Jump to content

Проблем с Б6


Azinothh

Recommended Posts

Колата е Ауди А4 Б6 1.9Tdi 131кс AWX мотор - вчера при неуспешен опит за отключване на колата чрез дистанционното се наложи да отключа колата ръчно чрез ключа. Веднага светнаха един куп светлини и грешки по таблото плюс лампата за имобилайзер. Странното обаче е че колата запали въпреки всичко след което съм я карал не повече от 10км и при паркиране при опит за загасване не гасне, дори ключа се изважда и колата продължава да работи. Изгасих я на скорост след това опитах да я запаля и не запали. Интересното беше че колата след като я изгасих заби на контакт и дори при откачане на клемата на акумулатора и после след закачане колата отново си е на контакт. Моля за мнения и съвети какво може да е.. На колата днес е сменен клемореда и не е от него.. 

Редактирано от Azinothh
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дистанционното не работи поради откачването на акумулатора, което си направил. Покарай я няколко дни да се само-обучи и ще заработи отново.

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)
Преди 22 часа, CVT написа:

 

Дистанционното си работеше нормално, колата си беше паркирана със закачен акумулатор.. вчера сутринта обаче не работеше и не е заради батериите, защото са сменени наскоро 

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи по някаква причина се е получило прекъсване на акумулатора. Винаги когато това стане, дистанционното спира да отключва/заключва и трябва или да го обучиш ръчно, или да го оставиш да се само-обучи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Влизаш в колата даваш на контакт натискаш бутона за заключване на вратите който е на кората на вратата за пет секунди връщаш контакта излизаш на вън и пробваш с дистанционното да заключиш и отключиш

Редактирано от Kukata_a4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...