Jump to content

a4-тракане


nikoto

Recommended Posts

здравеите колеги,колата е а4 96'',значи като карам по дупки всичко си е ок,но когато карам по някои по -малки неравности има едно ужасно тракане,струва ми се че идва от предна лява гума ,но може и да греша,наподобява сякаш има расхлопано желязо,ходих в 3 сервиза,навсякъде я вдигаха и ръчкаха и гледаха,и всеки ми казва,няма нищо хлабаво всичко е наред. да ама не,трака си и тва е ито не е малко,един ми каза че трябвало част по част да се разглоби за да се види,вярно ли е това и от какво може да е? на сериозни дупки е ок,а на по-малки неравности и ужасно,всяко мнение ще е от помощ колеги,че вече незнам какво да правя,мерси... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, при мен имаше подобен проблем, но тракането беше почти незабележимо. Оказа се шарнира, смисъл незнам какво методи има да го провериш и дали не са ти го гледали в сервизите, но аз забелязах моя като колата беше на крик хващаш и клатейки гумата от горния и край дето е под калника - навън навътре виждаш дали издава шум и дали се клати по принцип ако шарнира е в добро състояние не би трябвало да издава звук и да се помръдва гумата :) но разбира се при теб може проблема да е друг :) Ама поне може да чуеш ок къде идва тропането и да се ориентираш :bia: Прии ако има развитие

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а при успореден удар на джанта в бордюр,кое може да се строши че да се чува едно виене все е едно гумата стърже в подкалника,но не стърже тъй като е проверено,също са проверени носачи,главина,джанта и гума?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз имах мистериозно скърцане от дясно и се оправи със сваляне на цялата дясна част и от там като се почна и от лявата и така уж за един шарнир аз рециклирах 4 долни , един горен , кормилен накрайник и нови спирачни маркучи. Е вече скърцане няма, ама така неможе да се хване от каде е без да се свали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

знчи ,колеги,при вдигната с крик гумата няма никакъв луфт ,нито лявата нито дясната,кормилните накраиници,уж са ги гледали и са здрави,но незнам те как се проверяват ,не са ми ги сваляли ,как са ги проверили незнам? колкото до биалетките,и ас там се съмнявах и ги смених и двете ,но резултат никакъв,питам се дли е възможно да е от карето подобно тракане,защото при пълен десен съм забелязал че като потеглам и понякога ми истраква карето,значи е ''пътник'' но тракането не е същото,затова питам дали може да е от него?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако карето трака и направо не е хич добре! Аз ти писах по горе, че при мен скърцаше яко и потропваше кротко отдясно и докато не свалихме всичко да видим от къде е на крик и с щанга нищо ни показа да има разбито.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и биалетки да са. При мен беше от това. Точно същите симптоми.

Дойде реда и на мойте, разбрах че са около 30лв. едната? Кажете също има ли значение марка или нещо такова? Благодаря предварително :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...