martin_ganev Публикувано 13 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2015 Здравейте колеги, искам да попитам как да си реша проблема когато се пробвам да отворя багажника на комбито и натисна копченцего на багажника той не се отваря .Чува се звук все едно се отваря но дефакто си стой затворен и се налага да го отключвам ръчно с ключа.Каде може да е проблема?К как се маха кората на багажника за да огледам какво е положението с механизма за отваряне? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
герги Публикувано 13 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2015 Проблема най-вероятно е с машинката,която дърпа лостчето да се отвори багажника.Кората се държи на няколко види в долния край и после щипки. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
STEYN Публикувано 13 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2015 (Редактирано) Добре дошъл в клуба колега И аз писах по този въпрос и разбрах, че проблемът е в механизма за отваряне и по - точно някаква пластина, която от горещината се разширява и затова не можеш да си отвориш багажника.Ако спешно ти се налага да го отвориш свали си задните седалки, добери се до багажника, отвори си капачето за триъгълника и там имаш един червен тънък шнур, дърпаш го здраво и багажникът се отваря Редактирано 13 Юли 2015 от STEYN Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krisko_A6 Публикувано 13 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2015 Когато е отключен, заключва ли се от дистанционното?На А6 C5 като го заключа с ключа не мога да го отключа с дистанционното, трябва с ключа. И за тва си ползвам само дистанционното Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 13 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2015 Като се замисля,ми го прави и миналото лято и сега пак,явно е от жегите,ама ще трябва да го оправя,защото онзи ден без малко да не мога да си извада бебешката количка,ама в последния момент хванаха молитвите и се отвори.Ме знаех,че имало такъв шнур за принудително отваряне. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
raikokre Публикувано 14 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 14 Юли 2015 http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=155600&page=98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martin_ganev Публикувано 16 Юли 2015 Автор Доклад Share Публикувано 16 Юли 2015 При мен се оключва от дистанционното и се заключва също.Пробвах да махна кораъа на багажника но нещо не се получи щипките неискаха да се откопчеят и неоспях да стигна до свалянето и. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobu Публикувано 16 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 16 Юли 2015 Рязко се дърпа, преди тпва се развиват рапидките които я държат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
герги Публикувано 16 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 16 Юли 2015 Имай на предвид,че и в отделението за триъгълника има две види. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
STEYN Публикувано 10 Август 2015 Доклад Share Публикувано 10 Август 2015 Тия дни ще правя упражнението със смяна на машинката и ще пиша за резултата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
герги Публикувано 10 Август 2015 Доклад Share Публикувано 10 Август 2015 Аз моята си я смених,без някакви драми,тоест лесно е,но срещу 100 кинта за нова машинка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
STEYN Публикувано 14 Август 2015 Доклад Share Публикувано 14 Август 2015 Днес и аз си смених машинката с такава втора употреба и всичко работи добре сега. Но реших да отворя старата и да я пригодя да остане като резервна. Ето снимка, тази метална навита пластина ли е проблемът? Sent from my C6603 using Tapatalk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
герги Публикувано 14 Август 2015 Доклад Share Публикувано 14 Август 2015 Не,това е пружината.И аз се опитах да разглобя моята,но не мога да извадя моторчето.В него някъде е проблема,моето се движеше анемично и го захвърлих накрая. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 14 Август 2015 Доклад Share Публикувано 14 Август 2015 Може и да греша,ама ми се струва,че е същото моторче като от машинки за регулиране на фаровете.Имам впредвид на повечето ВАГ модели. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
raikokre Публикувано 16 Август 2015 Доклад Share Публикувано 16 Август 2015 Днес и аз си смених машинката с такава втора употреба и всичко работи добре сега. Но реших да отворя старата и да я пригодя да остане като резервна. Ето снимка, тази метална навита пластина ли е проблемът?DSC_0551.JPGSent from my C6603 using TapatalkПроблема е в моторчето!Издърпай му клемите извади го от пластмасата и го отвори.Вътре има една пластинка издърпай я с пинцети и можеш да я увиеш със станиол и пак да я сложиш или да я заместиш с нещо метално със същия размер и ще работи.Пластинката е термосъпротивление за защита на моторчето и като здаде багажа започва да прави мизерии.Моята вече година и половина работи безотказно без тази пластинка! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
герги Публикувано 16 Август 2015 Доклад Share Публикувано 16 Август 2015 (Редактирано) Аз на мойто не можах да му извадя клемите.Голямо дърпане падна,нема излизане. Цитиране на предходно мнение! Редактирано 16 Август 2015 от VBI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
STEYN Публикувано 18 Август 2015 Доклад Share Публикувано 18 Август 2015 Излезе моето моторче, малко чобанската ама карай. И това май е малкият виновник за всички ядове : Едно такова моторче със същите параметри няма ли да е доста евтин чарколяк? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване