kalinat28 Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 за да не казвате, че е от модела...нормално е за 10+++ годишна кола /пек, студ ... и накрая пране.../.та ужким за да не се случи това си взех "turtle wax" пяна за тапицерия...стана супер, но днес сутрин провисна откъм шофьора знам, че не подлежи на ремонт, защото всъщност е изгорял дунапрена, който пък е залепнал на тавана.въпроса е, че петък заминавам на море и ми трябва сега да го оправя.препоръчайте добър тапицер /+евентуални цени-мисля 100лв да ме оправят/.четох, че временно поне може да се оправи с ютия??? има ли такова нещо?мерси предварително Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinat28 Публикувано 10 Август 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 (Редактирано) мерси п.п. в петък ще си взема колата с нов таван, колонки и шофьорска седалка...п.п. 2 темата може да се трие Редактирано 10 Август 2010 от kalinat28 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 за да не казвате, че е от моделаТи сам го каза! После само на Б4 им провисвали таваните! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stefanaki Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Е сподели какво направи, къде я даде, за колко пари Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KYPO Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Колега, за ква кола говориме, Б5 ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Б4 `93 -> провиснал таван 2010 - след 17 годиниБ5 `98 -> провиснал таван 2010 - след 12 години Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Стига ве, където и да отвори човек само тия ненужни баласти са вкарани, престанете най-после. Разбрахме кой какво мисли за моделите, няма нужда да се дъвче по тоя банален вече начин, не е интересно...... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinat28 Публикувано 10 Август 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 (Редактирано) това са момчетата:http://www.avtointerior.bg/index.php?optio...ct&Itemid=3120 лв струва претапициране на тавана+ предните колонки. /това за моя седан, без шибедах/преди мен качваха тавана /вече направен/ на Б4 авант и му взеха 160лв, имаше по-голяма площ и като че ли повече тапицирани колонки.трябват им поне 2 дена - изчистване на стария дунапрен и съхнене.от сменяни стандартни тапицерии с кожени такива ще ми сменят протритото парче на моята седалка /платнено/ -40лв /ще стане за 2-3 часа в деня на монтаж на тавана/.сега карам без таван. но пак има някакви изолации налепени.майсторите казаха, че Б4 било последното с лепени тавани. след това се държи само на рапидки при сенниците, дръжките и самите колонки. /това е към разликите с Б5/п.п. а това със спора Б4-Б5 е тъпо. кошарите са аналогично стари над 10 години... материала старее. моето лично мнение е, че а4 изглежда малко по-съвреммена /специално фейслифта/...но не нещо фрапантно. доста от частите са аналогични. /май компа е най-важната промяна/.но да спорим на 15-годишната а4 или 17-годишното б4 ли е по-качествен дунапрена е смешно.моят колега кара б4 2.0 и нон-стоп нещо му прави...аз бях така миналата година. частите при него са по-евтини. /той също е член на форума...сам да си каже/на мен лично ми иде да хвана един чук и да я разбия...знам че никой няма да ми повярва, но за 4 години тази кола ми глътна 30+++хиляди. какво ли не смених...а някои части вече повтарям. /не говоря за консумативи/. миналата година оправих таблото-беше се подгънало накрая- сваляне, лепене, притисканеп.п. сега се замислям, че само тази година само съм дал:-700лв - ремъци, ролки, водна помпа-600лв - турбо пътища-300лв - рециклирани носачи-280лв - ново фолио-задни дискове и накладки, масло, антифриз, спирачна течност, чистачки-90лв- фреон+някаква химия за запушване течовете-не искам да смятам спуканите джанти, скъсаните гуми, застраховки, зелени карти, винетки, бензинравносметката е: служебна кола или такси е най-добре Редактирано 10 Август 2010 от kalinat28 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KYPO Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Стига ве, където и да отвори човек само тия ненужни баласти са вкарани, престанете най-после. Разбрахме кой какво мисли за моделите, няма нужда да се дъвче по тоя банален вече начин, не е интересно......Е ти нали не си мислиш, че сериозно си ги пишеме тия тъпни? Бъзикаме се, хеле па Калинчо си ми е приятелче, така че хептен нещата са френдли лалане, още повече, че му знам колата и е доста далече от понятието "кенеф" или "трошка". Ся верно, че е с Тръц, ама съвършенни неща на тоя свят няма. Като ти го направят, дай се видиме на по бири, тъкмо да видя кво са направили евентуално и аз да си сменя моя. Щот дентиста, от как кара S класа, ми е неудобно го притеснявам да правиме таван. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinat28 Публикувано 10 Август 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Е ти нали не си мислиш, че сериозно си ги пишеме тия тъпни? Бъзикаме се, хеле па Калинчо си ми е приятелче, така че хептен нещата са френдли лалане, още повече, че му знам колата и е доста далече от понятието "кенеф" или "трошка". Ся верно, че е с Тръц, ама съвършенни неща на тоя свят няма. Като ти го направят, дай се видиме на по бири, тъкмо да видя кво са направили евентуално и аз да си сменя моя. Щот дентиста, от как кара S класа, ми е неудобно го притеснявам да правиме таван. на Боби не се връзвам, защото го знам, че е готин и го казва с усмивка.да ударя и аз четка за неговата доматка, ама е много хубава.истината е, че ако една кола е поддържана, обута добре и чистичка...няма как да не ми хареса...ако ще и на 30г.аз на моя колега много му се кефя-колата я поддържа страхотно. от до -цялата я претапицира, фаровете и оправи, джанти, халогени, музика и сложи.по двигателя не остана несменена част-колата е кукла. еми как да кажеш, че не ти харесва?Като ти го направят, дай се видиме на по бири, тъкмо да видя кво са направили евентуално и аз да си сменя моя. Щот дентиста, от как кара S класа, ми е неудобно го притеснявам да правиме таван. петък я взимам и заминавам на море за седмица... после съм твойа Явор да...издигна се. сега кой знае какво ще обади за пломба... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Е ти нали не си мислиш, че сериозно си ги пишеме тия тъпни? Бъзикаме се.............То това ясно, но вече всяка втора тема да отвориш и едва отсяваш нещо полезно между френдли бъзиците, все пак влизаме освен за забавление и да свършим някаква работа по интересуващи ни проблеми.Иначе все се намира някой недоволен от "хаотичността" на форума, е, не си помагаме много самите ние. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audifans Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 -300лв - рециклирани носачи-280лв - ново фолио странен човек си Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinat28 Публикувано 10 Август 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 (Редактирано) странен човек синещо не ти е ясно ли?или мислиш, че твоите нови носачи са по-добри?или мислиш, че моите рециклирани нямат гаранция?или мислиш, че не съм пробвал всякакви варианти откъм съотношението издръжливост/цена?или нещо за фолиото се зачуди?или просто си направи коментар?много се кефя като някой ми прави сметка на моите пари...или видиш ли...я по-добре да замълча Редактирано 10 Август 2010 от kalinat28 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KYPO Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Ае собствениците на Б5 се подкарАхА помежду си. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinat28 Публикувано 10 Август 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Ае собствениците на Б5 се подкарАхА помежду си. сеирджия а на колегата по-горе искам да кажа, че и в друга тема писах колко съм доволен от рециклажите на тези хора /намират се зад спирката на окръжна болница/.правят и рейки . собствениците на доста А8 оттам пазаруват...малко по твърдо вози колата, и волана малко по-трудно завива...но като здравина...нямат аналог с носачите взимани досега /уж оригинални...ама по-скоро само по цена/.та пробвай преди да плюеш.за фолиото също имаше тема...подмених старото /светло и съмнително откъм качество/ с такова на sun-tech /sun-guard/. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audifans Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 собствениците на доста А8 оттам пазаруват...Това не е критерий, всеки може да събере пари да я купи но подръжката е друг проблем.малко по твърдо вози колата, и волана малко по-трудно завива.има ли значение дали завива..но като здравина...нямат аналогтова е ясно от сертификатите им личи на опаковките им има Както и да е не се заяждам с теб просто ми е страно живота си е твой но на пътя не си сам, така става като техническите прегледи са пълен ташак. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinat28 Публикувано 10 Август 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 (Редактирано) Това не е критерий, всеки може да събере пари да я купи но подръжката е друг проблем.има ли значение дали завиватова е ясно от сертификатите им личи на опаковките им има Както и да е не се заяждам с теб просто ми е страно живота си е твой но на пътя не си сам, така става като техническите прегледи са пълен ташак.колега, стига си се правил на ударен...1. колата завива, а волана не е толкова "мек"...според теб колите без хидравлика какво да ги правим???/от твоята надали завива по-трудно/2. техническия преглед...няма да коментирам...няма много общо с темата на разговор /или викаш...да сложим някъв измислен принцип за да изглежда, че имаш довод/.3. tuv- има толкова много афтер-маркет части НЕсертифицирани по тув /които минават тестовете им с много над..../п.п. я докарай твоята машина на НИМ, да я сравня така между другото откъм технически характеристики с моята, че само да си лаламе не ме кефи... Редактирано 10 Август 2010 от kalinat28 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audifans Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 Нещо Ним не го намирам тук, не те обвинявам решенията са си твой, но не искам да си пример както и да е приключих спора Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 При правилните майстори си отишъл Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
venko74 Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 това са момчетата:http://www.avtointerior.bg/index.php?optio...ct&Itemid=3на мен лично ми иде да хвана един чук и да я разбия...Ето един вразумил се собственик на Б5 Мисля,че на всички рано или късно ще им се прииска същото Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
staniola Публикувано 10 Август 2010 Доклад Share Публикувано 10 Август 2010 И аз съм доволен от тези момчета. Те ми претапицираха салона много добре стана Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinat28 Публикувано 12 Август 2010 Автор Доклад Share Публикувано 12 Август 2010 днес си взех колата от момчетата. свършиха изключително бързо и професионално, въпреки че имаха и други коли...седалката все едно е нова. няма разлика с другият плат. тавана е супер...като от магазина. с това мисля, че изчерпах забележките по интериора ))п.п. залепиха и лайсните отстрани на вратите...п.п. 2 заминавам доволен на море хубав уикенд на всички! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 12 Август 2010 Доклад Share Публикувано 12 Август 2010 хубав уикенд на всички!Безаварийно пътуване и приятно моренце.По отношение на рециклирането мога да кажа, че ако е направено както е редно, изкарва колкото мууг. Пробвано на А4В5 96 та година с 1.8 125 коня. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinat28 Публикувано 12 Август 2010 Автор Доклад Share Публикувано 12 Август 2010 (Редактирано) По отношение на рециклирането мога да кажа, че ако е направено както е редно, изкарва колкото мууг. Пробвано на А4В5 96 та година с 1.8 125 коня.всъщност аз не знам как ги рециклират, защото в самият магазин ти дават техни рециклирани носачи...не давам моите, защото не искат неоригинални. дават 12 месеца гаранция, която и аз не знам какво покрива...на самият носач сменят тампоните, в което не виждам нищо рисково или нарушаващо сигурността/стабилността. пестя дефакто от алуминия, който не е проблема в моя случай, а гумената част...п.п. благодаря за пожеланията Ради! Редактирано 12 Август 2010 от kalinat28 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dominator Публикувано 12 Август 2010 Доклад Share Публикувано 12 Август 2010 Оффф и аз съм си закарал тавана при Юлиан, ма голямо колебание, дали да е алкантара, плат или да си търся оригинален таван...Всичко ми се иска, а таванът веднъж ще го залепя... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts