Jump to content

Колко са с 20v


oldtimer

Recommended Posts

ВСИЧКИ 4-вратки NM -който се продаваха във България преди няколко месеца по точно 6 съм съм ги карал и всичките бяха салми само един вървеше и той беше на един колега от Стара Загора няма да кажа кой е той дане му урчасъте бегуната :) тоя мотор не връий без да го духа дневния бриз Някви тенекиийй от сирине ще го обикалат като спрял

Добре че моето NM-че е с 3 врати та не си го карал :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 80
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

и аз до колкото знам няма

Колегата пита за ламбда сонда, може би?! Не, че отговора не е същия :rolleyes:

А ламбда контрола е unit към LPG.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
To4no tova imam predvid i az ! Po4vata da uskorqvat okolo 4500 a moita okolo 2800

Sorry za latinitzata!!!!

тук ли грешат в кривата на въртящия момент за 7А или твоята е некав уникат:

http://20v.org/specs.htm

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е отстранен с единия съм в играта вече :flehan: Ми моя пък тръгва от към то 2000-2200 и върви стабилно до към 4000. За сега не го ръчкам повече докат не видим смеси и некой други дребни неща по него :bia:

и каква е конфигурацията ако не е тайна? :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20 волтово aygo :bia: Тва сакам го видим. :lol:

абе не е аYgo-то ... ма и за него имам план :lol:http://www.autoblog.com/photos/toyota-aygo-crazy-1/859905/

quattro-то баце - там е истината :)

тва дето пише 16v е измама

Редактирано от Jesus
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво му обясняваш!Он грам идея си нема само чете тук там и плямпа... :)

Аз да не съм прост мисир кат теб ве, дет от толко убави мотори реши да си ъпгрейдва гюма с най-спраскания мотор правен от Ауди, то не е лесно си кухо кокиче. :rolleyes:

АСЕ с EFI кхкхкхккххххххххххххххххххх да влизат погребалните агенти трупът отдавна е изстинал :hilezh:

Редактирано от KYPO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ич си немам идея за кви глупости пак ми дращиш,честно!?

Глей си трупленцето,пред последно причастие,под твоя капак,че нещо се му не е наред,щото ората са казали: тая работа,не е като оная работа-изкарай-вкарай ;)

Маркуч кух си най-голем,слушай квот ти пеят "радиата" около тебе,недей се прайш на голем батка,щото после се ревеш за нещо :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ич си немам идея за кви глупости пак ми дращиш,честно!?

Глей си трупленцето,пред последно причастие,под твоя капак,че нещо се му не е наред,щото ората са казали: тая работа,не е като оная работа-изкарай-вкарай :flehan:

Маркуч кух си най-голем,слушай квот ти пеят "радиата" около тебе,недей се прайш на голем батка,щото после се ревеш за нещо :hilezh:

Мухахахахах ма ти верно не преставаш да шмъркаш тичинки. :hilezh: На тва "дет се нещо не му е наред" му врътнах 3К км вече, та не знам кое му не е наред, а че има неща дет ги оправям щот ме дразнят на теб ти е некси необяснимо щот си мърляч и еФтиняк и правиш нещо едва след като сгробяса. Та в тая връзка май трее си оправяш целия гюм. :hilezh:

Мушкато кривогледо, когато направиш поне 10% по кривоча си от това, което направих по мойта, тогава ти давам право на глас, до тогава седи на десната седалка и поти петите некой като ти покаже на километража 150. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не спираш да предизвикваш голем смех,верно е тва... ;)

Нещем да праим и 0,5% от тва което си напраил по твойта кола,щото нещем си я съсипвам :hilezh:

Да не си останеш с тия 3к км.,дето и без тва на всеки 100 ремонти секви...

Мани ме мене,аз не бием камбаната секи път кога си турим нова "лепенка" по колата,кат тебе...(и след 10мин. она пак се разлепи) :flipoff:

Дразнят,те викаш,кога необяснимо некви неща "превъртат" тук-там и за теб неясно защо,а!? ;)

Ше видиш ти 150 на километража,ма само кога те вози некои,и не в твойта кола ;)

Като викаш за петички,май твойте се напукват,секи път като клопне нещо по иначе "запазения" ти на само 500к км. мотор,дето местото му е при сите други издухани от натискане,жертва на компромиса за сиромаси атмосферни кенефи... ;)

Споки,знам кво те дразни в твоя мотор---само едно нещо,че невърви както ти се надяваше в сънищата си...он къртииии,нали...ама джобове...

