Jump to content

рейка,хидравлична помпа ,съединител,тампони на двигател,носачи


borisovich

Recommended Posts

Хора помогнете с информация!!!

Карам А4 авант 1.8 бензин 96-та.

1. В сервиза на Ауди в Бургас ми казаха,че имам пропукан корпус на хидравлична помпа от която се процежда хидравлично масло.Офертата е следната връщам старата за рециклиране и ми дават нова срещу 446 Лв.Тази цена реална ли е и откаде мога да си намеря по евтина било то и втора употреба?

2. Имам чукане на хидравлична рейка заради луфт.Казаха ми 1000 лева срещу връщане на стара.Тази цена реална ли е и откаде мога да си намеря по евтина било то и втора употреба?

3. Имам вибрации в двигателя които се прехвърлят и върху цялото купе.Казаха ми,че са ми изтекли тампоните но не е препоръчително да ги сменям със сухи.Трябва маслени,цена 300 лева.Тази цена реална ли е?И имали начин да си закупя същите на по ниска цена и от каде?

4.Налага ми се смяна на съединител.Офертата на Ауди е 267 лева срещу връщане на стария....това ми изглежда по нормално!

Абе не че се оплаквам но да погледнем реално на нещата.Колата е на 12 години а тези все ми говорят за ремонти в хиляди лева....има нещо гнило в цялата тази работа.С още няколко по дребни неща като гарнитура на скоростна кутия.семеринг и кора под двигателя ще закова 2 бона за ремонт.Много е не мислите ли?!?!?!

И 5-то вчера смених двата долни носача в същия сервиз.Ето и цените на същите както и цената на ремонта.....Това е за тези които се интересуват от цената на тези части.

Носач преден долен - 173 Лв

Носач вътрешен - 183 Лв

Преглед - 15 Лв

Смяна на носачите - 78 Лв

Всичко - 450 Лв /посочените цени са с включено ДДС

19.04.2008

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми, като си купувал колата не си ли на ясно колко скъпа е поддръжката й.Лошото в случая, е че всико му е дошло времето и са много пари на куп.

Редактирано от sweep
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм запознат с това,че поддръжката на този автомобил е по скъпа от поддръжката на други марки но в случая търся съвет за това как да я ремонтирам на по ниска цена тъй като мисля че цените цитирани от мен са твърде високи за автомобил на 12 години и не е икономически рентабилно да се хвърлят много пари за него.

Пример: Ако цената му в момента е 8000 лева и аз вложа в ремонт 2000 лева това не означава,че цената на колата автоматично се вдига на 10 000 лева.Напротив тя си остава същата а ремонтите са за моя сметка.Защото модела се харчи за 8000 и е напълно нормално като го купуваш да бъде технически изправен.

Все пак благодаря за коментара!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейката и помпата потърси някъде да ти ги възстановят. Тампони на мотора си купи от някой магазин за авточасти, че частите от този сервиз гаранция са MADE IN SLOVAKIA, SLOVENIA или някоя друга такава република, но не и немски. Цената на съединителя е добра, обаче цената на смяната едва ли ще е хубава там. С няколко думи бягяй с 200 от този сервиз.

Успех.

П.П. За носачите мисля, че 300-320лв биха те оправили, заедно със смяната.

Редактирано от ou 11
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж темата в раздел "Купува/Продава" "Всичко за нашите Аудита".Колегата Димо ще ти даде доста по-добри цени от тези в сервиза на Ауди, че даже и отстъпка ще ти направи.Относно сервиз обаче немога да ти препоръчам.Успех...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, не знам от къде се извъдиха тези шампиони / сервиз/ но е очевадно, че искат да те бръснат на сухо. Скоро сменях долен/ляв/заден носач - 115лв., преден ляв тампон на двигателя /маслен/ 50-60 лв. не си спомням точно. Съединител на LUKAS около 340лв. Това са цени без монтаж, но за носача ми взеха 20лв. Бягай надалеч от този селвиз за дране на кожи :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,благодаря Ви за коментарите! Още утре ще потърся по магазините за маслени тампони.Това 50-60 лева на тампон не е като 150 лева за брой....Визирам офертата на Сервиз - Ауди

Но все пак ако някой има практични решения и за останалите проблеми моля да сподели!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...