Jump to content

soult@ker

Members
  • Мнения

    831
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    100 2.0 16V

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

soult@ker's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Какви са високите обороти при дизел, 4000 или 5000?
  2. soult@ker

    Mirror iphone to A4 MMI

    Не, не трябва. Само издърпваш управлението на климатроника и мултимедията над него. За не я ти трябва две стандартни щипки за вадене на касетофон. Погледни темата.
  3. soult@ker

    Mirror iphone to A4 MMI

    Карплей само, има тема тук в подфорума, поръчай си един модул и си ти.
  4. Нормално, с турбо е. Но налягането което трябва да достигне турбо бензина е два пъти по- ниско от това на турбодизелите. пс или под текущото С6 имаш предвид дизеловото с6 което е пак 3.0битрубо дизел?
  5. Ама ти си взел милионник ли? Затова ли толкова завиждаш за американките? Доста неща си намират обяснение в твоите постове.
  6. По каталог ли сравни ве, бакшиш? Двата конкретни двигателя са толкова далече един от друг, бензина даваш газ и ускоряваш докато натискаш, коккото повече натискаш повече върви. Битурбото, натискаш и първа чакаш лагавото хидро да преключи и после чакаша лага от турбината да навакса и точно спуулне и си стигнал 4000-те хиляди оборота и забива нос. Имаш едни 1000 оборота където върви. няма по различни двигатели.
  7. Трябва да се гледа, то не е проблем удара, а как е оправена. Трябва да се гледа. Искаш снимки от търга при всички случаи.
  8. Ако говорим за с4-ки, има си ръчка и пак са с дсг-и. При 4г- то са типтроник. Това за щатите.
  9. Да, тази имаше сериозен удар доколкото помня, в началото на годината беше на 45. Ходи я виж само за да знаеш какво да не си купуваш. Ако те привлече взимаш вина, има го отпред на стъклото и проверяваш карфакса и после искаш снимки от търга. А колкоото до коя кола, пробвай и 4г-то и с4-ката икаквото ти хареса повече.
  10. Какво показа диното накрая, сменя ли ролката и ремъка? Какви са парите при тях, аз честно казано нямам представа. Преди за тръцовете май взимаха по 500 лв, за модерните 3.0тди/3.0тфси колко взимат?
  11. Коя е интересната с4-ка, може да ти спестя разкарването. Иначе има голяма разлика между а6 и с4, имат съвсем различни цели колите. Едната е за комфорт, другата за каране. Също голяма разлика има между 3.0тди и 3.0 тфси, бензина е много по-евтин за поддръжка конкрртно за този двигател. Разбира се трябва да гледаш с4 б8.5 т.е фейслифта, в префейса дсг- то е ген 1 и има драми, както и мотора може да харчи масло малко повече от нормалното, сменя се pcv клапан и тн При 3.0 тди също гледай фейс, префейса може да има драми с помпата и да пусне стружки, дсг-то е ген 1. Но пък 3.0бтди е само с типтроника, той е по-комфортен, но и по-бавен и преди да локне караш все едно на ластик. И тн пс Тунинга е отделна глава и за с4-ката е безкраен, за дизела е чип.
  12. Само го изключиха и повече не съм ходил там, под кормилото е. Като бях с него имах случаи на непалене отвреме навреме, смених акумулатор и кво ли не, накрая се оказа от него, откакто го изключиха 2 години никакви драми. Миленски отиди да ти го махнат, може и при южния парк където са го слагали.
  13. Подготвя почвата дапчето.
  14. Много ясно, че ги е предал, дори той не е толкова тъп да си мисли, че това нещо ще тръгне нанякъде другаде освен надин. Сега само ни подпичкосва тука, че нещо се прави, а той си кара мегана като капитан.
×
×
  • Create New...