Jump to content

Ремонт на фарове?

infestdead

Recommended Posts

Здравейте,

Имам A6 C7 2012 с "матричните" фарове. Винаги са имали леките цепки долу ниско, които почти всички имат, но последно време единия цепката се увеличи и малко пуска влага. Някои правил ли е това нещо, може ли да препоръча някой който да свърши работа - предполагам се свалят, разлепят предните стъкла (пластмаси) и се лепят нови?

Благодаря!

Правят се, сменят стъкла, фолио и т.н. Някой колега да каже в София къде, във Варна мога да препоръчам само.

Аз моя единия го правих сам. Поръчах си от алито само слюдата за 50 долара както и битумна лента но не препоръчвам да си го сменяш сам. Голяма мъка е махането на старата слюда и лентата. Нагрява се дърпа се, трябват инструменти и среда без прах за сглобяването след това.

• 3 weeks later...

Оправи ги човека фаровете, станаха като нови, колко ще карат не знам :) Сваляне, качване, нови "стъкла"/пластмаси, почистване и тн - 830лв, само свалянето и качването е 110лв, т.е. ако пратиш само фаровете ще е към 720 (за лед, xenon е -60лв).  Станаха в рамките на деня. Дадоха ми и 1г устна гаранция.