Lyubo_Toshev Публикувано 16 Март 2007 Доклад Share Публикувано 16 Март 2007 Та значи снощи при отварянето на предния капак на колата стана една система....... скъса се жилото.Работата е там, че не успя да се отвори въобще капака. Въпроса ми е дали някой се е сблъсквал с подобно нещо. Как да го отворя по дяволите? Идеи някакви - ..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lyubo_Toshev Публикувано 16 Март 2007 Автор Доклад Share Публикувано 16 Март 2007 (Редактирано) Идеята вече я имам - остава само да я приложа.Може да се сложи катинар на темата Редактирано 16 Март 2007 от Lyubo_Toshev Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flober Публикувано 5 Април 2007 Доклад Share Публикувано 5 Април 2007 Колега аз имах същия проблем , но се справих някак с отварянето само не знам къде да отида ( в София ) да ми сложат ново жило можеш ли да помогнеш ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lyubo_Toshev Публикувано 6 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 6 Април 2007 При мен се беше скъсало около 1см. от жилото и стана с една "устер клема" - дано знаеш какво е това. Чупиш бакелитената обвивка на клемата и я слагаш в края на жилото и стягаш и двете винтчета здраво.Така го оправих при мен, защото липсваше малко от жилото - не знам при теб как е? Ако е малко - действай по този начен, защото ми се струва доста сложна операция смяната му с ново.П.П. Абе на тез нашите коли предните капаци се отварят просто с поглед. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flober Публикувано 6 Април 2007 Доклад Share Публикувано 6 Април 2007 Днес го смених-направо сложих ново.Купих си го от" ауто плюс" за 18 лв.Сменя се много лесно-сваляш само барчето под волана(трябва да свалиш и дръжката на смукача ако имаш такъв де) запомняш как е закрепено старото развиваш болтчето отпред(то дъжи жилото) смъкваш старото и по същия начин слагаш новото.По-лесно е отколкото изглежда. Колкото до "устер клема"-та това май е "временно" решение но ти си знаеш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Liudmil Peshev Публикувано 7 Април 2007 Доклад Share Публикувано 7 Април 2007 А сега се пригответе и двамата за теч в купето. Не, че ви кълна, ама там където влиза жилото под капака има едно гумено уплътнение, което зверски лесно се къса на нашите старички барачки, а оттам как тече под стелката... А след това силикон и мазане докато спре - УЖАС! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flober Публикувано 8 Април 2007 Доклад Share Публикувано 8 Април 2007 Вярно колега збравих да кажа за уплътнението.Моето го свалих цяло но пак го замазах със силикон-за всеки случай.ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
joro70 Публикувано 10 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 10 Юни 2007 Здравейте,ама аз не мога да отворя капака,кажете как се отваря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DAN67 Публикувано 10 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 10 Юни 2007 Имаше такава тема, потърси с търсачката Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi-fen Публикувано 10 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 10 Юни 2007 Та значи снощи при отварянето на предния капак на колата стана една система....... скъса се жилото.Работата е там, че не успя да се отвори въобще капака. Въпроса ми е дали някой се е сблъсквал с подобно нещо. Как да го отворя по дяволите? Идеи някакви - ..... ще поясниш ли все пак как се отваря капака в такъв момент Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 28 Август 2007 Доклад Share Публикувано 28 Август 2007 Наистина, Може ли някой да даде малко повече инфо за отварянето на капак със скъсано жило /Б3,Б4/?Защото онзи ден за малко да се подредя и аз като главен герой в този филм ... И то с чужда кола ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
padrebg Публикувано 28 Август 2007 Доклад Share Публикувано 28 Август 2007 Бърка се с отвертка до фара и се бутат настрани онези шишове през които минава жилото. Първо единия, после другия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshone Публикувано 28 Август 2007 Доклад Share Публикувано 28 Август 2007 Алтернативен вариант - качваш колата на канал (подемен крик), сваляш кората и отдолу си отваряш капака, достъп има свободен, поне на В3 Ако ще се бърка с отвертка, на В3 е НАД фара, при мене металния шиш за жилото е точно над щипката на стъклото, ама туй го видях след като бях отворил капака... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baro Публикувано 28 Август 2007 Доклад Share Публикувано 28 Август 2007 Това са вариантите .Аз лично съм го правил и по двата начина -винаги успешно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 2 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 2 Октомври 2007 Аз сега не разбрах,може или неможе да се отвори отвън,значи като дръпна жилото се отваря дясната ключалка,която е по-далечна,а лявата нещо е заяла,как да я достигна? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
padrebg Публикувано 2 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 2 Октомври 2007 С отвертка до фара Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viper82 Публикувано 2 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 2 Октомври 2007 С отвертка до фараМдаааа прав е колегата.Аз така лично си го отварях 4-5 пъти докато си взема жило. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 3 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 3 Октомври 2007 Абе колега напиши малко повечко,спешно ми е,защото колата се продава.Някъде до щипката ли се натиска? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 5 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 5 Октомври 2007 Мдаааа прав е колегата.Аз така лично си го отварях 4-5 пъти докато си взема жило.Абе с отверка ама аз като гледам май изобщо неможе да се стигне до шиша. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
padrebg Публикувано 5 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 5 Октомври 2007 Пич, ти за каква кола питаш? Щото на Б3 и Б4 е различно. Като ти гледам инфото караш А6. Най добре виж някоя кола като тази, която искаш да отвориш и действаш. Лично аз така направих и давам съвет за Б4.Поздрави и успех! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viper82 Публикувано 6 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 6 Октомври 2007 Абе с отверка ама аз като гледам май изобщо неможе да се стигне до шиша.Значи извинявай колега,че съм те подвел защото аз говорех за Б4.Иначе успя ли да го отвориш??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 6 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 6 Октомври 2007 Преди малко се върнах от канала,отворих го.Маха се кората/ако има/,и точно под фаровете има едни пластини/дълги и тънки-като стоманена тел,бутат се с оверка,а ако нестава направо се откачат от доло и хоп капака изкача. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mashsh Публикувано 10 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2009 (Редактирано) Колеги, да попитам и аз за Ауди Купе 1992 - скъса ми се жилото за капака, но изтеглихме кожуха почти докрай и срязох оплетката и стигнах до него, но сега като се дръпне надолу и повдига само от далечната страна капака, а от шофьорската - не! Колегата padrebg дава идея за бъркане с отверка до фара, но не мога да разбера какво трябва да достигна. Ако може по-подробно някой да обясни?П.П. Ако знаете от къде мога да купя ново жило, също пишете, както и дали за б4-седан или авант са същите, като моето - дължина, диаметър, закрепване?Мерси на отзовалите се! Редактирано 10 Февруари 2009 от mashsh Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valerka Публикувано 10 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2009 (Редактирано) Здравей,колега! На Б4 с отверката няма да как да бръкнеш между фара и решетката.Майката му е..да легнеш отдолу,махаш кората,намираш стоманизирана тел,правиш кука от нея и се опитваш да хванеш с нея скобите,които държат ушите на капака.Успех..и ти трябва голямо търпение.. Редактирано 10 Февруари 2009 от valerka Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NordFrost Публикувано 10 Февруари 2009 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2009 За да се отвори лявата страна бронята трябва да се натиска напред едновременно с дърпането на жилото.Успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване