Jump to content

Traytor

Members
  • Мнения

    391
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А8 D3 2008 ASB

Персонална информация

  • Локация
    София
  • Интереси
    Да си купя кола, да се спукам от ремонти докато стане супер и после да я продам 'щото ми е омръзнала.

Последни посетители

1683 профилни разглеждания

Traytor's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А как се пуска печката през дистанционното? Или има отделно webasto дистанционно като при Тойота?
  2. Traytor

    Окабеляване

    Не знам дали това ще ти свърши работа, но можеш да се разровиш в гуугъл, излизат резултати. Пишеш Audi A8 D3 parking brake wiring diagram и отиваш на изображения. Диаграма
  3. Здравейте колеги, В събота имах радостта да се събудя от алармата на колата и се оказа, че дренажите на шибидаха са се запушили и се е наводнило от пасажерската страна. Дясната бушониера беше обляна във вода, бушоните и контактните пластини бяха окислени, след 12 часа борба успях да отпуша дренажите, изчистих всички бушони и контактни пластини с пила и всичко изглеждаше работещо. Комфорт модула е сух, но за момента проблемите са да успея да изсуша мокета(по-малкия проблем) и да разбера от къде идва проблема в комуникацията на няколко модула(не помня кои модули даваха проблем, двете предни врати и климатроника със сигурност), грешката е:ю 00470 - Combination comfort Databus in Single Wire: Open Circuit. Предстои да разтуря целия сноп кабели, които вървят по колонката на врата на пасажера(точно под жабката) и да търся дали има някой заголен кабел който е снаждан и евентуално оксидирал от водата, но видях че има някакъв модул точно зад сноп-а и не мога в момента да разглобя и да видя парт номер за да разбера кой е. Някой има ли идея какво стои там? И дали този модул е проблема който ми излиза във ваг ком?(ще ми спести разплитането на целия сноп и търсене ако е той). Мерси!
  4. Това е кофти проблем за откриване, ама както ти е казал billysezgo, гумите могат да докарват цели симфонии от различни шумове при различни скорости. И да са на една година, ако са криви китайски гуми ще си шумят. Идва летния сезон, съвсем скоро ще сложиш летни и ще стане ясно.
  5. Проблема е козметичен, не функционален. Осветяват си добре, просто са супер грозни.
  6. Traytor

    С каква версия съм

    А някой може ли да ме светне за 3G high коя версия на mr 12 volt carplay трябва да взема, че на сайта едната е описана 3G 3G+, ама е са добавили и че е за D4..
  7. Ако не е на корем, може и да се разминеш само с рециклаж на компресор, ама само гадаем. Иди в сервиз за въздушно окачване, компресора се рециклира за около 200лв, възглавниците около 350лв на брой, другото... дано да не ти се налага.
  8. Кое му е толкова уникалното, дали ще полираш пластмасата отвън или отвътре като се свали “стъклото” от фара има достъп. Преди пандемията бях намерил някакъв колега, ама се оказа несериозен.
  9. Мерси, ще го имам в предвид, но ще изчакам да видя за вариант в София.
  10. Здравейте, някой може ли да препоръча къде да отида за рециклаж на стъклата на фаровете(полиране отвътре и отвън и слагане на фолио)? *за предпочитане в София
  11. Traytor

    Хидравлика

    На запален двигател не мислиш ли че ще и дойде тежко на помпата да върти суха?
  12. Traytor

    Свещи за 4.2, 335hp (BFM)?

    Е стига пък ти сега... да напълниш масления филтър не е лишено от логика... съдействаш на маслената помпа да не се преуморява тя да го пълни. За свещите, може да е различно при бензиновите мотори(но ме съмнява), но при дизела, на колкото и коли да съм сменял свещите не съм забелязал разлика между студен и топъл мотор. Ако не искат да се развият на студен, не проявяват желание и на топъл мотор.
  13. По Етка миналата седмица като го проверявах имаше разлика между 4.0тди и 4.2. Ползвай номера който колегата ти даде.
  14. Traytor

    Bluetooth adapter за 4F Limousine

    Аман от граждани които се обаждат със самочувствие без покритие. В немско май не са съгласни с твоята теза... По темата, както ти казаха варианти са ресийвъри, аз лично на А4-ката предпочетох дигиталния чейнджър. Споменаха ти за Dension, който е много добър, но ако търсиш по-евтин вариант, можеш да огледаш Yatour, не бях доволен от AUX-a, но флашката и картата нямаха проблеми като качество.
  15. Както каза Нико, с тебе сме Ето ти малко материал като за начало:
×
×
  • Create New...