Jump to content

S3Power

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

S3Power's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз имам подобен проблем. Някой да ги разбира тези неща?
  2. S3Power

    Мигачите не мигат

    Отвори и почисти релето или направо го смени.
  3. Здравейте! От известно време форума има проблем с регистрациите. При въвеждане на security check-a "колко е 11-5" като се въведе "шест" и изписва, че е грешен. Само при нас ли го има този проблем?
  4. S3Power

    Проблем с радио

    Никой ли не ги разбира тези нови технологии?
  5. S3Power

    Проблем с радио

    Здрвейте! Имам проблем с радиото в S3-ката. Сложих мултимедия пайнер заедно с фантомното захранване на антената, но не хваща никкаво радио. С оригиналното също не хващаше нищо. Махнах корите, буфера всичко, за да достигна до "кутийката", която изпраща сигнала от 3-те усилвателя към СД-то (модул J515). Мислих, че е прекъснат някъде кабела за антената.Но се оказа, че окабеляването няма нищо общо с другите коли. Тук кабела тръгва от СД-то и влиза в J515 модула и до там. Не както нормално до антената на тавана. Замерих му двата края с мултицет и се оказа, че няма проблем с него. Единствения вариант, при който хваща е: от фантомното захранване, без да слагам буксата за антената, а мушкам една обинковена оголена жица и хваща всичко. Пробвах да сложа жицата в края на кабела за антената откъм J515, но не хвана нищо, а според мен трябваше да се получи същия ефект като от фантомното захранване. Някой, ако си е занимавал с тези услватели на антената и модула да ме светне, че не може на кола за толкова пари да не може едно умряло радио да слушам. Знам, че най-лесния начин е да пусна нов кабел от СД-то до антената, която трбва да сменя с нормална като не използам усилвателите, но искам да използвам всичко налично в колата.
  6. S3Power

    Прекъсване 1.8Т

    Аз карам 1.8т с газ и слагам NGK BKR7E. Сменям ги на всяка смяна на маслото. 6,50 е бройката. Лично за мен са много по-добри от тези, които дават по каталог PFR6Q.
  7. S3Power

    Проблем с радиото

    Никой ли не е имал проблем с хващане на радио станциите?
  8. S3Power

    Прекъсване 1.8Т

    Погледни на кутията на въздушния филтър за комутатора. Ако няма значи бобините са с вграден комутатор.
  9. S3Power

    Проблем с паленето

    Диагностика? Датчик на Хол?
  10. Здравейте. Колата е S3 facelift. Имам проблем с радиото. Колата беше с навигация RNS-D, което смених с двоен дин пайнер заедно с всички преходници, които трябват, за да свирне Bose-то. Проблема е, че не хваща никакви станции. Имам фантомното захранване на антената, но и с него няма радио. Мисля, че с оригиналната навигация също не ловеше. Някакви идеи?
  11. S3Power

    Проблем с quattro

    Гледам,че си от София. Обади се на Пацо. Гаранция, че ще ти реши проблема на доволно приемлива цена.
  12. За жалост не съм. Скоро ще имам път на там и ще ти се обадя, ако си свободен да погледнеш какво става. Благодаря за помощта.
×
×
  • Create New...