RhINoX^ Публикувано 13 Март 2007 Доклад Share Публикувано 13 Март 2007 (Редактирано) Тъи като вече няколко колеги ме питаха,реших да скенирам някои теми от книжката за които наи-често са ме питали. По натам ако имам време може да я скенирам цялата и да и направя на пдф...за сега само снимчици Това е интересна информация,защото пише как да си ресетнеш индикатора за инспекция,които е доста досаден. Този въпрос е често задаванТук искам да коментирам,че пише -скороста е електронно ограничена на 210 км/ч За темпомата Редактирано 13 Март 2007 от RhINoX^ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rexxxxx Публикувано 13 Март 2007 Доклад Share Публикувано 13 Март 2007 благодарско колега - мисля че е хубаво тази тема да седи най-отгоре на форума за А4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdk Публикувано 14 Март 2007 Доклад Share Публикувано 14 Март 2007 браво колега Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RhINoX^ Публикувано 30 Март 2007 Автор Доклад Share Публикувано 30 Март 2007 TIPTRONIC Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_A4_1.8i Публикувано 31 Март 2007 Доклад Share Публикувано 31 Март 2007 Благодария! За автоматика ми беше страшно интересно да си прочета. Аз имам книжка за моето ауди ама е на италиански и нищо не разбирам. Сега това вече е друго нещо! Ако имаш време някой път да я сканираш цялата ще е много helpful! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
galaboff Публикувано 31 Март 2007 Доклад Share Публикувано 31 Март 2007 Аз може ли да ти отнема таблото ?))) хехе бравус за темата и картинките Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Ripper Публикувано 1 Април 2007 Доклад Share Публикувано 1 Април 2007 искам продължение Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RhINoX^ Публикувано 1 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 1 Април 2007 Как работят пръскалките на фаровете и Climatronic-a EDL,ASR и фабрична лармаgalaboff ,колега ползваи какъвто материал сметнеш за добре.Ако ти се разправя даже поже да ги сглобиш на пдф,или каквото решиш. Поздрави Ми това е всичко по - важно от книжката...ако харесам още нещо,сте го сложа и него Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Ripper Публикувано 2 Април 2007 Доклад Share Публикувано 2 Април 2007 (Редактирано) Бравос !!! давай смело напред.масла, консумативи,гуми........ Редактирано 2 Април 2007 от wizard2000bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_A4_1.8i Публикувано 2 Април 2007 Доклад Share Публикувано 2 Април 2007 Супер е това за климатика!!! Браво МЕРСИ!!!!Хората са си го написали супер ясно! А най-интересното, което ми ми спря вниманието е, че климатроника има опция да смениш градусите от US на целзии и обратно. Сега като си тръгна от работа веднага ще пробвам да видия дали става на моята а4! То тази екстра май е само за презокеанските модели, ама ще пробвам пък ако стане ще се изкефя! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RhINoX^ Публикувано 4 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 4 Април 2007 Един колега ме питаше за телефон в колата..та това е всичко което пише МАСЛОБУШОНИ А4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RhINoX^ Публикувано 6 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 6 Април 2007 Управление на климатроникаКак се сваляне фара за мъглаМузикаТова е което ми се стори по-интересно.С колата имам 5 книжки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RhINoX^ Публикувано 8 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 8 Април 2007 Audi A4 Maintance Schedule Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stani76 Публикувано 9 Април 2007 Доклад Share Публикувано 9 Април 2007 Много е поелзно колега, голямо благодаря от мене Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikidd Публикувано 25 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 25 Юни 2007 Привет,можеш ли да сканираш снимките на контролните уреди с обясненията, но за по старата модификация? В моята книжка (на италиански ) има и за старата (моята) и за тази, която си снимал, надявам се и при теб да е така .Предварително благодаря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rexxxxx Публикувано 25 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 25 Юни 2007 колега можеш ли да сканираш часта дето обясняват всичко за компютъра - че има две обозначения май за скорости (приличат на кръгчета с 1 и 2 като степени и вътре май пише km/h) дето хич не мога да ги разбера за какво са. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rexxxxx Публикувано 21 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 21 Декември 2007 (Редактирано) отново моля някой от модераторите да я сложи тази тема да си седи отгоре - мисля че ще е полезна на всеки с А4 а да не говорим че ще спести 1000 запитвания "как ми работи климатроника" "как да си ресетна индикацията за инспекция и смяна на масло" "как да си настроя часовника" и вечно актуалното особено през зимата "защо по дяволите не ми се включва снежинката - не ми работи климатроника ли" Редактирано 21 Декември 2007 от rexxxxx Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
S8_TDI Vasko Публикувано 26 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 26 Декември 2007 Благодарско колега, това е изключително полезно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
K4m3n Публикувано 26 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 26 Декември 2007 Изключително ценна информация. Имаш ли нещо за Audi A3 96-00? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MakMakoB Публикувано 19 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2008 Здравейте, колеги, това за ограничението на скоростта да не е само за американските модели??? Поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
leo Публикувано 21 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 21 Февруари 2008 Благодарско много на колегата за старанието и търпението! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniel.genchev Публикувано 24 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2008 (Редактирано) Браво и от мен колеги много ценно Редактирано 24 Октомври 2008 от daniel.genchev Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cvetomir Публикувано 24 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2008 браво на колегата добре се е сетил много-полезна информация Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kun Публикувано 16 Юни 2012 Доклад Share Публикувано 16 Юни 2012 Едно добро дело))БРАВО! Ако я пуснеш цялата ще е страхотно. предполагам че някои неща (ако не повечето) важат за А6 (99')? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Arti Публикувано 5 Ноември 2014 Доклад Share Публикувано 5 Ноември 2014 Тъи като вече няколко колеги ме питаха,реших да скенирам някои теми от книжката за които наи-често са ме питали. По натам ако имам време може да я скенирам цялата и да и направя на пдф...за сега само снимчици Това е интересна информация,защото пише как да си ресетнеш индикатора за инспекция,които е доста досаден. Този въпрос е често задаванТук искам да коментирам,че пише -скороста е електронно ограничена на 210 км/чЗа темпомата Аз немога да прочета нищо имам проблем неще да духа топло Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване