Roni Публикувано 12 Април 2007 Доклад Share Публикувано 12 Април 2007 в едно събрани двд/талавизор/мп3-....чудо девето! има и 7-инчов дисплей дето изкача и се пребира навътре....и само за ;цената от 600 левчета е твое!звучи ми доста примамливо, тъй като:1. Плейрите със 7-инчови дисплеие започват от 10002. никой от тях не е комбиниран с тв тунер....кво мислите? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brunobanani Публикувано 12 Април 2007 Доклад Share Публикувано 12 Април 2007 (Редактирано) кво мислите?Мисля, че ще е голям боклук! Такива уреди 3 в 1 , 5 в 1 са доказали, че не могат да вършат нито една от "мултифункциите" си добре! А ти къде го видя или чу за него!? Редактирано 12 Април 2007 от brunobanani Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Roni Публикувано 12 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 12 Април 2007 пише го на сайта на технополис....що да не бачка добре?!?!на мен ми допада едно двд на сони, ама само то е 700 кинта! отделно мониторчето още 700 кинта и отделно тв тунера още 700 и то отиде та се не виде!!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brunobanani Публикувано 12 Април 2007 Доклад Share Публикувано 12 Април 2007 пише го на сайта на технополис....що да не бачка добре?!?!на мен ми допада едно двд на сони, ама само то е 700 кинта! отделно мониторчето още 700 кинта и отделно тв тунера още 700 и то отиде та се не виде!!!!Еми сам си си отговорил защо 3 в 1 за 600 лв. не може да е равно на 3 х 1 Те затова качествените 3 в 1 са над 2000 лв.И все пак според мен компромис може да направиш с дисплея и ТВ тунера. Вземи едно DVD марково, което ще ти гарантира качествено възпроизвеждане на музика и видео и един ТВ 7" Елите ли Роадстар ли за 200 лв. и си готов. Пак ще е по добре от това НЕО 3 в 1. ааа и после една антена с усилвател на задния джам като опънеш и даже ще хващаш БТВ-то в движение безпроблемно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Exangel Публикувано 12 Април 2007 Доклад Share Публикувано 12 Април 2007 Пич, пусни моля те 1 линк, че не мога го намеря туй Чудо на техниката! Мерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milen.m Публикувано 13 Април 2007 Доклад Share Публикувано 13 Април 2007 Онзи ден го гледах това устройство в магазина на елит. Струваше 700 лева. Много слаб дизайн.Пластмасата, от която е направено не изглежда добре. Панелът не се маха. Мисля, че варианта марковоDVD и немарков монитор е по-добър, не много по-скъп, и се получава същия резултат (дисплеите на елит са и телевизор). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RossN Публикувано 13 Април 2007 Доклад Share Публикувано 13 Април 2007 Пак ще подхванем дискутирана тама, но все пак...От лични наблюдения, не винаги 3в1 е лош вариант. Имам наблюдение в/у Сонаши, ДВД и отделен дисплей за кола. Вече 1 и 1/2 година работи безпогрешно и то с яка експлоатация. А комплекта струваше към 400-500лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brunobanani Публикувано 13 Април 2007 Доклад Share Публикувано 13 Април 2007 Пак ще подхванем дискутирана тама, но все пак...От лични наблюдения, не винаги 3в1 е лош вариант. Имам наблюдение в/у Сонаши, ДВД и отделен дисплей за кола. Вече 1 и 1/2 година работи безпогрешно и то с яка експлоатация. А комплекта струваше към 400-500лв.Еееeee да ама Sonashi HE e NEO Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 13 Април 2007 Доклад Share Публикувано 13 Април 2007 Същото е, само ,,марката,, му е различна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobu Публикувано 14 Април 2007 Доклад Share Публикувано 14 Април 2007 (Редактирано) Видял си го в ТМ, а не в Технополис. Аз работя с Техномаркет, кажи какво те интересува за модела Редактирано 14 Април 2007 от Bobu Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Roni Публикувано 14 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 14 Април 2007 интересува ме дали е читаво...в смиксъл бачка ли надеждно, бива ли го.-.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
100E Публикувано 14 Април 2007 Доклад Share Публикувано 14 Април 2007 Аз си взех NEO cmc - 3600tv 3,6 инча дисплей с падащ панел и съм много доволен. Чете почти всички формати (досега всъщност няма нещо което да не ми е прочело) и има цифра екстри. Дизайна си му е добър и изработката също, не е от няква гадна пластмаса. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lion_Heart Публикувано 14 Април 2007 Доклад Share Публикувано 14 Април 2007 Ами,да ви кажа-аз бях много против тази марка-смисъл мислех,че е от най-големите ментета.Оказа се обаче че едно приятелче има дестки уреди с тази марка тъй като наскоро си купи апартамент и го обзаведе.Всичко у тех е Neo и ми казва,че не е имал какъвто и да било проблем с които и да било електроуред .Може ли някои да каже каква е марката по на народност?Един познат каза че била българска но се правели нещата в китай за да е по-евтино Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen 73 Публикувано 15 Април 2007 Доклад Share Публикувано 15 Април 2007 Ами,да ви кажа-аз бях много против тази марка-смисъл мислех,че е от най-големите ментета.Оказа се обаче че едно приятелче има дестки уреди с тази марка тъй като наскоро си купи апартамент и го обзаведе.Всичко у тех е Neo и ми казва,че не е имал какъвто и да било проблем с които и да било електроуред .Може ли някои да каже каква е марката по на народност?Един познат каза че била българска но се правели нещата в китай за да е по-евтино NEO - не си заслужава.имах го и го махнах.Според мен са евтини боклус. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 15 Април 2007 Доклад Share Публикувано 15 Април 2007 Питайте Nico ой има такъв 3600 ТВ!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobu Публикувано 15 Април 2007 Доклад Share Публикувано 15 Април 2007 (Редактирано) Ами като цяло за тия пари стават...НО тука идва но-то:Китайски са да... само се щампова марката до колкото знам, дизайна не е лош - копи/пасте е Идеята ако не се лъжа на това НЕО, както и на предишното (подобно, с изместен вдясно дизайн и без ТВ) беше от JVC - http://www.uncrate.com/men/images/JVC-KD-AVX1.jpgДефекти, които се случва да дават е изчезването на цвета. Общо взето ако е поработило седмица и е нямало проблеми, занапред ще ти е ок. Вярно е че чете всичко ама всичко наред, стига да не си рязал луканка на диска преди това...(но и тогава ще се замисли да го не го прочете). Добра е концепцията, която са измислили(копирали), вкарали са даже опция за камера за задно. Малко се клати панела, когато е на някоя от трите тилт позиции, но не е болка за умиране. Малко му е кофти навигацията на бутоните, защото някои неща ги има само на дистанционното. 4х25 е...но в крайна сметка с НЕО не целиш грандиозна сила на звука. Телевизията бачка зле с обикновена антена, трябва й нещо харабийско с усилвател да е поне.Като цяло не са чак такива боклуци. Струва си да го ползваш година, след това го шиткаш ако не те кефи.Все пак има екран, шаренийка е, мацките му се кефят, гледаш клипове и си модерен. Ако има друго пиши. Наздраве Редактирано 15 Април 2007 от Bobu Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване