Jump to content

ice_m

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ice_m

  • Рожден ден 12.08.1981

Друго

  • Kaра
    audi coupe 2.0 16v

Контакти

  • AIM
    audimenator

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    plovdiv

ice_m's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравеи . Когато става това чека свети ли? Шума как се чува като метал в метал или съскащ звук от нагнетен въздух?
  2. ice_m

    ABF в коша на B4.

    Здравейте. За мотор 1,8 т върви подобна цена. 1200 лв. До колкото бенз.помпата на асе мотора е проектирана за високо налягяне ,понеже системата за впръскване (мех. инжек.) го изисква. Аз карам с конверся - ACE мотор+помпа бенз.АСЕ с впръскване от ABF(колектори+рейка бенз.) и комп.и окабеляване от ,passat (код на мотора E2) Така вече 6 години.
  3. Погледни да ли всичко е здраво по предницата. При мен имаше разбит макферсон и първо тресеше на 120км после стана по зле 80км. Слвд 20 дни започна да вибрира и на 50км. Та един оглед може би ще разбереш. Успех.
  4. Възможно е изпарителя да е тръгнал да "мре". Все пак има мембрани.За твое спокойствие един анализ на газовата,и ще разбереш да ли е изпарителя. Като имаме предвид че си карбуратор и работи на бензин,то най вероятно е изпарителя. Системата ти няма стъпков мотор.На газ при карбуратор празния ход се коригира от изпарителя. Успех. До колкото вида на изпарителя, този които ти го казва,че е така,май не разбира. До сега сам виждал какви ли не изпарители ,за инжекцион, за обикновенна уредба ,за метан и всички имат мембрани за контрол на налягането на газта.
  5. изпарителя на колко години е? само на газ ли палиш? и зимно време ли палиш на газ?
  6. може колега , подмяна, преместване, на повечето автомобили има решение ,но за всеки е индивидуално. каква е колата ?модел?
  7. Добре дошал при нас ако си близо до Пловдив, "Landi Renzo"
  8. ice_m

    проблем с делкото

    Повери си ъгъла на запалването ,предварението да не е голямо.Може новото делко да има малка разлика,иска си центровка . Ако не се лъжа беше около 7-9 градуса ъгъл палене. Успех
  9. ice_m

    Температурен датчик

    сменяй датчик
  10. до колкото този датчик "Cranckshaft position sensor" това на ACE-то се намира във делкото и на български се казва датчик на хол. има и "knock sensor (ks)" които са два броя те следят детонациата на двигателя. във "autodata" може да се провери.
  11. слага се допълнително колело на коляновия вал отпред кадето са шаибите за ремаците. има тема вав форума. ето и темата http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=91292
  12. Здравеи колега. при точно този двигател 2,0 16V ACE мотор е много капризен към газ. От личен опит.Всичко по тоците трябва да е наред иначе гориш. лоши свещи-свещи прецакват кабелите.лоши кабели -цакат бобината. при този мотор смукателите са доста обемисти и вероятността за повече газ в тях е с поголям процент. затова сместта газ трябва да е перфектна иначе бум.допитаи се за ламбда контрол при някои газаджия.и касмет. аз си промених впръскването на бензина сега сам с голфово инжекционче.
×
×
  • Create New...