Jump to content

glen

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от glen

  1. Дебитомера е свален от кола,която не е била на газ и няма забележки,аз използвах само пластината отдолу под клапата с ограничителя! без приставка за високото налягане,която е от дясно и е спечифична за всеки мотор иначе механичната глава на ижекциона е читава! За цена пишете на Л.С. Поздрави,Глен! Снимки ще направя утре!
  2. Здравей! дайми 16v ,ако имаш. Поздави Глен! Също така и ако имаш лайсни пиши?
  3. Здравей! механиката имала лие закачена газова инсталация? Поздрави Глен!
  4. здравей,да искам още нещо по двигателя

    -водеща ролка на динамото нали е АСЕ мотор.

    -датчик на маслото,той е като камбана отстранина блока.

    кайи цени и ще се рсберем за плащане

  5. искам задна дясна долна лайсна и също дясна малка лайсна с емблемката кажи цена,ако ги имаш

  6. Здравей прати и н а мен за газовата!за което благодаря предварително!
  7. glen

    лайсни за Ауди 100

    Помагайте,че иначе няма визия колата.Ако някой знае как да се снябда с 3 бр. лайсни "горни десни на двете врати и долна дясна на задна врата! Зашото някой като мен сигурно е имал поръчка и аз останах без лайсни или без визия на колата!
  8. Здравей! Аз съм със същия мотор и на мястото на стъпковия мотор съм сложил обикновен кран,оборотите в движение спряха да люлеят и става вече година и половина карам така без проблем. Само като е студена гасне докато не направи 40 градуса,но това е само на газ.Това се случва при мен с този мотор,пробвай и пиши!
  9. Здравей, Никой от Варна не му се занимава с механичен инжекцион,защото там трябва да тече доста инженерна мисъл.Моя съвет е да си намериш 2 ра употрреба дебитомер, струва около 150 лв., само да не е от кола която е била на газ.Пробвай този вариянт е доста изгоден,защото като отидеш на сервиз дерат много здраво и нищо не се оправя! Успех! Поздрави! Глен
  10. glen

    парно!!!

    Здравей! Първо виж дали при смяната на градусите се движи централната клапа на радиатора, след това влез в темата "теч на антивриз"да проследиш теча от къде идва, щом е сухо и ако клапата не сработва влез в темата "нулиране на грешките на климатроник",чети добре и ако ти се отдава ремонрирай. Успех !
  11. Аз съм с ACE и разхода гр/извън/гр е м/у 10.5 и 11.5 на газ спуснат климатроник. а без извънградско 9/100 без климатроник.Искам да подчертая,че съм без ел.клапан /стъпков мотор/ на негово място е ръчен реглажен кран за газ.
  12. glen

    теч на антифриз

    Ок, сега вече знам,този датчик е син и стои също в един пластмасов фланец или съединение,но след тази смяна нямам загуби ня течност. Привет ! от глен Ок, сега вече знам,този датчик е син и стои също в един пластмасов фланец или съединение,но след тази смяна нямам загуби на течност. Привет ! от глен
  13. glen

    теч на антифриз

    Здравейте! Аз имах същия странен теч на антифриз и благодаря на колегата VBI , който ме насочи да проверявам. Оказа се един фланец който е отзад на блока и след него има разклонения към датчик за студено запалване , тройника и към радиатора за парното.Забелязах, когато не е загряла и имаше лек теч от там,след малко че ви снимам самия фланец, който е някаква устойчива пластмаса и прегаря, и усуква с времето.Ето снимките на фланеца-
  14. Привет! единичен кабел се поръчва и е много скъп около 80 лв. нов,най добре е по моргите струва от 5 до 10 лв. замерен здрав. Успех!
  15. glen

    audi 100 quattro ACE

    Здр.решението на ACE е реглажен кран техноложки 8-9 при средна скорост извън-градско на газ стабилни обороти на газ и палене студен мотор само на бенз/!
  16. Здравей! проблема ти е в моторчето на централната клапа,трябва да се извади и да се почисти колекторчето.Имаше някъде точно снимки как се извършва тази манипулация,може да изпишеш в търсачката как се ремонтира моторче на централната клапа.Аз имах същия проблем и от там гледах и го оправих,работа за около 1 час и не се сваля никакво табло.Успех!
  17. glen

    АСЕ 2.0 16V не пали

    Ч.Н.Г. На всички , и моето изтече изведъж, беше от топлообменника на масления филтър има една гарнитурка,която е графитна и с времето и вибрациите се износва и като пропусне масло перките го разнасят навсякъде,но не се отчайвай щом си с този двигател си в матрицата на ACE!
  18. glen

    Добре дошли

    Весела Коледа и Новогодишните празници. Пожелавам Ви сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов. Нека огнище да топли ръцете, Вино да топли сърцата, Обич да топли душата И бог да ви закриля в делата. Нека бизнесът да върви и да се къпете във пари. Животът нека не ви плаши, мечтите да са ви другар, а щастието с вас да крачи, като ваш приятел стар! С пожелания за здраве, щастие и спокоен живот!
  19. glen

    Тампон на мотора.

    тампоните се сменят лесно стига да ги намериш,в повечепо случаи се поръчват и чакаш малко иначе колата тресе пи потегляние и при отпускане на педала на гаста струват новия 45 лв,а втра употреба е 15 лв здрав
  20. Аз съм Миглен и управлявам и подържам АУДИ-100 2,0 16v мотор ACE доста капризен на газ
  21. През големите студове и снегове няма никакъв проблем, от както съм с кран, на ACE всичко е стабилно и разхода е супер. За един ден извънградско е 10.2/100, а градско за няколко дни е 12.5/100 имайки в предвид, че времето е много студено. Щом всичко е настроено както трябва се постигат добри резултати!
  22. Слагай без да се замисляш и ще се убедиш в резултата от опит съм го усетил!
  23. glen

    Температура на водата

    Щом извънградско почва да пада температурата ти тръгнал термостата струва около 18 лв.
  24. ACE може до някъде да се докара на пропан-бутан, на метан възникват проблеми. Този двигател е капризен относно газта. Трябва да е абсолютно изправна бензиновата система и тогава може да се постави АГУ при много- добри специалисти и започват мъките. Успех и Весели Празници!
  25. Честита коледа! Преди няколко дена засякох моя капризен ACE мотор 2.0 16V заредих бутилката докато изключи минах 110 км и отчете 10.2 л газ. Общо за целия преход за няколко дни с 70 л. газ изминах 630км. разхода за този мотор, след подобренията стана много добре. Весели празници!
×
×
  • Create New...