Jump to content

service fra 1500 km 92 giorni

ficho666

Recommended Posts

Някой има ли идея какво е това. На италиански е и гъгула го преведе като услуга 92 между 1500км? Това ми излиза като дам на контакт. По принцип колата е за смяна на термостат, защото забелязах, че ми работи на 70-72 градуса. Повече не вдига. Оделно съм пуснал дема за отечка, която ми смуче тока на акумолатора, но другата седмица имам час в сервиз на ауди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, е как така, след като всички филтри и масла смених като купих колата лятото, а от тогава съм минал 8500км. А маслото го смених пак преди около месец и нещо. Всички филтри ли се сменят на 10000км?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти хубаво си сменил масла и филтри, ама да го беше отбелязал и в компютъра, а?

Редактирано от RaDi_b4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ако я закачаш на ВАГ-КОМ вземете и сменете езика на английски, че поне за повечето хора е по-разбираем.

А като сменяш маслата, после:

1. Натискаш и задържаш копчето с гаечния ключ,

2. Даваш на контакт

3. Пускаш бутона с ключа

4. На таблото изписва "SERVICE" или "SERVICE IN ..... MI"

5. Натискаш бутон "0.0" докато на дисплея не се изпише новия сервизен интервал или надпис "SERVICE!"

6. Гасиш контакта

После си свиркаш и си караш, докато не се покаже пак. Тогава пак е време за смяна на масла...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много момчета! Не ми се смейте на тъпите въпроси, обаче наистина съм зле с тия работи. Искам да ви попитам, след като преди 8500км съм сменял маслата и филтрите, както и водната помпа, а и незнам те тогава в сервиза дали са го нулирали, предполагам че са. Та след като тогава съм сменял филтри и помпа, а преди месец време съм сменял маслото (500-600км), трябваше ли пак да сменям водна помпа и филтри? И как се търси в тая търсачка. Написах там точно това, което е заглавието на темата и абсолютно нищо не ми изкара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Водната помпа НЕ се сменя на всяко масло. Виж филтрите са друг въпрос - аз лично сменям всички филтри на всяко масло. Може би само горивния минава понякога на няколко смени на масло, но само ако колата е на газ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

колега има 1500 теми за това,ползвай търсачката :hilezh:

сега и ако кажеш как да го намеря с коя дума в търсачката равен нямаш че какво ли не опитах и нищо!!!??? благодаря предварително

сега и ако кажеш как да го намеря с коя дума в търсачката равен нямаш че какво ли не опитах и нищо!!!??? благодаря предварително

post-2736-0-86663300-1327155107_thumb.jp

Редактирано от rezon
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

И ако я закачаш на ВАГ-КОМ вземете и сменете езика на английски, че поне за повечето хора е по-разбираем.

А като сменяш маслата, после:

1. Натискаш и задържаш копчето с гаечния ключ,

2. Даваш на контакт

3. Пускаш бутона с ключа

4. На таблото изписва "SERVICE" или "SERVICE IN ..... MI"

5. Натискаш бутон "0.0" докато на дисплея не се изпише новия сервизен интервал или надпис "SERVICE!"

6. Гасиш контакта

После си свиркаш и си караш, докато не се покаже пак. Тогава пак е време за смяна на масла...

Не ми се получи! Направих го точно както си го описал, но когато задържа бутона с гаечния ключ, включа на контакт, пускам го и нищо. Нищо не ми излиза, нищо не се променя. Опитах доста пъти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се получи! Направих го точно както си го описал, но когато задържа бутона с гаечния ключ, включа на контакт, пускам го и нищо. Нищо не ми излиза, нищо не се променя. Опитах доста пъти.

Колега , явно случаят ти е като моя: само с Ваг-Ком.Ако си от София и Дружба2 ти е наблизо, чукни по телефона(0876418682 или 0889284462 Иво) да ти нулирам интервала и да ти сменя езика на дисплея.Другият вариант е на срещата на НИМ утре.

А напомнянето за смяната най-вероятно е било нагласено за 10 000км при предишната смяна и затова сега ти изписва 1500км. :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , явно случаят ти е като моя: само с Ваг-Ком.Ако си от София и Дружба2 ти е наблизо, чукни по телефона(0876418682 или 0889284462 Иво) да ти нулирам интервала и да ти сменя езика на дисплея.Другият вариант е на срещата на НИМ утре.

А напомнянето за смяната най-вероятно е било нагласено за 10 000км при предишната смяна и затова сега ти изписва 1500км. :bia:

За съжаление съм във Финландия чак. Ше видя пак утре, така и така тия дни имам разправии със студеното палене, пуснал съм тема за това, та може и да я закачаме на Ваг-Ком, та и това ще нулирам. Мерси много!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...