Jump to content

Фарове за мъгла на Б3?

Fibrom

Recommended Posts

Много гадна мъгла се спускаше тази вечер на талази из Софийско и едвам виждах на метър-два пред мен :rolleyes:

Ориентирайте ме какви халогенки може да си взема за моята кошница (предната ми броня няма дупки и евентуално в пластмасовата решетка ще се интегрират)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wesem :rolleyes:

3hmz.jpg

Страницата им

изрових и конкретните им координати:карате по самоковско шосе и точно преди пресечката с околовръстното(от другата страна след кръстовището е караулката) има една малка пресечка, 10- тина метра преди околовръстното.

Там се завива на дясно и има магазин в една къща- номер 82. Влиза се през невзрачна врата и вносителите са на 2- я етаж. Изглежда малко като магазините Автомания- в смисъл има какво ли не :wall:.

Телефона им е 974 40 56.

Installation: :(

o632700977825000000.JPG

o633195255360781250.jpg

Редактирано от Ivo_Dinkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dinkov,тези "Wesem" изглеждат екстра - лесно вградими ли са в решетката на бронята?

П.П Отговорил си на въпроса ми :rolleyes:

На каква цена си ги взел тогава?

Редактирано от Fibrom
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И това е нещо все пак,защото вчера със стандартните светлини при много гъста мъгла виждах само на половин метър пред мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 year later...

Да не отварям нова тема от днес имам wesem халогени :rolleyes: и сега идва момента с вграждането.

Мерих преди да ги взема и ще паснат идеално в решетката както на Иво Динков.

Взех тоя модел:

hm3593503lk4.jpg.

Иначе на живо са това:

imgp28373795572gt0.jpg

Та молбата ми е към Иво сециално, дало можеш да ми помогнеш с монтажа и вграждането в решетката?

Ще съм ти адски благодарен, и да ми кажеш как си ги вързал.

Мен идеята ми е да са вързани успоредно с мъглата и от едно копче да пуска предни и задни.

Както и какво реле трябва и колко кабел като метри и обувки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с оригиналните, където са в бронята, но като че ли в сравнение с другите ми се струват малко грозновати, а и цената им е от 60 до 77лв за ЕДИНИЯ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже пазя в килера картонения модел на пластмасовата решетка :gut:

Ще помогна, няма грижи :stupid:

Връзването оставих на професионалистите, т.е. Ваското1 :wall:

Бях взел 10 метра кабел, като го прекарвахме по пакета с други кабели и стигна, дори остана. Релето го сложихме на таблото с бушоните, иначе слжих бутон и за предните, като Васко леко "преправи схемата", за да не се пуска задния като пусна предните (схемата я имам някъде разпечатана...).

Имам един цокъл за реле останал даже, 85А май беше самото реле, но може и да греша :rolleyes:

Бушон също сложихме на оригиналното му гнездо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повече ме влече да е функционално, за грозното е въпрос на вкус.

Аз много исках да имам оригиналните но нямам.

Но като се загледах на границата (пътувам от време на време) тировете масово са с халогени васем или хелла.

Ясно е че хелата е цифра но пък и нямам пари за китайчета, та четох из форумите тея полските никак не са лоши като качество.

Сега остава монтажа, но мисля че това не е толкова трудно колкото си мисля и до ден-два ще дам мнение как светят.

П.П Иво това ще рече че си сменял конзолата с копчетата ли?

Ако е така да взема една с 3 копчета от Емо и да става поне като истинско с отделно копче.

За жиците нямам познания и мисля че това е право на профи жичкаджия да го направи.

Само дето не знам дали модела на старите ти халогени е същия и мисля макета няма да пасне :rolleyes: .

Повече ме интересува начина на захващане искам сам да ги монтирам и сам да си режа.

Кабеляците не са ми любими и няма да ги пипам, само ще купя материали.

А и схемата няма да ти се разсърдя ако я намериш :stupid:

Редактирано от SunShine
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

голямо разнообразие от всякакви модели и големини халогени се продават в магазините за авто аксесоари в складова база Илиенци, цените варират от 15-50 лв за комплект :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо утре в моргата ли сииииииии.

Гледах ги тея за 10-15 лева ама сглобката не ме изкефи...

Взех си и две крушки нарва 55 ватови Н3.

Редактирано от SunShine
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо утре в моргата ли сииииииии.

Гледах ги тея за 10-15 лева ама сглобката не ме изкефи...

Взех си и две крушки нарва 55 ватови Н3.

утре вечер след 18,30 ще съм там

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

88-80.jpg

А такива "ъгълчета" да сте мярнали някъде да се продават, приличат ми малко като на голф3 халогенните, но на дали. Че и аз се чудя вече какво да подобря по олдтаймера, та едни халогенчета ще са много на място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тея ги има нови в американско по 50$ нагоре за парче.

Ама, разправия с докарване и .... ако се счупи не си е работа.

Пък и решетката ми се вижда по-голяма и надали ще станат за наще.....

Редактирано от SunShine
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Wesem на страницата попаднах на някакви за Деу Матиз, но формата ми се струва подходяща... утре ще видя размерите как са на тази решетка, на халогените им дават 202x135x135

matiz.jpg

Откъде могат да се намерят продуктите на тази фирма?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Горубляне караш по Самоковско шосе и точно преди околовръстното (до караулката) в дясно има нещо като малко локално (на 5метра преди околовръстното). Там има магазин на втория етаж на къщата на ъгъла. Там ги продават.

Тези от Матиза са с много овална пластмаса и ще стоят като хлътнали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си имам оригинал за момента само един.Давайте да си намерим една броня,че мойта е с ужасна дупка.Ще вземем нова накрая,но от халогените нема да се откажем

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...