , а то е нормално да тресе на газ , то е нормално да перекъсва и т.н
 6. Моята е със същия двигател бутилката е 40л пълни се там някъде 35-36л минавам към 280 км с леко каране ,ако почна да я натискам си харчи яко газ и минавам 200-230 км . Така че 260 км си е абсолютно нормално .
 7. Вземи си направо 16ки
 8. Имах подобни проблеми с по-стария двигател 1.8 оказа се датчик на колянов вал . Не записваше никакви грешки правеше същите мизерии .
 9. 99% е геометрията колега ... играл съм го на голф 3 110 кс и шкода 110 кс абсолютно същото което описваш се случваше. А и голфа имаше леко цепнат маркуч та си ги огледай хубаво .
 10. Здравей , ето това е темата от която аз гледах и направих моето табло :
 11. Трябва да се намери темата , взимаше се от едни кабел който е на климатроника
 12. Има инфо, но се вкарваш в страшен филм да знаеш , играх го лятото .
 13. Датчик на коляновия вал сменяй
 14. Гато-змея се казва ул. „Батак“ 14, 1510 НПЗ Хаджи Димитър, София
 15. Не е от помпата . Най-после проблемът е решен след 3ма "майстори" и какви ли не теории как газовата пречела и бъкалакомпютъра хааха датчици ,релета , дебитомери ,бензини и т.н и т.н Та закарах я на доста по-разбиращ човек и след два дни ми званна да ходя да си я взимам . Проблемът е бил в датчика на коляновият вал .... Вече цяла седмица е -8 , -10 , -13 паля от раз ! Но хората са проверили всичко наред без да сменят ненужни неща ! А не на посоки да ми разправят какво може би е може да е ....