Jump to content

Въпрос за А6 2.7Т allroad

manhood

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам за разхода на А6 2.7Т allroad 2002-2003г. наистина ли е около 18-20л. в града, защото има възможност да взема едно, но с този разход направо ще ме убива и при тези цени на бензина. Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, искам да попитам за разхода на А6 2.7Т allroad 2002-2003г. наистина ли е около 18-20л. в града, защото има възможност да взема едно, но с този разход направо ще ме убива и при тези цени на бензина. Благодаря.

Найстина е толкова под 17 няма да пада.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Найстина е толкова под 17 няма да пада.

Кофти работа. Бях намерил едно в Америка 2003г и тук щеше да ми стъпи около 8000 лв. ама с този разход, а не искам да си имам паметник пред вкъщи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такъв разход ще ти дава градско, ако караш на кратки разстояния зимата и не го щадиш. На мен ми дава такъв на газ и то зимата.

Разчитай на между 15 и 18л/100км - зависи от стила на каране, но не по-малко!!!

Верно, че ако е на бензин е болезнено, но има вариант за газ все пак ;-)))) А и този автомобил си заслужава!!!

Редактирано от Sonny Liston
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Такъв разход ще ти дава градско, ако караш на кратки разстояния зимата и не го щадиш. На мен ми дава такъв на газ и то зимата.

Разчитай на между 15 и 18л/100км - зависи от стила на каране, но не по-малко!!!

Верно, че ако е на бензин е болезнено, но има вариант за газ все пак ;-)))) А и този автомобил си заслужава!!!

Сериозно ли говориш, аз сега с моя дръгел съм на 12-13 газ. а 2 литра повече нищо не е. Ако не е тайна каква ти е газовата, къде си я слагал, колко пари и т.н. И да и се намали малко вървежа не е болка за умиране с тези 250кс.

Редактирано от manhood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериозно ли говориш, аз сега с моя дръгел съм на 12-13 газ. а 2 литра повече нищо не е. Ако не е тайна каква ти е газовата, къде си я слагал, колко пари и т.н. И да и се намали малко вървежа не е болка за умиране с тези 250кс.

Ето тук има повече инфо за процедурата - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=82090

Извънградско е 13-15л/100 км, но градско ще е с 5-6л повече от твоя разход. ГИ е Ланди Рензо. Повече инфо има на горния линк!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Ето тук има повече инфо за процедурата - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=82090

Извънградско е 13-15л/100 км, но градско ще е с 5-6л повече от твоя разход. ГИ е Ланди Рензо. Повече инфо има на горния линк!

Мерси за линка. Темата е много изчерпателна.Май ще пращам да го гледат онзи allroad, а ако не ще започна да се ослушвам за друг. От 13 на 18 не е толкова голяма разликата при положение че си почти 2.5 пъти повече коне, кефа сигурно ще е уникален. :lol:

Редактирано от manhood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз с моята А6 2.7Т 4х4 2000г. автомат 169кв(230к.с.) правя следните разходи;

8-9лтр. извън града

среден в момента съм на 8.6лтр.

града 16-19лтр.

в града не я карам, само извън градско я търкалям и градското ми е докато вляза и изляза от града;

Големият разход е от голямата маса предимно на режим тръгни спри харчи доста;

Масата на моята е 1690кг на Алроада е 100кг повече което гарантира за още по голям разход от моя поне 1лтр.

Иначе Алроада си заслужава, но по него е всичко скъпо а това по външният вид е прекалено скъпо;

Че при покупката на това купе трябва да си отваряте очите;

А окачването на имам предвид въздушните възглавници и цялата система трябва да са перфектни иначе ще валят доста пари за ремонти;

За тази кола по ламарините няма нищо менте на пазара всичко само оригинално и скъпо;

Аз свикнах с по високият разход, но сам се и ограничил с градското каране;

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С такъв разход на газ успяваш ли да стигнеш с 2 зареждания до морето? :-)

Ако питаш мен - с кротко каране и с едно зареждане стигам ;-))) В повечето случаи не ми стига за последните 50 км. Все пак съм със 70л бутилка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...