Jump to content

RED-AUDI

Members
  • Мнения

    2163
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно RED-AUDI

  • Рожден ден 3.08.1978

Друго

  • Kaра
    пушилка

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    43894676

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

6145 профилни разглеждания

RED-AUDI's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес направихме бърз оглед по магазините. MTD 46 SB и McCulluch M 46 125R отпадат, защото нямат лагери на колелата. А разликата е драстична. MTD Kawasaki също отпада, защото недогледах, че не е самоходна . И тъкмо настъпи момента, в който усещането за пълно щастие реши да отлита, щото все по нещо от гореописаните машинки не беше баш по мерак...и се натъкнахме на B.Power. Неизвестната никому марка на Мосю Бриколаж, с поръчка в Словакия да сглобят перфектната машина: - лагерни колелца; - метален корпус; - 46 см диаметър; - приставка за мулчиране; - 18мм/20мм колела; - двигател B&S, (при това мааалко по-мощен от на МТD 46 BS) - 140 cc - 5 години гаранция Някой нещо против? Щото остава да се реши дилемата този B.Power с Briggs & Stratton срещу MTD Plantiflor с двигател THORX ? Що за моторетки са ThorX? С гръмка реклама, че моторът е Briggs&Stratton продават петнаесе годишни бричетайки с километрите на икарус от линията на 204 за по 250 лв. втора ръка. Thorx не е рекламиран така брутално и подозирам, че има защо. Wizi, благодаря за предложението ! Подозирам, че ще отскоча до твоята ливада с нова косачка, за да направим състезание. Ако излезеш победител, втори кръг ще се играе в провинцията. Васе, ако не е самохода, трябва да не разчитам на моите сили, което пък означава да не остане неподстригана китка из двора. Това цветя, насаждения...не се разпознават като нещо, дет трябва да се пази и се мулчира наред. Ин самоход веритас.
  2. Препоръчвам Medisana MTP Jubi Edition . Прочети отзиви за него, ще се впечатлиш от отличните оценки. Лично е тестван и сравняван с други добри марки като SENDO, OMRON и класическите обикновени измерватели на кръвно налягане с маншет и слушалка. Доста прецизен и не дава странни отклонения, както се случва при SENDO примерно.
  3. Предстои ми покупка на самоходна бензинова косачка в най-ниския ценови диапазон. Ще коси около 800 кв.м. равен двор с доста препятствия (дървета, парници, кошери и др.) Разглеждам следните модели: http://rezachki.com/kosachka-za-treva-motorna-samohodna-mtd-mtd-46-sb-b-s - MTD 46 SB http://www.stroi.bg/p/art0026219-motorna-samohodna-kosachka-mtd-plantiflor-bmr-46-04279.html - MTD Plantiflor BMR 46 http://www.storum.eu/McCulloch-M46-125R - McCulloch M46-125R https://stesia.net/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B82/product/view/75/1319 - MTD 48 PKM Kawasaki Първият вариант ми е препоръчан от търговец. За мен единственото предимство му е славата на двигателия Briggs & Stratton. Вторият вариант на МТD е с двигател THORX, малко по-мощен от конкурента му от позиция едно, колелетата с с лагери, задните колела са по-големи и като цяло - повече ми харесва. Третият вариант на McCulloch също ми харесва, обаче из интернет срещнах доста лоши отзиви за здравината й. Масово хората се оплакваха от различни дефекти и бе оценена доста зле. Четвъртият вариант е МТD с двигател на kawasaki, което незнам дали е добре поддържан откъм консумативи и резервни части. Прегледах и оферти "втора ръка", където за половината на тези пари се намират маркови машини, обаче .... реколта 2000-2006 година, което ми звучи, че тепърва ме очакват ремонти. Дайте идея на какво да купя?
  4. Ще препоръчате ли anti-theft програмка, която да прави снимки?
  5. Продавам на части Ауди 90, 2.3, 1990. Екстри: климатик, шибидах, ел. стъкла, ел. огледала. Има хубави лети джанти и здрав спойлер. Салонът е плюшен, в много добро състояние. Има две малки дупки от цигара на шофьорската седалка, останалите седалки са здрави и запазени. Колата не е катастрофирала. Предлагайте цена на частите, които ви трябват, за да се споразумеем бързо и изгодно :zustimm:/>/>/> . Тел: 0886 116963 снимки тук
  6. Продавам 4 летни гуми Conti PremiumContact2 със следните параметри: - dot 3та седмица на 2010 година, карани са 3 сезона от април до ноември, около 17000 км ; - размер 205/65 R 15 - идеално пасват на В4, С4, вероятно и на А4. С една идея са по-високи от стандартните 195/65/15, не опират никъде, но доста по-приятна возия правят; - скоростен индекс Н - максимална скорост 210 км/ч - теглови индекс 94 - водят се подсилени (спрямо стандартните 91), което е огромен плюс при непредвидени срещи с дупки и балонинирането на борда; Грайфер - около 5-6 мм. Гумите са в идеално състояние, без несиметрично протриване, без балони, без да са пукани/лепени. Продават се без джантите. Купувани са от ДИАНА ООД, на 190 лв/бр (заради нестандартиня размер и подобрените скоростен и товарен индекс)през 2010 г. ЦЕНА ЗА КОМПЛЕКТА: 220 лв. 0888 719027
  7. Съвместим със следните аудита: клик тук Съединителят е чисто нов. Продава се, защото непредвидено се разделихме с колата, за която беше предназначен. :respekt:/> Цена: 383 лв. тел: 0888 719027
  8. За екрана няма проблеми, но не мога да сложа такава икона в туулбара, защото при задържането й в туулбара се появява REMOVE Други идеи?
  9. Имам сериозен проблем, след (зло)употреба от страна на двамата ми синковци . На лентата/toolbar-а на телефона, вместо четирите икони (с phone, contacs, messages, home), има само една - applications, а като вляза в менюто - се появява пак само 1 иконка - home. Има ли начин, освен с reset , да се възстанови отново toolbar-а с четирите икони?
  10. Благодаря за информацията на всички, отново ! Имам такава молба,може ли някой да напише стъпка по стъпка как да настроя рутера? Или ако не му се занимава с писане, да пусне телефон на л.с. за кратка телефонна инструкция?
  11. Благодаря на всички отзовали се на помощ!!! :bia: Направена е регистрация в no-ip и утре ще се тества системата как работи. Лошото е, че при този вариант си трябва постоянно работещ компютър, което от своя страна обезмисля ДВР-а като отделна машина.
  12. Vivatel: COMTREND CT-5367 . Интернетът върви по 200 годишна телефонна жица, а за оптичен кабел трябва да гледаме мноооооого далеч в бъдещето . Въпреки всичко, интернетът е по-скоро приличен, отколкото трагичен. Тъпото е, че всеки уважаващ себе си крадец, първо би скъсал кабелите. Статичен ИП от Вивател ни бе отказан - задължително трябвало да бъде "бизнес" абонаментния план. Мтел: Huawei E960 Навремето интернетът през него беше несравнимо гаден даже и с този, който ползвах преди 15 години. Сега незнам как е(ползват го мои комшии, за да не събира просто прах у нас).
  13. ето тази машинка Tungson Ages Stand alone DVR, model DS-2004 4 канала. Интернетът е в 2 варианта: - офисбокс - Мтел (имам в наличност и 1-2 флашки на мтел, а и на глобул) - АДСЛ - БТК/ВИВАТЕЛ
  14. Благодаря за отговорите на всеки!! Имам офисбокс (даже) на мтел, регистриран точно на тази клетка и ще проуча какви са условията за статичен айпи. Но все си мислех, че със смотаната скорост ще имам проблеми. Софтуерните алтернативи също са добър вариант, остава само да се пусне системата и да се тества кое е най-оптималното решение. А на втория етап - каква програма за андроид ще препоръчате?
×
×
  • Create New...