gerardiro Публикувано 25 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 25 Юли 2010 има ли някой идея как се сваля оригиналния подлакътник на 100/а6 C4, този който е без жабка в него?те това взе да ме мъчи.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shveda Публикувано 25 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 25 Юли 2010 (Редактирано) Колега,подлакътника е хванат с един болт за седалката.Трябва да разглобиш седалката отзад пластмасата,като внимавай,най-отдолу на облегалката има 2 болта които не си виждат.След като я разглобиш ще видиш къде е хванат подлакътника.Успех Редактирано 25 Юли 2010 от shveda Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
комбито Публикувано 25 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 25 Юли 2010 има ли някой идея как се сваля оригиналния подлакътник на 100/а6 C4, този който е без жабка в него?те това взе да ме мъчи..Ако не е кожен има илик засечен отстрани,там където е към судалката бъркаш с един шестогран 5 мм и развиваш болта на който се държи към седалката-ако е кожен първо дърпаш ципа и освобождаваш коженият калъф и после пак развиваш болта. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ithilieth Публикувано 25 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 25 Юли 2010 (Редактирано) И след като свалиш подлакътника, ми го даваш за съхранение Сериозно, за да не отварям нова тема направо искам да питам как се монтира подлакътник, когато никога не е монтиран на седалката. Редактирано 25 Юли 2010 от ithilieth Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 25 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 25 Юли 2010 Има си фабрично предвидено място- сваляш кората на гърба на седалката и ще го видиш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kinjal Публикувано 25 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 25 Юли 2010 На предната ми кола,подлакътникът се беше клюмнал настрани и така като гледам на повечето Ц4 е в същото състояние.Цяло чудо е че на сегашната ми гемия е здрав и предполагам че причината за това е че талянеца дето и е взел душата просто не го е ползвал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 25 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 25 Юли 2010 Хм, моя все още си стърчи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vorsprung durch Technik 3 Публикувано 25 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 25 Юли 2010 зависи кви да карали колата.Кат се качим аз и една дружка 130 кила и после се требва го изправям Реално е измислен малко тъпо.Натегнеш ли се малко повече и се криви Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dominator Публикувано 26 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2010 Не мога да разбера как да го сваля пустия подлакътник...Отзад кората няма болтове, а и кожата май е лепена на нея, за капак на всичко и подлакътника го огледах от всякъде и няма начин да се развива болт от него... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 26 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2010 Сваля се, но само при махната кора на гърба на седалката- моята нали е сглобка от карантии на няколко седалки от 100 и 200- ци Ако не ти е спешно, ще огледам на моята кола къде са винтовете на кората и ще ти ги снимам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dominator Публикувано 26 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2010 Благодаря, ще е от полза, спешно не спешно като съм прост сам да го махна... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drob4o Публикувано 26 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2010 Ако е спешно има флекс, щанга, горелка и др. приспособления за отстраняване на проблема. :hilezh: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dominator Публикувано 26 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2010 Дам, верно с флекс и щанга стана бързо, лесно и чисто. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drob4o Публикувано 26 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2010 Отиде тапицерията, да не сте пуснали обява търси се салон за нея! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cvetan83 Публикувано 26 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2010 Мръдни дясната седалка на пред, а лявата на зад и погледни от към дясната седалка в задната част на подлакътника има една малка цепка в плата там се бърка с шестограм и се развива без да се разглобява нищо друго само обърни внимание в каква позиция е за да го монтираш пак в същото положение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerardiro Публикувано 27 Юли 2010 Автор Доклад Share Публикувано 27 Юли 2010 то в друга позиция и не можеш да го монтираш щото има нещо като "шлици " ама не точно.вчера го махнах, днес сложих новия с барче. стана екстра. исках да направя снимков матерял за направи си сам, но не смогнах с времето. може да сваля гърба и да го снимам все пак.обяснявам как го махнах:1. на дъното на пластмасата на гърба на седалката в двата края има 2 винта които гледат надолу, не се виждат отзад, обаче могат да се напипат като се мине по ръба на гърба от долната страна. с напипване се намират, пак така се отвиват с кръстата отвертка2. отвиват се болтовете и се издърпва леко пластамасата надолу, това я освобождава леко, ако колата е с кожа се разкача кожата внимателно от тази пластмаса. това става по двата странични ръба на пластмасата, къде кожата влиза в нея, има нещо като метални щипки пришити към кошата които се щипват в пластмасата. разкачат се тези щипки и се отмества кожата настране, след което пластмасата се сваля необезпокоявано.3. като се махне, се вижда къде се държи подлакътника на 1 гайка към седалката. тази гайка е леко запоена за седалката и с малко повече напъване се отвинтва и се маха подлакътника.до тук говоря за подлакътник без барче, кожен, той има една цепнатина точно на отсрещната страна на гайката, от където може да се контира болта с шестограм.гайката е 14 а шестограма 6-цапри мен болта на подлакътника явно също леко някъде е запоен и не мърда, не ми беше необходимо да го контрирам с шестограм при свалянето.слагането на новия е по същия начин, само че шестограма трябва да се законтри, а това стана много трудно щото бях сам и нямаше кой да държи подлакътника.ако има въпроси свиркайте ще помагам.а колегата IRON MAN може да я сложи във важната тема за ауди 100/а6 c4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cvetan83 Публикувано 27 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 27 Юли 2010 Тя гайката е заварена за рамката на облегалката за да може с шестограма да развиеш подлакътника без да разглобяваш цялата седалка , по горе ти го бях написал конкретно защото в събота свалях моя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts