Jump to content

Тече антифриз от капачката за източване


Rosen Atanasov

Recommended Posts

Здравейте колеги от доста време забелвам, че под капачката от която се източва антифриза тече по малко антифриз.Днес разгледах по подробно и установих, че не е от капачката защото тя е навита до край и е суха,а тече от това под капачката има нещо като трабичка точно под капачката.Моля кажете какво е това и как да спра теча,че 3 пъти доливам вече ...

Благодаря Ви !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти от коя капачка изтояваш антифриза?

Предполагам,че колегата говори за фабричното кранче на водния радиатор,намиращо се под температурния датчик/имат го само колите със заводски климатик или климатроник и съоръжени с най-големия воден радиатор,който се монтира при Ауди80/.Щом е протекло от там,най-вероятно кранчето не държи и ще трябва да се развие напълно и евентуално да се смени или ремонтира. :lol:

Редактирано от jordanik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно за това кранче става на въпрос на радятора което е.а имат ели представа какво точно е това под него от кадето тече мен ми прилича на трабичка някаква защото като бръкна с отверка влиза някаде 5-6 см. дали ако го запиша ще спре да тече или може да стане нещо лошо :):lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като отвиеш кранчето , което е над тръбичката от тръбичката потича антифриз , както ти писа колегата jordanik , тече от там защото кранчето не затваря хубаво .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Аз също имам теч от радиатора някъде отдолу датчика. Не съм го оглеждал добре но възможно ли е и на моята да има такова кранче? Аз си помислих, че радиатора е пукнат и днес му налях едно Лики Моли за да спре теча. Как по друг начин мога да разбера да ли климатика ми е заводски?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги и аз имах точно този проблем това кранче се развива и на него има два О пръстени пробвай тях да смениш но аз така пробвах но не стана и накрая като ги смених и го позатегнах малко повече и се скъса главата и това остана вътре и си свалих радиатора изсуших го хубаво и отдолу до запълних с епоксидна смола и проблема се реши става 1 година карам так а и нямам проблем мога да кача снимки по късно към събота защото са в другия компютър да видиш за какво става дума :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:hilezh:;)

Човек, със сълзи ме разсмя. :hilezh:

Чак сега видах,че съм сбъркал една дума.Вместо буква Ч съм написал буква Я.

А иначе на моя радиатор има не кранче,а пластмасов винт с уплатнител,който се навива в радиатора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...