Jump to content

ACE Менене на обороти


Lakocta

Recommended Posts

иди под моста Чавдар, от страната на ул. В. Петлешков. там има едно сервизче с техника на бош. пича които го държи сервизчето се казва Сашо и е бивш кадър на балканстар до колкото знам. хвалят го и младо и старо. аз ходих преди половин година някаде и след неговата намеса колата се чувстваше много добре. а проблема с оборотите наи вероятно е от така наречения дебитомер които всъщност не бил никав дебитомер а прост регулатор на налягането както ми обясняваше един друг маисторак. сега пак си имам проблема с оборотите но това е защото не доваршихме ремонта докраи а просто закрепихме положението. от не малкокото ми ходене по маистори за проблема с оборотите установих че ако не ми го разреши тоя пич няма кои да го оправи :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

иди под моста Чавдар, от страната на ул. В. Петлешков. там има едно сервизче с техника на бош. пича които го държи сервизчето се казва Сашо и е бивш кадър на балканстар до колкото знам. хвалят го и младо и старо. аз ходих преди половин година някаде и след неговата намеса колата се чувстваше много добре. а проблема с оборотите наи вероятно е от така наречения дебитомер които всъщност не бил никав дебитомер а прост регулатор на налягането както ми обясняваше един друг маисторак. сега пак си имам проблема с оборотите но това е защото не доваршихме ремонта докраи а просто закрепихме положението. от не малкокото ми ходене по маистори за проблема с оборотите установих че ако не ми го разреши тоя пич няма кои да го оправи :)

Мерси ще се разходя до там да видим дано я управа най накрая :) А газова нямам и никога няма да си сложа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...а проблема с оборотите наи вероятно е от така наречения дебитомер които всъщност не бил никав дебитомер а прост регулатор на налягането както ми обясняваше един друг маисторак. ...

Имаш и дебитомер, имаш и регулатор на налягането. Това са различни неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...