infestdead Публикувано 7 Януари Доклад Share Публикувано 7 Януари Здравейте, Имам A6 C7 2012 с "матричните" фарове. Винаги са имали леките цепки долу ниско, които почти всички имат, но последно време единия цепката се увеличи и малко пуска влага. Някои правил ли е това нещо, може ли да препоръча някой който да свърши работа - предполагам се свалят, разлепят предните стъкла (пластмаси) и се лепят нови? Благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
D.Stoykov Публикувано 8 Януари Доклад Share Публикувано 8 Януари Правят се, сменят стъкла, фолио и т.н. Някой колега да каже в София къде, във Варна мога да препоръчам само. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Tanchev Публикувано 9 Януари Доклад Share Публикувано 9 Януари Аз моя единия го правих сам. Поръчах си от алито само слюдата за 50 долара както и битумна лента но не препоръчвам да си го сменяш сам. Голяма мъка е махането на старата слюда и лентата. Нагрява се дърпа се, трябват инструменти и среда без прах за сглобяването след това. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
infestdead Публикувано 13 Януари Автор Доклад Share Публикувано 13 Януари Благодаря, препоръчаха ми познати - този сервиз в София. Записал съм час към края на месеца. Ще се похвала как е станало. https://www.facebook.com/workshox/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Diido0 Публикувано 14 Януари Доклад Share Публикувано 14 Януари Не е нужно да се маха старото лепило. Ще се слепи с новото преспокойно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
infestdead Публикувано 30 Януари Автор Доклад Share Публикувано 30 Януари Оправи ги човека фаровете, станаха като нови, колко ще карат не знам Сваляне, качване, нови "стъкла"/пластмаси, почистване и тн - 830лв, само свалянето и качването е 110лв, т.е. ако пратиш само фаровете ще е към 720 (за лед, xenon е -60лв). Станаха в рамките на деня. Дадоха ми и 1г устна гаранция. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petio_venkov Публикувано 1 Февруари Доклад Share Публикувано 1 Февруари (Редактирано) Сега разбра ли, че не са Matrix 🙄 Редактирано 1 Февруари от petio_venkov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване