infestdead Posted January 7 Report Share Posted January 7 Здравейте, Имам A6 C7 2012 с "матричните" фарове. Винаги са имали леките цепки долу ниско, които почти всички имат, но последно време единия цепката се увеличи и малко пуска влага. Някои правил ли е това нещо, може ли да препоръча някой който да свърши работа - предполагам се свалят, разлепят предните стъкла (пластмаси) и се лепят нови? Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Stoykov Posted January 8 Report Share Posted January 8 Правят се, сменят стъкла, фолио и т.н. Някой колега да каже в София къде, във Варна мога да препоръчам само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolay Tanchev Posted January 9 Report Share Posted January 9 Аз моя единия го правих сам. Поръчах си от алито само слюдата за 50 долара както и битумна лента но не препоръчвам да си го сменяш сам. Голяма мъка е махането на старата слюда и лентата. Нагрява се дърпа се, трябват инструменти и среда без прах за сглобяването след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infestdead Posted January 13 Author Report Share Posted January 13 Благодаря, препоръчаха ми познати - този сервиз в София. Записал съм час към края на месеца. Ще се похвала как е станало. https://www.facebook.com/workshox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diido0 Posted January 14 Report Share Posted January 14 Не е нужно да се маха старото лепило. Ще се слепи с новото преспокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infestdead Posted January 30 Author Report Share Posted January 30 Оправи ги човека фаровете, станаха като нови, колко ще карат не знам Сваляне, качване, нови "стъкла"/пластмаси, почистване и тн - 830лв, само свалянето и качването е 110лв, т.е. ако пратиш само фаровете ще е към 720 (за лед, xenon е -60лв). Станаха в рамките на деня. Дадоха ми и 1г устна гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petio_venkov Posted February 1 Report Share Posted February 1 (edited) Сега разбра ли, че не са Matrix 🙄 Edited February 1 by petio_venkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts