Jump to content

Audi 80 B4 2.0 16v ACE


Recommended Posts

Имам Ауди 80 Б4-ка ,Двигателот е АЦЕ 2000 кубика 16 клапани.

Антифриз се губи през ауспуха. Казаха че е главата (мајстори), и нормално сменив нова глава-нови клапани и тем подобни. След два месеци се појави истата хаварија.Одново антифриза тече през ауспуха.

Мола за помошт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си, че тече през ауспуха? Провери в купето под стелките дали е мокро, много често тече от радиатора за парното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те всички Ауди-та плюят през ауспуха яко, ама конденз. Ако е антифриз като бръкнеш в ауспуха с пръсти ще усетиш как е мазно. Плюс това ще ти излиза бял пушик, а не пара....колата ще ти пали трудно сутрин да речем, заради мокра свещ и т.н. Всичко това при духнала гарнитура.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огледай пластмасовия фланец отзад на главата - към него е свързано радиаторчето на парното. Обикновено проблемите са от него. Друг вариант е да провериш гарнитурата на главата трябва да сипеш някакъв парфюм в разширителното казанче (мисля Sag го беше предложил в една тема) и да видиш дали ще мирише през ауспуха след като покараш известно време. Ако има мирис на парфюм значи е заминала гарнитурата на главата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти колега,ако се съмняваш провери за изгорели газове в антифриза.има такива уреди.потапят се в антифриза и чрез лакмус,мисля,отчитат съдаржанието на изгорели газове в антифриза.почти всички сносни сервизи боравят с този уред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...