Беги тука нема пишем повече,ще остаим сега да блеснеш с уникална простота и хвалебствия на един изчезнал безнадеждно вид... ;)

Малии,глеи са кво стааа!? ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не спираш да предизвикваш голем смех,верно е тва...

Нещем да праим и 0,5% от тва което си напраил по твойта кола,щото нещем си я съсипвам

Да не си останеш с тия 3к км.,дето и без тва на всеки 100 ремонти секви...

Мани ме мене,аз не бием камбаната секи път кога си турим нова "лепенка" по колата,кат тебе...(и след 10мин. она пак се разлепи)

Дразнят,те викаш,кога необяснимо некви неща "превъртат" тук-там и за теб неясно защо,а!?

Ше видиш ти 150 на километража,ма само кога те вози некои,и не в твойта кола

Като викаш за петички,май твойте се напукват,секи път като клопне нещо по иначе "запазения" ти на само 500к км. мотор,дето местото му е при сите други издухани от натискане,жертва на компромиса за сиромаси атмосферни кенефи...

Споки,знам кво те дразни в твоя мотор---само едно нещо,че невърви както ти се надяваше в сънищата си...он къртииии,нали...ама джобове...

Беги тука нема пишем повече,ще остаим сега да блеснеш с уникална простота и хвалебствия на един изчезнал безнадеждно вид...

Малии,глеи са кво стааа!?

Нема блестим ве споко щи кажем малко истини, на теб и на тунЕк менторите ти. :bia:

Първо, когато пуснат такава тема и твоя ник фигурира в заглавието и, имаш некво макар и минимално право да се обаждаш от къртичината сред луковиците на лалетата дет садиш. тема... :lol: Ся знам, че те е яТ щот първо си крайно некадърен, второ си неграмотен и трето си скъсан цървул и нещата които хората правят и осъществяват с колите си само мож мечтаеш за тях, но проблема си е изцяло твой, не е мой, нито на някой друг. Равносметката е, че аз имам налице баси колата дето ти е далече от въображението мишешко, а ти си един прокъсан разпилян минзухар, с некъв разпилян кош и още по-разпилян проект/ а поназнайвайки "батките" дет ти шушнат разни нещица за мен, същите дет ти движат проекта :D / та имайки в предвид тези неща "проектът" ти/слагам го в кавички щот е нема такъв смех тва дет творите, пак да се върнеме на предишната ми мисъл, та с тези оръжия за масово поразяване на техника "батките" дет ти правят котъра смешен и грозен щи го правят некст фю иърс, а крайният продукт ще буди съжалителен смех. 100 пъти ти казвах ела те повозим да те депресирам трайно, ти се правиш на модерен, знам що не искаше, щот хейта ще се изпише много ясно по кривият ти фейс, ма споко вече свиквам и ми е кеф ви гледам потните ефтини мутри. :)

Ся разбирам що си толко тайнствен, и аз да събирах такъв скрап и аз бих си трайкал от срам, но поне не бих се дръвчил на хора дет са направили нещо дет аз нема да се доближа до него и на километър, а тия баткаджиски пръдни дет некви атмосферки и бла бла точно ти да ми го казваш с кенефа който евентуално ще се пръкне на бял свят е направо нема такава хумореска, а у колите на тунек менторите си не гледай мноо мноо, че подочувам че и те не са свет. ;)

А тва с разочарованието, че не вървял колкото съм очаквал, според теб кво съм очаквал от кола, която преди да я разглобя съм я карал и знам как е вървяла, тва да не са твойте франкенщайни дет вървят само в мечтите ти, върви точно толкова колкото знаех, че върви тоест напълно прилично за да те разтрия когато и където пожелаеш само ми е мноо интересно с кво ше додеш те разтрия, земи на заем от некой от твойте хора. :stupid: Ма без ексцесии, че там нещата са ловени с тел и плюнка, та като те размина ще те разбера и нема ти се подигравам много. :D

Ае събирайте се тиимчето и почвайте да творите отговор. :lol:

Редактирано от KYPO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Написах ли горе "Глеи са кво стаа"-тва щот си лесен и придвидим :bia:

Честно и мноо "накратко"(щот вече каах,че нема пиша) и ти ше блестиш с поредните глупости!Ма си прекалено тъп да си мериш пишката с мене:lol:

Ма не,бе,верно(ем невервах) адски ТЪПО парче ше доеш,ма мноо честно,да го ееева... ;)

В такива филми,се вкарваш,че идея си немаш...

Фантазий винтиш секви,бате!Спри се!Кво толко те гложде,не'нам...

Пак да питам-тъп ли си верно(щот уж те познавам лично) или доста умело се праиш на такъв!?Е успеваш мноо ;)

Кай ми само,че тия неща дет ги пишеш по-горе им и верваш и пак ше спрем да пишем тука за още осем месеца!?

Кух,мойта кола си върви(немам спомен да съм пипал нещо по мотора от години,тва щот е много трошлив) и НИКОЙ нищо не пипа,нема тиймове,нема ментори,нема разни там твой идиотизми дето ражда глупавицата ти! :D

Чул недочул,разбрал недоразбрал!Па ше ти смеят сички,ма не им се занимава с тебе,щото не си интересен вече!

Има хора,които са готови да помогнат(за коли или за СЪВСЕМ ДРУГО) и хора,които са типични семкаджий и зяпачи и само мрънкат на тех да им се помогне-е ти(както добре знаеш) си от вторите! :stupid: Ти си от тия с големата клавиатура по форумите,па на живо сочат с пръст и викат тва кво е,а тва за кво е!? :)

Оная тема е смех голем,повече не я показвай,она не е за хвалене,она е за присмиване-целия форум те ебава,като почнеш се пънеш с невървежните си котъри!

Кво,големия "батка",като тебе,напраи(даже не ти,ми други) извади цел мотор със се скоростите при това и насади друг-ефекта УАУ--е тва е тунинг мастер!

Първо по-големата легенда от аефен именно НоватаГодина,после тури(мноооооооооооооого съмнителни неколко коня отгоре) и стана големия рацер-смешник! :D

Тоя твой антимотор съм го карал,още преди да разбереш къде го има и,че ше го купуваш,па ти викаш да ме возиш,беги недей баце...

Ти за истини не ми говори,щото кога разправаше по темите: е сега се връщам от НИМ и седема-то в'ръви яко,мотора още седеше увит у найлони!

Ше го праиш викаш 200 конА и ше бега много,ше стане 200,ма ако му туриш липсващите 70 сега!

Смот,недоразвит,сто пъти ти казах,че съм от тия,които ти се кефят,ма ти си създаваш некви твои хейтърски интринги,дето са ми през к.ра на мене!

Само губиш,и то много,келеме...

Отебаха те сички,дето ти беха френдове(говорим само за тука)Заеби,ти си неспасяем случай!

Колата ти моеше да много повече от сега,ако не ти беше толкова безмислено лалава устата,търтей залюхан... :lol:

Прозрачен си,като блажен вестник!

И верно земи спри говориш в множествено число,щото много се излагаш...

Викаш да ме разминеш,а!?Дотам ли стигна да мериш смешното седема със 1.8ес :D Яко си го ударил надоле...

Уж викам накратко,ма се отплеснах...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кенеф ефтин, тва дет го изписа от горе, не сметам да го анализирам. Такива несвързани бози отдавна не бях чел. :bia:

Тая кола мойта си я карал на сън или си имал некви сложни халюцинации от праховете дет ги мешаш с амониевата селитра дет поливаш лехите рано сабахлем. :lol: Тва първо.

Като второ, никъде не ми отговори смислено, ти в качеството си на какъв коментираш, критикуваш и обсъждаш? :D Никъде не ме обори с факти, че си скъсан палячо с неосъществено лайниво проектче, а и проектечто ти жалко, като самият теб никога нема да го бъде защото...... ти сам си знаеш защо. :) Щот такива недъгави като теб тва им е съдбата, да са все на опашката и само да злобеят на успехите на другите.

