Jump to content

Изгорял ми е о-пръстена над масления филтър,от къде.....


NikHunter

Recommended Posts

Здравейте,подхождам лаически към въпроса и обяснението на проблема,но.....Та към проблема ми-изби ми масло от часта за която се хваща масления филтър(незнам как се казва точно,на нея е захванат и масления датчик) и майстора ми каза,че ми е изгорял конусовиден опръстен и няма от къде да го намери,защото на моята част има и за охлаждане на маслото и такова не били виждали.Има ли и други колеги с такава част с притурка за охлаждане на маслото или моето АУДИ е особено.И ако може да ми кажете как се казва часта технически за да мога да си потърся опръстен,а не да ми го пригаждат и приправят.Благодаря Ви предварително. П.П. Става въпрос за колата от подписа ми.Дано някой да е разбрал какво питам ;)

Редактирано от NikHunter
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези уплътнители обикновено се намират трудно по магазините. Има ги в "любимия" Юнитрейд, или както там се казва сега, по 5-6 лева.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич ти си десетия човек с прецакан о-пръстен на топлообменника в студовете. Питай колегата emsi_audi, той наскоро имаше същия проблем и го оправи, но не помня какъв о-пръстен беше ползвал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..........но не помня какъв о-пръстен беше ползвал.

Пръстена от масления филтър пасва идеално за там. Ако сменяш филтъра с нов, просто извади стария уплътнител от сваления филтър и го фрасни на мястото на конусовидния такъв. При мен стана точно така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси на всички.Майсторите махнаха топлообменника.Дано всичко вече да е ОК.Лек ден

Хубава работа ама българска. Един О-пръстен 59x5 ти върши перфектна работа. Струва стотинки. Оригиналния е с 2 уши острани.Топлообменника едва ли е сложен за красота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега при нас в ауто плюс има такъв пръстен.Ако си от София обади се на 9310417 и ще ти кажа каква е цената.Точното му наименувание е "О" пръстен за масления охладител

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз преди седмица бях на този хал.Заради 6-7 лв.се върнах с 90 лв.назад/посред нощ с репатрак,масло,пръстен,работа,филтър,/,ама к,во да се прави!? :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...