Jump to content

Изпадна ми


Recommended Posts

хора изпадна ми Ауди 90 Купе Б4 93 година с вс.екстри за малки пари та така значи интересува ме къде мога да си купя спортен вал на каква цена и чип ще й слагам разполагам с около 1500-1800 лева за тунинг на мотора давайте идей за дигане на мощността мотора е 2.0 115 коня :twisted::arrow::shock:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хора изпадна ми Ауди 90 Купе Б4 93 година с вс.екстри за малки пари та така значи интересува ме къде мога да си купя спортен вал на каква цена и чип ще й слагам разполагам с около 1500-1800 лева за тунинг на мотора давайте идей за дигане на мощността мотора е 2.0 115 коня :twisted:  :arrow:  :shock:

Ти нали си 160к.с. за кво ти е да правиш тоя 115к.с. по-бърз ??

Иначе идеи много..вал, електроника, генерации, бенз. помпа, бутала...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто искам да опитам нещо друго тоя мотор е механична инжекция и колкото я настъпиш толко тръгва докато на сегашното ми трябват около 4200 оборота за да достигна пълната си мощност и това не ме кефи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като смениш вала колата ти ще достига максимална мощност при по-високи обороти, но ако я караш в града ще трябва да потегляш от 2000-3000 оборота, просто целия диапазон на Нм и Кс се измества нагоре. Не знам колко е вярно, но съм го чувал лично от Ники Златков.

Той спомена, че ако искаш да се бегаш било много добро, но ако ще я караш всеки ден е голямо мъчение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мене са ми казвали че дига от 30 до 40 амам хубав вал

С вал само нищо няма да постигнеш , поне не това което може да се нарече максимум .... След като промениш газоразпределението на колата ще трябва да се погрижиш и за горивния процес , което е свързано или с препрограмиране или някаква друга интервенция.

За пример ще дам Ситроен 1.6 16 клапана 120 к.с. , с добри валове и променена електроника става 180 к.с. Имаш 60 к.с. само от подобреното газоразпределение и подобренната електроника ..

Но и всичко зависи от това какъв вал ще избереш , защото ако вземеш някой много агресивен ще работиш на 3000 оборота на място и максималната ти мощност ще отиде високо в оборотите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

знам че с вал нищо нема да стане :twisted:  :ertrink:  :ertrink:  :flehan:

Последно като ходих при Мишо (често споменаван във форума) стана въпрос че той също прави тунинг, не само чип но и други неща спомена - колектори, разпределителен вал - може да му звъннеш да обмените идеи :shock:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

знам я Tsunami ама просто цените са зверски 800 евро е да ми сложат спортен вал ебати много е не мислите ли тва са ти 1600 лева :twisted::ertrink::ertrink::flehan::shock:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...