Към съдържанието


Снимка
- - - - -

Разкодиране на AUDI Concert І


  • Моля влезте във форума за да отговорите
18 отговора в тази тема

#1 leo

leo

    цар Лъв

  • Members
  • 2337 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:ВИДИН
  • Interests:Ядене пиене и згодни КОЛИЦИ !!!
  • Kaра:А и В 4

Публикувано 27 март 2009 - 21:12

Колеги извинявам се, че пускам такава тема на която има подобни. Четох тези теми, писах на 3 колеги, но не успяха да ми помогнат. Става въпрос за АУДИ Концерт 1 поколение. Намерих и код генератори, но и те не свършиха работа. Писах и в Порше България и ми отговориха да си запиша час :flipoff: и да ида, а аз съм в Русе малко не иде. Та пускам темата с надеждата, че има и други колеги които да помогнат. Ето и номера на касетофона AUZ1Z3W4076814. Благодаря предварително!!!

#2 Nikieva

Nikieva

    User

  • Members
  • 4117 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:Плевен
  • Kaра:Audi A4 B6 1.9Q

Публикувано 27 март 2009 - 21:27

1601 1601 ми дава,че е,но дали е вярно трябва да пробваш.

#3 djdaka

djdaka

    User

  • Members
  • 189 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:Русе
  • Interests:много
  • Kaра:дараци

Публикувано 27 март 2009 - 21:31

Здравей , а през сервиза на ул. Муткурова не си ли опитвал . Там мисла , че разкодират.
Поздрави.

#4 leo

leo

    цар Лъв

  • Members
  • 2337 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:ВИДИН
  • Interests:Ядене пиене и згодни КОЛИЦИ !!!
  • Kaра:А и В 4

Публикувано 27 март 2009 - 21:40

1601 1601 ми дава,че е,но дали е вярно трябва да пробваш.

Пробвах колега с 1601 , но не стана!

Здравей , а през сервиза на ул. Муткурова не си ли опитвал . Там мисла , че разкодират.
Поздрави.

Колега къде се намира това, че съм студент тук и не ги знам много много. И колко пара е това?

#5 djdaka

djdaka

    User

  • Members
  • 189 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:Русе
  • Interests:много
  • Kaра:дараци

Публикувано 27 март 2009 - 22:03

Сервизчето се намира в улицата зад операта . тук

#6 leo

leo

    цар Лъв

  • Members
  • 2337 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:ВИДИН
  • Interests:Ядене пиене и згодни КОЛИЦИ !!!
  • Kaра:А и В 4

Публикувано 27 март 2009 - 22:06

А с някакъв код генератор не става ли?

#7 djdaka

djdaka

    User

  • Members
  • 189 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:Русе
  • Interests:много
  • Kaра:дараци

Публикувано 27 март 2009 - 22:12

С генератор за код-ве съм отключвал на пасата ми Блаупункт-а, но е 91 година. За по новите коли незнам .
Успех колега.

#8 chiptuning

chiptuning

    User

  • Members
  • 70 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Kaра:Audi TT 1.8T 225hp

Публикувано 27 март 2009 - 23:16

sorry za latinicata no nqmamkirilizator.

tozi model ne se kalkulira s kalkulator !
kolega ako iska6 mi pi6i na skype 6te pomogna s kakvoto moga !
skype :chip-me

#9 dinkomatev

dinkomatev

    User

  • Members
  • 126 Мнения:
  • Gender:Male
  • Kaра:Audi A6

Публикувано 30 март 2009 - 19:58

здр колеги искам да помоля за услуга.имам касетофон ауди концерт от а3 98г. бях зареждал алумулатора и ми изписа safe.знам кода но не знам как да го напиша.благодаря предварително

#10 leo

leo

    цар Лъв

  • Members
  • 2337 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:ВИДИН
  • Interests:Ядене пиене и згодни КОЛИЦИ !!!
  • Kaра:А и В 4

Публикувано 30 март 2009 - 21:08

Колеги аз разкодирах моя срещу 15 лв. Благодаря на всички попитали се да ми помогнат!

здр колеги искам да помоля за услуга.имам касетофон ауди концерт от а3 98г. бях зареждал алумулатора и ми изписа safe.знам кода но не знам как да го напиша.благодаря предварително


Колега виж в книжката на колата или някъде под пепелника или и аз незнам къде. Ако го няма вади го и някъде н GSM сервиз за разкодиране и те ще ти дадът кода да си го имаш. В случай че го намериш задържаш едновременно TP + RDS и ще ти се появят 4 нули от копчетата 1 2 3 4 ги сменяваш. Набираш кода ако го знаеш задържаш пак TP + RDS и ако е верен радиото просвирва. Успех!

#11 dinkomatev

dinkomatev

    User

  • Members
  • 126 Мнения:
  • Gender:Male
  • Kaра:Audi A6

Публикувано 31 март 2009 - 15:21

Колеги аз разкодирах моя срещу 15 лв. Благодаря на всички попитали се да ми помогнат!

Колега виж в книжката на колата или някъде под пепелника или и аз незнам къде. Ако го няма вади го и някъде н GSM сервиз за разкодиране и те ще ти дадът кода да си го имаш. В случай че го намериш задържаш едновременно TP + RDS и ще ти се появят 4 нули от копчетата 1 2 3 4 ги сменяваш. Набираш кода ако го знаеш задържаш пак TP + RDS и ако е верен радиото просвирва. Успех!

благгодаря колега.кода го имах на книжката но никаде нямаше показано как се въвежда.още веднаж :bia:

#12 leo

leo

    цар Лъв

  • Members
  • 2337 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:ВИДИН
  • Interests:Ядене пиене и згодни КОЛИЦИ !!!
  • Kaра:А и В 4

Публикувано 31 март 2009 - 16:06

Да си го слушаш със здраве и кеф! Сега няма страшно знаеш вече как става!

#13 SPiTFiRE_

SPiTFiRE_

    User

  • Members
  • 356 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:Пловдив
  • Kaра:A6 C4 2.5TDI QUATTRO

Публикувано 04 април 2009 - 20:00

Аз само едно не разбирам... За кво въобще го слагат тоя код... Данеби някой да ти открадне станциите дето слушаш ли?

#14 leo

leo

    цар Лъв

  • Members
  • 2337 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:ВИДИН
  • Interests:Ядене пиене и згодни КОЛИЦИ !!!
  • Kaра:А и В 4

Публикувано 04 април 2009 - 20:10

Ми слагат го да ни тормозят с намирането му и да не останат по сервизите гладни :dance:

#15 joro09

joro09

    User

  • Members
  • 842 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:Варна
  • Kaра:дизели

Публикувано 03 май 2009 - 19:38

А кода с цифри от 1 до 6 ли трябва да е?Имам сервизна книжка но там никъде го няма?Възможно ли е да е на една пластмаса на която серийния номер на ключа?Там има един 4-цифрен код но е 0188

#16 leo

leo

    цар Лъв

  • Members
  • 2337 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:ВИДИН
  • Interests:Ядене пиене и згодни КОЛИЦИ !!!
  • Kaра:А и В 4

Публикувано 06 май 2009 - 11:19

Колега ако това ти е кода 2 бутон натискаш 1 път, 3 бутон 8 пъти и 4 бутон 8 пъти става въпрос за бутоните за радиото, след като си вкарал кода и преди да го вкараш задържаш ТР и RDS докато влезеш в режим на въвеждане и след като си го въвел пак тези двата да го подкараш!

#17 joro09

joro09

    User

  • Members
  • 842 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:Варна
  • Kaра:дизели

Публикувано 06 май 2009 - 19:16

Някой знае ли дали е възможно кода на радиото да го има и на пластмасата,на която е и кода на ключа?И цифрите на самия код от 1-6 ли трябва да са или до 9?
Благодаря!

#18 bugys

bugys

    User

  • Members
  • 54 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:София
  • Kaра:Audi A4 1.9TDI

Публикувано 27 юли 2009 - 12:51

Здравейте,
Аз имам кода написан на нещо като визитка. Има ли обаче брой пъти след които се заключва завинаги ако го объркам?

#19 drob4o

drob4o

    drob4o

  • Audi Club BG Member
  • 7092 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:София
  • Kaра:A4 1,9TDI, Sonata

Публикувано 27 юли 2009 - 16:15

След вторият път неправилно въвеждане се блокира радиото и автомобила трябва да стои с ключ в контактният без да си на контакт и включено радио около 2 часа докато се разблокира и ти даде нови два пъти въвеждане! Успех!




0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

mobile.bg