Като трето, фазата сочене с пръст и викане тва кво е вече я подминах, щот то се пита до време после понаучаваш тва и онова и не питаш, а такива умствено ограничени като теб цветарки дори и не питат или питат некви нема такива тъпни щот до толкова може ти стопли кухарката, че дори и един въпрос не може да зададе.

Като четвърто, некви информации свише ли получи че не помагам, тва че на такива сополи като теб не помагам и никога не съм помагал, не значи че не помагам, дори напротив, но мразя да го правя обществено достояние и да трупам дивиденти. ;) Щом на мен ми помагат хората явно има защо, не мислиш ли? Не ми казвай, знам че тая дейност на теб ти е особено трудна.

Като пето, добре ве не скиваш ли колко си жалък и как на черното казваш бяло, темата била да ми се подиграват. ;) Ся усети ли колко си прост и как след тази ти мъдрост, който е имал некви макар и минимални съмнения къв си плехар завистлив вече съмненията му са напълно разсеяни. :stupid: Жалък си разбираш ли, даже не ми е фън ти сипвам, щот си толко ощетен от живота отсекъде, че чак ми става тъпо. За момент си представих да съм на твое място, некъв жалък палячо, който е некадърен сам да си избърше гъза и същевременно плюе по успехите на другите без грам смислен аргумент. И си фантазира некви небивалици граничещи с патология, и такова като теб некво недоразивто, умствено и всякак седнало да ми казва на мен, че съм бил тъп и предвидим. Не аз съм тъпия и предвидимия, ами ти идваш в тази роля. Кефим се да ти ринем за да видя до кви крайни изстъпления и мозъчни пръдни ще стигнеш/поста над моя го доказва/

Като шесто, кои приятели са ме отебали ве смехуранчо, с такива паляци като тия дето ме били заебали, до долния етаж на блока си не бих слезнал ако трее разчитам на тях ве палячор, ма ти от де да знаеш, тва щот получаваш инфо от "първа ръка" то целия ти живот е некво инфо от "първа ръка". На другото място май видя специално за проекта ми колко хора се бяха ангажирали, ма тва щот съм врънкало и от милост, а не поради друга причина, там даже не мъцна се обадиш да кажеш "нищо не направихте ве сополи"! За нещо позитивно не съм си и помислил, такова жалко хейтърче като теб и позитивизъм....... и аз пишем глупости. Не знам за кой ме пита навремето Барзата "тоя не съвсем нормалния от къде го познаваш"? Явно си нередовник със славно минало, не че не ти личи де.

Кво,големия "батка",като тебе,напраи(даже не ти,ми други) извади цел мотор със се скоростите при това и насади друг-ефекта УАУ--е тва е тунинг мастер!

А за тва ти умотворение, мхихихихихи, утре други хора щи обяснят, че мен не ми се занимава. :D И само да те попитам тъп ръпан като теб кво разбира под тунинг, набиване на яка турбинка на карбуратор ли? :lol: Поръчана от мед кау?

Равносметката от целия спам тая вечер е, че показа къв си жалък, злобен и нещастен цветар, които като му кажеш нещата директно, му засича клетката и почва пише нема такива безсмилици.

Ама знаеш ли кво, хейта на такива като теб ме зарежда, честно ти казвам, колкото повече злобеете ти и разни около теб, толко по ми става фън и веселба. А напоследък направо литкам, прави сметка, дерзайте момчета имате още потенциал познаваме се. :D

Редактирано от KYPO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не,що!?Има ли нужда и ти да се чувстваш засегнат или виновен с нещо конкретно в точния случай(въпреки,че караш такъв мотор)!?

С най-добри чувства,но нали знаеш,че когато двама си мерат пишките,не е хубаво да си буташ дупето там!? :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно щото са добри чувствата, зат'ва не съм тръгнал с правата лопата :flipoff:

А, откога имаш толкова лоши впечатления от НоГу не Върви?

Редактирано от Караконджул
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...