Jump to content

LKBV

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    конджул

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

LKBV's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @fifipaldi, колега, колко допълнителни коня докараха от ремап-а на 2,0?
  2. Не бих препоръчал смяна на адрес, освен ако нямаш гараж. Иначе момчетата си свършиха добре работата. За съжаление не мога в момента да им намеря контакта, така че не мога да кажа дали бяха goldglass.
  3. Аз правих на моето Паджеро, понеже течеше заради калпав монтаж в кобра. Хората дойдоха на адрес, славиха, изчистиха и монтираха в рамките на 30 минути! Бих ти го препоръчал ако караш някоя стара бангия, ако караш по нов автомобил по скоро не.
  4. Браво колега! В малкото турбо ли се оказа изцяло проблема?
  5. LKBV

    s tronic

    Не, не за всички RS, само за платформата на 4Г, понеже за нея говорихме по горе. Иначе да разбирам, че в RS6 4F всички скорости за зф типтроник без значение дали е от Европа или Америка?
  6. @fifipaldi, в бележката която притежава колегата най вероятно пише, че е сложено масло ATF. На какво основание според теб може да бъде предявен иск към сервиза?
  7. Колега, вие по колко километра правите на година? Иначе тя маже да е била тотална още в началото на 2017, просто е стояла на плац няколко години.
  8. LKBV

    2.5tdi +360hp

    @janoar, колега, как се спря на авто инженеринг? От офф форума ли ги препоръчаха?
  9. Обявата, последната, не е активна!
  10. LKBV

    s tronic

    Колега, това за всички RS ли важи или само тези за пазара в Америка?
  11. LKBV

    A6 C7 3.0 bitdi с ceramic brake

    Според мен поста на колегата @billysezgo е ироничен. Ако не е така моля да се обоснове.
  12. За маднес коментарите са негативни към отрицателни. Аз лично не съм им бил клиент но като чета какво се пише по форумите ще са ми от последните при които бих отишъл.
  13. Какво имате в предвид колега @P_PETKOV ? . @Ц Е Ц О , как се казва вашата фирма и има те ли сайт на които могат да се проверяват наличности?
×
×
  • Create New...