Jump to content

Градушката ми разсипа колата!


Батстанчо

Recommended Posts

:wink::wink::oПреди около половин час в Варна се изсипа невиждана градушка!Цялата ми кола е абсолютно разбита и е на огромни дупки и не говоря на места а по калници,врати,капак,таван,багажник и няма незасегнато място! :o:o:cry: Предното стъкло е счупено на 3 места и не става за нищо!Вида на колата е отчайващ!И понеже съм забравил да си платя вноската на време май вече нямам и каско!Но и без това май те не плащат природни бетствия? :oops: :o:o:o Мисля че нама оправия и ще си я карам така! 8)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много кофти... По принцип застрахователите си плащат при подобни случаи, жалко, че не си си подновил каското :wink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами ходи си внеси вноската и след това им обади за щетата, може и по банков път, и кажи, че колата е била във Варна а теб те е нямало . . . абе завърти ги нещо баси . . . . Кога тази градушка бе? Тук сами валя малко !?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... обикновенно като си пропуснал да си платиш вноската отказват да обновят застраховката без преди това да направят оглед на колата. :wink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от мене искрени съболезнования - природа, няма на кой да се сърди човек...... :wink::wink::cry:

Много ме е страх от подобни ситуации и затова в багажника имам едно одеяло и едно старо покривало от дивана в хола - надявам се, в подобен случай да ме позапазят донякъде.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:wink::wink::oПреди около половин час в Варна се изсипа невиждана градушка!Цялата ми кола е абсолютно разбита и е на огромни дупки и не говоря на места а по калници' date='врати,капак,таван,багажник и няма незасегнато място! :o:o:cry: Предното стъкло е счупено на 3 места и не става за нищо!Вида на колата е отчайващ!И понеже съм забравил да си платя вноската на време май вече нямам и каско!Но и без това май те не плащат природни бетствия? :oops: :o:o:o Мисля че нама оправия и ще си я карам така! 8) [/img']

Плащат Батстанчо, но зависи от застрахователя и нагласите му. Помниш ли преди две години градушката над София. На другия ден имаше масово описване на щети, защото срокът е от 24 до 48 часа, а за градушка това е ясно кога се е случило. Някои ги бяха рекетирали за справка от Метеослужбата. Обаче, ако не си си платил вноската навреме кофти!! Аз тази пролет не си бях подновил теническия преглед и едно гадно говедо ме блъсна яко в калника. А познай с какви връзки ми написаха талонче за минат технически преглед(иначе никакво изплащане на щета!!). Уж най-добрите ми познати си извъртяха задниците, като долнопробни проститутки. Добре, че едни стари познати уредиха въпроса посред нощ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас наистина беше във Варна.Аз явно имах късмет и нищо ми няма на колата,само на багажника 2-3 вдлъбнатинки които с просто око не се забелязват :wink: .Падаха ледени топки колкото орехи!На родителите ми в апартамента има 4 счупени прозореца и ролетните щори са на решето.Голяма трагедия са автомобилите във Варна,почти няма кола без очукано,същата работа като в София оня път.Свива му се на човек сърцето като гледа хубави машини разорани като ниви

:111111:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес на светло и сухо забелязах колко е зле колата!Предполагам че ще мога до утре да постна няколко снимки колкото и да не ми е приятно това!А на тези които са нямали среща с такива природни явления,освен че не им го пожелавам ще им кажа че бях на около20тина метра от колата и нищо не можех да направя!Топчетата бяха толкова големи че като се опитах да стигна до колата да я преместя/не че имаше къде ама.../едно ме удари по крака и сега ми е синьо! :wink: Представете си ако ме уцели в кратуната :x !Не смятам да я оправям колата,само стъклото ще сменя!евентуално по-нататък или ще я пръсна цялата или ще си я карам така докато е жива!За продаване не мисля щото мотора,ходовата част и салона са в перфектно състояние и ми гори много малко пък и аз доста покарвам и ми е от полза!И все пак ми е малко кофти! :wink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В подобни случаи на човек му се иска да кара БТР...... :roll: :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отървах се само с няколко леки вдлъбнатинки по тавана, но май не си заслужава да ходя до застрахователите - там има едни опашки и записвания...не се знае ако отидеш сутринта, дали ще минеш до вечерта (така беше днес, поне). Иначе, плащат , уж...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Армеец" удължиха срока за подаване на декларации от 3 на 10 дни и май ще ида да видя за какво става въпрос,току виж тимаджиите кихнали някоя кинта :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...