Jump to content

BMW vs Audi A6(последната 100-ца)2.5 tdi 150hp

Recommended Posts

Здравейте колеги във петък евентуално ще се състои замерване между мен и един ваш колега в нашия форум момчето се пише Bavarishe.Помолих ако някой от Ауди форума чете във нашия да напише нещо по темата,но уви нямаше такива мнения!!!Ще ви кажа какво е правено по мойта кола и с какви коли съм имал замервания(съответно какво съм побеждавал и какво не)и ще ви помоля за субективни отговори(ако е възможно)!!!Само да кажа,че вече имах замерка с такова Ауди и победата е за мне с много ако може и това да коментирате!!!

Колата ми е М52б20(150к.с) Е46 на 110000км,за съм втори собственик като я взех на 89000км.Маслото с което я карам е 5W40 с добавка на LIQUI MOLY http://automaniasliven.hit.bg/lm.html

бензина за замервания е следният 15-литра 100-октанов бензин+1л Nitro Power+100мл чист нитро метан+100мл Octane Plus пак на LIQUI MOLY!

Подобренията по колата са следните:

Спортно окачване Race Land регулируемо с наклон на задните гуми 0.8(за по-добро сцепление)предните 1.2,генерация на 63мм,с байпас на 100мм,две тръби от колекторите с диаметър 55мм(заводски 45/50мм)и от байпаса до задната броня-тръба 63мм с крайно 76мм.Спортен фитър К&N,FK,изменени тръби за постъпващия въздух в двигателя,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46)(тръба в бронята),олекотени жданти 17-ки(магнезиеви).Изпразнен багажник,(разкостен до нулата с цел олекотяване на 50-тина кила)разпънки на задните и предните бумбета,бензин за дърпане(смески)който вече посочих.

Дърпал съм се с много коли,последните бяха тези(това е копирано от нашия форум,но сега има проблем и не го отваря като постнах мнението затова го копирах)Ето и един с въпросната Алфа 1.6 http://vbox7.com/play:eec21c9a тук тъгва по-рано от мен до 160км/ч виждате резултата+1 пасажер при мен да снима!!!GSI-ми е третото което бия за 1-месец(всичките са на мой приятели)и замерванията са с цел кеф не предизвикване на заяждания и т.н!!! :hilezh:

Да започна с това,че очаквах едно 320и Е36и едно Ауди 2.5тди,но не дойдоха!!!Гонки имаше и те са следните!!!

Мойта 320-ка срещу Алфа Ромео 1.6 120к.с с махнат катализатор,изпразнен багажник и без задни седалки!!!2-старта от летящ от 60км/ч на 2-ра и двата за мен с много,като единия тръгна преди мен но пак го бих,ще кача клипове,сигурно утре,и един от 0-лата пак за мен с много!!!

Мойта 320-ка срещу ГСИ с пипани скорости(диференцял)на 200км/ч е в прекъсвач на 5-та(спортни филтри и т.н)!!!2-старта!1-вия от 2-ра със 60км/ч,дръпнах го с половин кола,но той изпусна втора!2-ри старт,пак от втора със 60км/ч,половин кола за мен преди 3-та,след това на 3-та ме взима с половин калник,4-та половин калник за мен пред него и до 200(където той е в прекъсвач)ми е на задната броня!!!

С на sk. новата придобивка(Голф 4 1.8 турбо двуврат.Този вървящия мотор АУФ ли беше незнам!!!)от 2-ра със 60км/ч леко го задържам, ислед това на 140-съм една кола и половина зад него!!!

Дърпаха се и Алфи 1.6,1.8,2.0,като победител на 400м е 2.0,а на дълго май е 1.8(с чип)Моя приятел VFTI,ще напише повече,и дано участниците да напишат по някое друго постче!!!

петък евентуално ще се замервам и с Ауди А4 1.8 турбо(Quattro) със катализатори и всичко по него е напълно сток!!!

Ще съм ви много благодарен за мненията и да ми кажете какви са ми шансовете и дали Аудитата 2.5 tdi с които съм се замервал са били читави и са показали какво могат???

Поздрави и благодаря предварително за мненията! :):respekt:

Редактирано от Bimero
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 466
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Типично......... :respekt:

?Това да не означава,че се заяждам по някакъв начин с вас?????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искате заключвайте просто искам мнения които са безпристрастни и обективни нищо друго.Ако не намеря такива мнения отностно въпроса ми тук то къде другаде

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сто и двайсиии, първа побийеда :respekt:

Я се оривай от тука с тоя мъртвороден гроб. :)

Защо сте толкова груб, колега? :)

Той, колегата с добро пита, даже е благодарил за мненията предварително :lol:

Голяма грешка :hilezh::hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И нямат край, и нямат край на шир и длъж... тези темички.

popcorn_pops_by_bad_blood.gif

Тази цялата драматизация някъде около Сливен ли се случва, че не смея аз да цъкам по разните му линкове... Може да ми докарат сърцетуп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще съм ви много благодарен за мненията и да ми кажете какви са ми шансовете и дали Аудитата 2.5 tdi с които съм се замервал са били читави и са показали какво могат???

Има нещо гнило. Двеипет тедей е един от най-вървящите мотори на Ауди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като чета така то на тебе само бензиновите смески ти струват колкото тая алфа ,как не те беше срам да пуснеш клипа точно с нея :respekt: 1,6 120 рапраа като гледам старта с нея аз бих се отказал от 1.8 тръца :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да питам нещо ... колегата автор на темата ...

Какъв ще е смисъла да се пускаш с А4 1.8Т quattro - Cток???

След като твоето БМВ си сменял къкво ли не олекотявал си го и незнам къкво си още???

Редактирано от MAPTO7007
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като твоето БМВ си сменял къкво ли не олекотявал си го и незнам къкво си още???

Е как, да опляска аудито и после да се пъне колко му бега кошника. :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как, да опляска аудито и после да се пъне колко му бега кошника. :respekt:

Помислих си го ... ама очаквах отговор от БМВ фенЪ ... :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 99 % съм сигурен, че въпросния от бмв форума с аудито е Ангел1

Дай линк към темата у оня форум, ги виим колко са се превъзбудили агейн.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 99 % съм сигурен, че въпросния от бмв форума с аудито е Ангел!

Научи се малко по разбрано да пишеш, защото нищо не ти се разбира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само ти не разбра, ама той за това не е виновен, сеш ли се? :flipoff:

Стига ходи след мен бее, ламер! Не разбра ли, че пари няма да ти дам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда като прочетох темата оле-мале ... бая са се възгордяли в тези нереални гонки ...

Отново се съпоставят автомобили не от един клас и прочие ... и то не само за замерка ама и за възхвала тц тц тц :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига ходи след мен бее, ламер! Не разбра ли, че пари няма да ти дам.

Цун!

Обаче ми прави впечетление, че ония от БМВ форума комуникират малко по-различно, от колкото се комуникира тук :flipoff:

П.П.

Хаха

чета темата по-надолу

има много шпиони, които четат тук и са разбрали как му се вика на душегуба :flipoff:

Редактирано от Schnura
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цун!

не се пише Цун а ЦУМ (Централен Универсален Магазин) знам, че ти е мечта да стъпиш там, но отдавна не е актуален :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се пише Цун а ЦУМ (Централен Универсален Магазин) знам, че ти е мечта да стъпиш там, но отдавна не е актуален :flipoff:

Мухахаххахаахаха е поне ще се повози на ескалаторите. :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ваш колега ми го предложи Никооо1 според мен да види за какво става въпрос(защото кара Голф 4 който ще ме отвееееее с адски много)Аз само посочих кола с която евентуално ще се замервам не нещо друго!Неразбирам защо просто не ми дадете мнение,а и утре като се състои гонката ще пиша какво е станало(предполагам и вашия коега ще направи същото!!!)

Редактирано от Bimero
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...