Vento Публикувано 30 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2006 Чудя се дали да взема такова AUDI A6 (C4) 2,8i V6 30V - 193 коня, автоматик.Някой има ли този мотор и можете ли да ми кажете колко гори градско и на дълго и скъпа ли му е поддружката? БЛАГОДАРЯ предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 30 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2006 ne се чуди взимаи го!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vento Публикувано 30 Юли 2006 Автор Доклад Share Публикувано 30 Юли 2006 То хубаво, ама нямам бензиностанция. Затова събирам мнения и коментари относно разход и поддръжка и то основно от хора, които са карали или имат такова. Иначе на чужд гръб е много лесно..... "вземай, па ше го мислиме" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Ripper Публикувано 30 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2006 (Редактирано) Харесва ли ти колата?Допада ли ти возията?Какво значение има колко ще ти гори(те дизелите не горят вода) ?Кефи ли те - лапай я!!!Като ти писне - продай я!Бъди гЪзар-карай 2.8 Няма цял живот с нея да си Редактирано 30 Юли 2006 от wizard2000bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinox Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 То хубаво, ама нямам бензиностанция. Затова събирам мнения и коментари относно разход и поддръжка и то основно от хора, които са карали или имат такова. Иначе на чужд гръб е много лесно..... "вземай, па ше го мислиме" Ако нямаш бензиностанция, недей купува. Тази кола не е икономична :-) 2.8 литра трябва да се пълнят с нещо !! Аз карам 2.8, но с 12 клапана. 30 клапановия трабва да е по-пъргав и с малко по-голям разход. 9/100 минимум на дълъг път и мин 14/100 в града е при мен. Иначе съвета ми е - взимай и се кефи, но не мисли за икономии. Двигателя е такъв, че сам те кара да го натискаш :-) По принцип коли с голям литраж трудно се продават, така че мисли за варианта колата да е вечно твоя, особено ако се наложи малко да го ремонтираш. Разходите по поддръжката са обичайни, като изключим quattro варианта за който обикновено има само оригинални части по окачването които са скъпички. C4 е отлично купе, така че и тук няма изненади. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cocteau Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 Вземай я, ако е в добро състояние, пък ако не можеш да и насмогнеш, ще ги сменим с моята. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 Sorry za latinicata.Az karam takuv dvigatel, 2.8 30V na kupe C4, ne e avtomatik, predno predavane. Izvungradsko bez klimatik sus 120 mi har4i POD 8/100. Gradsko v ludnicata na Sofia puk ne mi e ka4val nad 14/100. Normalno 13/100...Predi tova imah 2.6, har4e6e po 17-18 gradsko...Tozi dvigatel e edin ot naj-jakite na AUDI, pone ot po-starite. Izklju4itelno nadejden, mnogo nisuk razhod na gorivo za kubaturata si. Imat problem s har4a na maslo, 30 klapana sa vse pak... No smenja6 gumi4ki i zaspiva.E i ne vurvi koj znae kolko kato za 193 konja, ama e prijaten za karane. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vento Публикувано 31 Юли 2006 Автор Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 Благодаря ви много момчета, и аз по всички сайтове четох за разход градско 14 и извънградско 8-9, но тук ме плашат, че щяла да лапа 20ка градско, което е бая. До 15 не ме тревожи... Но преди имах BMW 525i 24V, пак 192 коня автоматик, вярно доста го ръчках, но градско си беше 20-25 и затова го продадох. AUDI-то ще отида да го гледам тия дни, но май е в добро състояние и може да го взема.А да питам двамата собственици - имате ли проблеми с поддръжката и намиране на части? Само оригинални ли слагате или и заместители? И неоригиналните бива ли ги като качество и цена? Колко пари е пълно обслужване като се вземе колата - масла, ремъци, филтри, накладки, антифриз, течности и т.н.? 1.000лв. ще стигнат ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinox Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 Да бе 25, ако му гръмнат ламбдите може, ама иначе нема как да стане, тия коли се правят в Инглощад, не в Мюнхен Ти артисто се приготви че на тая кола всичко се сменя х 2, гледаш си две коли в една!Съгласен! Само с допълнение, че при Q'то е x 4 ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
incognito Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 че то с по малък мотор А6 е срамота да се кара.... (но това си гори според евро стандартите) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 а бре ВЕНТО да не е една маслено зелена с бели кожи, авант ??горе на белащица живее?един дядка я кара/стар кукунистически шеф!!! /:) ако е тя е много яка!! инак като отидеш в магазина освен че цената на частите ти почти х2 ами ти трябват и по 2 броя ако искаш ще ти намерим маистор които отиваш и му хвърляш колата и не се занимаваш,тои обслужва поне 5-6 аудита V6 !!!? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vento Публикувано 31 Юли 2006 Автор Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 Не, седан е и е тъмно някакво, не е в Пловдив, само на снимки съм го вижал.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 nad 15 da ti har4i, trjabva kirka v rezervoara da zabie6. A za smjana konsumativi, ne pomnja, predi to4no edna godina mu gi smenih tezi raboti i ot togava ni6to. Ne sa koj znae kolko skupi 4astite, dvigatelja e jelezen i nema da mrudne. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLAF Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 nad 15 da ti har4i, trjabva kirka v rezervoara da zabie6. ....любо ела изади мойта от резервоара батемолим те Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milenski Публикувано 1 Август 2006 Доклад Share Публикувано 1 Август 2006 Eй аз съм карал ауди 100 2.8 V6 174 к.с май беше и знам 4е педала беше на 2 степени което направо ме кефеше до първото колата влиза 3 хил оборота след оба4е тва прещтралкване което се усеща ... МАЛИИИИИИИИ става звяр единственното което не ми харесва е 4е е автоматик по тромави4ко леко от ръ4ните и можеби малко по висок разход. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AudiS2 Публикувано 1 Август 2006 Доклад Share Публикувано 1 Август 2006 Добре ще е да се уточни дали став въпрос за quattro или предно.Защото колега каза 14 за предно.А за quattro мисля 15 16 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vento Публикувано 2 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 2 Август 2006 Колата е седан с предно, автоматик. Но тоя продавач нещо ми се прави на тежък, от една седмица всеки ден му звъня да я гледам и да говорим, уж уточнихме нещата, само ми вика - дабе, утре ще ти се обадя и не звъни! Ще вземе да ми писне и..... да си я кара! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinox Публикувано 2 Август 2006 Доклад Share Публикувано 2 Август 2006 Колата е седан с предно, автоматик. Но тоя продавач нещо ми се прави на тежък, от една седмица всеки ден му звъня да я гледам и да говорим, уж уточнихме нещата, само ми вика - дабе, утре ще ти се обадя и не звъни! Ще вземе да ми писне и..... да си я кара! Дай му време на човека! Трудно се разделя с такава хубавица Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobi7 Публикувано 3 Август 2006 Доклад Share Публикувано 3 Август 2006 Колата е седан с предно, автоматик. Но тоя продавач нещо ми се прави на тежък, от една седмица всеки ден му звъня да я гледам и да говорим, уж уточнихме нещата, само ми вика - дабе, утре ще ти се обадя и не звъни! Ще вземе да ми писне и..... да си я кара! Аз ако съм на теб на този продавач въобще няма да му се натискам,клати те за дебела цена,продавал съм доста коли и са ми ясни тези ефтини трикове. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vento Публикувано 3 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 3 Август 2006 Цената изобщо не е дебела, от 8 бона беше обявено по телефона се уговорихме 7,600, а за мен е идеално, че е навит уж и на бартер за моята кола и около 2 бона отгоре - няма да се занимавам с продажби и т.н. Но още го чакам, днес трябваше да я гледам уж, а от понеделник не съм му звънял, той също... Ако ще... ще го поизчакам още малко и пак ще огледаме пазара... Междувременно някой ако има за продан или знае - търся си старата А6, 96-97г., желателно седан тъмен цвят, с всички екстри и голям бензинов мотор - поне 2,6 да е. Може бартер за Вентото и пари, може и кеш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AudiS2 Публикувано 5 Август 2006 Доклад Share Публикувано 5 Август 2006 голям бензинов мотор - поне 2,6 да еСамо така Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 5 Август 2006 Доклад Share Публикувано 5 Август 2006 (Редактирано) само така!!!ама тоя щом те мота или изчаква някои друг купувач или колата е в бокса!!!!а ако решиш да е а4 с 2.6 на двоина цена звънкаи!!!! ;) Редактирано 5 Август 2006 от kolio kioravoto prase Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vento Публикувано 5 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 5 Август 2006 Абе и на мен ми се вижда нещо гнило, цяла седмица го търся, той все ме отлага... Ако иска да си продава колата едва ли ще е така...А4 ми идва малко, падам си по по-големи коли, а и с тая двойна цена.... А4 хич не ми харесва, предпочитам А3 пред него. Но... си търся старото А6 или ако събера някой лев следващото 4В около 2000г. с 2,4 мотор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 5 Август 2006 Доклад Share Публикувано 5 Август 2006 (Редактирано) е питаи Насти и Деливеримен за 2.4 на а6!?до колкото рабрах от тях по добре си вземи 4.2 http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=...20entry157722 на 1ва страница 11 пост!!ето ти линк да видиш как изглежда предлаганото от мен а4 пък след тва иди си вземи а3!! Редактирано 5 Август 2006 от kolio kioravoto prase Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vento Публикувано 5 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 5 Август 2006 А, това с челната фаска го знам, една година го карахте ударено... Никога няма да си взема сребриста кола, да съм като всеки втори! А и не искам А4, казах вече, мерси все пак. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване