nedelcho_iliev Публикувано 3 Август 2024 Доклад Share Публикувано 3 Август 2024 Здравейте, АВК-то изхвърли водата. Днес отворих мотора и това е резултата: На какво ви прилича? Аз имам някакво предположение, но бих искал да чуя и вашите мнения. Предварително благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 3 Август 2024 Доклад Share Публикувано 3 Август 2024 (Редактирано) Ми на к'во, измити чела, духнала гарнитура. Тва ако имаш късмет, ако не......, блокче. Редактирано 3 Август 2024 от NIKO Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi+ Публикувано 3 Август 2024 Доклад Share Публикувано 3 Август 2024 Прилича на пукнатина. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedelcho_iliev Публикувано 3 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 3 Август 2024 И аз съм на това мнение. Не снимах гарнитурата, но изглежда добре. Няма следи от пробив. А и нещата се развиха много бързо. За 40-50 км. пробег без да е имало тормоз. Преди да отворя мотора, предполагах, че е спукала главата, защото я правих преди около 20 000 км. и беше тръгнала между клапаните. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikrga Публикувано 4 Август 2024 Доклад Share Публикувано 4 Август 2024 Пукнатините са на челото на буталото, а не на цилиндъра. Макар че и той е много зле. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedelcho_iliev Публикувано 4 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 4 Август 2024 Сигурно заради спуканото бутало надува в охладителната система, как мислиш? Интересно ми е, какво би могло да доведе до спукване на блока? Карам само на газ. Газовата е обикновена, врътките са развъртяни до края, колата вървеше много добре, но цветът на свещите дава индикация за бедна смес. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi Публикувано 4 Август 2024 Доклад Share Публикувано 4 Август 2024 Първо изчисти хубаво цилиндъра и го огледай. Според мен след това трябва да провериш главата за спукване. На буталото му няма нищо поне отгоре. Снимай и гарнитурата да я видим. Тези петна по цилиндъра със сигурност са от антифриз. Ако няма пукнатини по цилиндъра петната ще изчезнат във времето. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikrga Публикувано 4 Август 2024 Доклад Share Публикувано 4 Август 2024 Преди 3 часа, nedelcho_iliev написа: Сигурно заради спуканото бутало надува в охладителната система, как мислиш? Директно не, защото цилиндрово-буталната група не е в непосредствен контакт с охладителната система. Индиректно да. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi+ Публикувано 4 Август 2024 Доклад Share Публикувано 4 Август 2024 Трябва ти нещо подобно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedelcho_iliev Публикувано 5 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 5 Август 2024 Не успях вчера да снимам гарнитурата. Решил съм да сменям цялото "долнище" (блок, бутала, колянов вал). Този в колата е на 99,9 % спукан. Проблемът е, че другият мотор е стоял около 10 години. Какво да ревизирам? - да сменям ли сегментите или само да почистя каналите в буталата, или изобщо да не ги пипам? - да прегледам ли лагерите (основни и биелни)? Ако са добре да ги оставя ли или да ги сменям? Ако са износени, може ли да ги сменя без да шлайфам вала и какъв резултат да очаквам? Ако се сещате още нещо, което ще ми е полезно, ще се радвам да го споделите. Още веднъж, благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 5 Август 2024 Доклад Share Публикувано 5 Август 2024 На тия въпроси отговорите само след като разцепиш "новия" двигател, сичко друго е фърляне на боп. Вал се шлайфа ако има защо, микрометъра никога не лъже. Ако ще я търкаляш тая кола и за вбъдеще, нищо не пречи да я подмладиш с малко нови частички, е, съобразно финансите и мерака, сменяй всичко профилактично, лагери, сегменти, повдигачи, водачи, клапани, гОмички (а, тя май обслужена главата), т'ва само в случай, че цилиндри и шийки са в нормите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedelcho_iliev Публикувано 5 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 5 Август 2024 Колата си я карам като втора и смятам да я правя, както трябва. Притеснявам се от качеството на новите части. Затова питам, ако лагерите са О.К, дали да ги сменям. Същото и за сегментите. Ако трябва да се разстъргва блока и ремонтен размер бутала - това няма да го играя. Като го гледам хонинга си личи още, та предполагам, че ще е ОК. Главата, която свалих е ревизирана преди около 20 000 км. Преди да я сваля ревизирах друга глава с намерението само да я монтирам, но ударих гредата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 5 Август 2024 Доклад Share Публикувано 5 Август 2024 Всичко си лъсва след като отвориш корема, така "трябва/не трябва" са само спекулации, микрометъра ще си каже. Лагери трябва да са в ПЕРФЕКТНО състояние, за да ги оставиш, т.е. БЕЗ драскотина и/или петно/на, това пак след като го разкостиш движителя. Хонинга може и да е там, но бутала/сегменти да са пръцнали, мериш бутала, вадиш сегменти/мериш ключ и чак тогава решаваш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi+ Публикувано 5 Август 2024 Доклад Share Публикувано 5 Август 2024 Лагери и сегменти няма да ти оскъпят ремонта , те поне се качествени две три марки са на пазара. Нелогично ми се струва не невъзможно да поставиш работили сегменти , няма да паснат в работното си положение в което са били и ще влошиш нещата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedelcho_iliev Публикувано 5 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 5 Август 2024 Няма да слагам сегменти от един блок в друг. Имам общо три мотора - един в колата и два в гаража. Най-вероятно ще сменя лагерите и сегментите и каквото стане. В момента търся някой, който да направи споменатите по-горе измервания. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedelcho_iliev Публикувано 16 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 16 Август 2024 Някой може ли да каже какви са моментите на затягане на различните компоненти? За АВК мотор ми е питането. Това, което намерих: - цилиндрова глава 1 - 40 Nm 2 - 60 Nm 3 - 90 градуса 4 - 90 градуса - основни лагери 1 - 35 Nm 2 - 65 Nm - биелни лагери 1 - 30 Nm 2 - 90 градуса Трябва ми информация за: - лагери разпределителен вал - ангренажните колела на трите вала - маховик - картер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi Публикувано 17 Август 2024 Доклад Share Публикувано 17 Август 2024 Пети Разпределителен вал 30Nm Маховик 60Nm + 90 градуса Картера 20Nm Болт разпределителен и паразитен вал 65Nm Болт колянов вал 90Nm + 90 градуса. Предполагам знаеш, че трябва да сложиш нови болтове. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedelcho_iliev Публикувано 17 Август 2024 Автор Доклад Share Публикувано 17 Август 2024 Благодаря! Нови болтове само за главата съм предвидил Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi Публикувано 18 Август 2024 Доклад Share Публикувано 18 Август 2024 На зъбното колело на коляновия вал го смени задължително. Също и тези на маховика бих сменил аз. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване