Jump to content

Audi A4 1.8tq Б6


Recommended Posts

Данъка на моята платен този месец 170hp по талон или 125kw е близо 270лв в София - град. За година и 2 месеца беше близо 300лв. Колата е b6 1.8t quattro 2002година.

Колата си ми харесва. С газ е. Никакви проблеми на 1 бар нито на газ нито на бензин. Още не съм сменял нищо след година и нещо само нормалното обслужване :)

Само в началото всичките бобини смених понеже бяха оригиналните и почнаха да горят,смених един фланец за водите зад мотора 80лв с труда и наскоро смених широколентовата сонда 250лв.Останалото са разни дреболиики за по 10-20лв. Разход извънградско газ с каране по ограниченията 7 и нещо , по магистралата на круз контрол със 140-150км/ч към 13 газ. В града вече си е спрямо трафика. Сутрин в 6 и нещо за работа от красно село до летището 8,5 макс 9 газ. Следобяда в 5часа към 12-14 газ. Този разход е на климатик но при мен почти разлика в разхода няма понеже ми е непрекъснато зацепен компресора. Трудното е да си намериш б6 1.8турбо куатро с ръчни скорости пъ и седан в добро състояние. това ще е драмата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво мислите за тази ----> http://www.cars.bg/u736827 ?

Не си я купувай тая, че ще се превърнеш в беемвист, който не пропуска да спомене колко скапани коли са Аудитата при всеки удобен момент. :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трудното е да си намериш б6 1.8турбо куатро с ръчни скорости пъ и седан в добро състояние. това ще е драмата.

Аз търся AVANT. Седана не ми е по вкуса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравейте колеги , измина доста време от последният ми пост и пак съм пред дилемата за ауди.Вече категорично съм се спрял на 1.9тди с-лине куатро + 6 скорости ,но нищо в мобилето/карс.бг не ми хваща окото.Чудя се дали мога да си докарам читава такава от друга държава. Ако някой има някаква информация за внос от коя държава да се насоча ще съм му благодарен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 2010 година ли се чудиш каква кола да си купиш ...

То тая Б6 1.9Q от чужбина да не мислиш,че са без пари там ...Ако намериш нормална ще е 10к+ ,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си возя кучето в моята  и е на 220к+ км и няма такива поражения по интериора в сравнение с тази първата дето е на "190к" . Вътре освен котки да са гледани или да е на 400к +  ...
Втората много посна изглежда и с тези два ел прозореца немисля че й търсят реалната й цена за момента.

Редактирано от Rad0
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя съвет е да изчакаш още 2-3 години и направо Б8 :)

 

Шегата на страни от тука, според мен втората е в пъти по-добра от първата и изглежда по-свежа, не гледайте екстрите! Ако си маняк с времето ще си добавиш каквото ти е кеф. Не се вкарвай във филм заради кожа и навигация! Тази кола (първия линк) както каза един колега по-нагоре е доста изтормозена и са си правели околосветски пътешествия без да им мигне окото, липсва и само надписа 2.5 милионник  :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...