pepito17 Публикувано 14 Март 2007 Доклад Share Публикувано 14 Март 2007 Здравейте пускам тази тема за да ви питам как е правилно да се съхраняват гумите , когато не са на джанти, легнали една върху друга или прави една до друга, защото сега като сложих летните си гуми имам проблем , колата започна да ми дърпа на ляво ......отидох на сервиза, казаха ще завъртим гумата обратно и ще се оправи, да ама след като я обърнаха започна да дърпа на дясно и тогава решиха да ги карам предните гуми с различно налягане , ама си мисля че и това не е правилно, а целия този проблем ми дойде най - вероятно от неправилно съхраняване на гумите......дайте предложения и мнения по въпроса , Благодаря !!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KOKO 100 C4 Публикувано 14 Март 2007 Доклад Share Публикувано 14 Март 2007 Това е типичният признак на изкривени гуми. Ако не се лъжа се съхранават легнали. Много по-добре е ако са с джанти. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brunobanani Публикувано 14 Март 2007 Доклад Share Публикувано 14 Март 2007 Доколкото знам повечето прозводители и немски списания препоръчват гумите да се държат на джанти. В този случай най-добрия вариянт е да се окачват на куки или лостове и да висят във въздуха или на така наречените елхи за гуми, което представлява един вертикален лост с кръстачка в основата, на който се нанизват гумите с джантите като има ограничители между всяка гума, за да не се допират една в друга. Ето така изглежда.ЕТО ТУКАко нямате такова дръвче просто ги слагате една върху друга легнали.Ако нямате джанти е най-добре да стоят гумите изправени една до друга като ако периода е много дълъг може на 2 - 3 месеца да се завъртат малко. Не е хубаво да се слагат легнали както в горния случай с джантите.И най-важното е да са на тъмно и сухо, без контакт с масла, бензини и други химични вещества! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AALEXANDROV Публикувано 14 Март 2007 Доклад Share Публикувано 14 Март 2007 Здравейте пускам тази тема за да ви питам как е правилно да се съхраняват гумите Ами според мен най-добре е все пак да бъдат на джанти, с нормално налягане и легнали една върху друга - и всичко върху палет или друга подложка.В този случай най-добрия вариянт е да се окачват на куки или лостове и да висят във въздуха Е, чак пък толкова. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellix Публикувано 20 Март 2007 Доклад Share Публикувано 20 Март 2007 ..Ти как ги държа за да ги изкривиш?Ако е прав колегата то при гумаджиите където са наредени по 10 една върху друга трябва всичко да е криво Само на едно място съм виждал да ги държат прави една до друга.Моите летните са една върху друга без джанти и другата седмица като ги сложа на колата ще пиша пак дали са криви Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Вписване