Jump to content

M_sub

Members
  • Мнения

    952
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от M_sub

  1. Пък мен само с 60 км/h да пести гориво изедника....и по надолнще по инерция(не че има инерция тва кватро ). Не трябваше да слагаш средното кюнец бате Любчо за това "не ти върви" колата Чакам да падне сняг ти си знаеш!
  2. Ба* ма***му ACE-който не е подържал този двигател как се е опарил Сигурно щот е скапан и много се чупо бате Димо(thesaint11) си купи кола с такъв Като си говорихме с него ми сподели, че нещо не се продават многои части за ACE .... щот не се чупят. Няма калпави двигатели има двигатели с много пари за поддръжка, по малък разход и приличен вървеж и обратното бавни лами с малък разход за поддръжка. Някой да ми каже двигател да гори малко да върви много и да е евтин за подръжка...? KYPO, тоз твоя приятел в най лошия случай се оправя с 500 лв. и колата става часовник..в най лошия...питай ги тез дизели с 600 лв. дюзичката. Купувайте коли които може да поддържате и няма да има лош двигател
  3. Ми тези които не могат да сложат инжекцион . Значи съм избил над 5 ламбда контрол системи + няколко Джет спарка , защото съм минал точно 45 хил. за две годинки
  4. Карам със същите Yokohama A539 .... и те при завой и настъпване на газта не се държат добре и има недозавиване
  5. Май не е рейка, повече на помпа прилича.
  6. M_sub

    Интериор на A4

    На Пасата също ли се поръчват допълнителни седалки от снимка 5 а се срещат толкова често? Там има някакви нива на оборудване май а при Ауди само Слайн ?
  7. M_sub

    Интериор на A4

    Гъзар си ти коле мен най ме кефят точно тези седалки! Май ги слагат на по-големите мотори 2.4/2.6.2.8...2.5тди но има и на 1.8Т на 1.8 не съм виждал
  8. M_sub

    Интериор на A4

    Разглеждам различни модели на А4 и забелязвам, че на сходни модификации екстри и година, имат различни седалки(можеби не само) а някой се срещат токова рядко....! Докато примерно в Сеат Леон често съм виждал седалки от снимка 6 в А3 или А4 са рядкост, в Пасат 4 постоянно има седалки като снимка 5 в А4 виждам за първи път, най често се срещата в А4 седалки от снимка 2 които въобще не ми харесват. Тези от снимка 1 са рекаро май и работат е ясна но с кожен салон от снимка 4 колите са рядкост(май на колегата Venci колата е с такъв) и повече ги има като снимка 3 грозна работа за мен. Някой може ли да ме светне как да отличавам моделите със съответното оборудване?
  9. Напротив! Въобще не е така....или не беше!
  10. brunobanani, S2 IS си е добър апарат но идеята ми е, че за снимките които прави и за габаритите му...е компромис защото след време ти омръзва да мъкнеш навсякъде "тухла" която не ти се събитра в джоба и да и отделяш специално внимание(личен опит) и в повечето пъти не го взимаш или го взимаш спецялно за да правиш снимки. Много зависи за какво ти трябва апарата!
  11. Това мнение на VIPER от втория линк ми стана интересно... "Впечатленията от колата като цяло са ми добри. Ускорението е доста доволно, но не е такова, каквото очаквах като за 4.8 секунди до 100. Скосеният отдолу волан изглежда яко, обаче за каране не е удобен. Алуминиевите елементи по него издават звук като че са пластмаса. Звука на двигателя е изключително добър. Седалките при излизане и сядане направо ти чупят краката със тия странични прагове, които са регулируеми, но дори и в най-отпуснато положение те притесняват като караш. Не ми хареса поведението на колата в слалом на къси завои, малко недозавиване се наблюдава, пуснах се после с мойта на т'ва упражнение и беше много по-добре със същата скорост. Някой ако го интересува нещо по-специално да попита, това се сещам засега, което ми е направило впечатление. "
  12. brunobanani, когато искам да снимам наистина, снимам с Е 500 на Olympus E 500 ..тогава вече правя разлика между зуум и качество на снимки но за такъв апарат мъкнеш кутия статив и т.н. а S2 IS си е компромис.
  13. Колега провери ли дали на BRC ГИ-то могат ли да се разглобяват и почистват инжекторите? Какво ти казаха в сервиза? Родното LPG е смес с масло и други гадости и ...може да стане проблем ако не се разглобяеми за да ги почистват!
  14. И аз от няколко месеца се радвам на ixus 750 i на Канон и получих това което очаквах. Иначе за този S2 IS, съм напълно съгласен с мнението на Lord of the Rings...след време дребните неща като обикновенните батерии размер и т.н започват да дразнят.
  15. Взимай "гуменетките" ! И аз мисля да се оборудвам с такива.
  16. AALEXANDROV, тези гуменетки (гуменетки=гумички,гуменца=умалително )не са ли за по-малко от 700лв?
  17. M_sub

    29" ТВ

    brunobanani, напротив за Филипс пише, че са последните останали добри телевизори с кинескоп..а за Slim телевизорите особенно на LG ... трагедия дори Samsung правят по-добри Slim телевизори, ако може въобще да се каже, че Slim-овете дават добра картина с това голямо изкривяване поради намаленият обем
  18. Първо бях с Елф 10В40 полсе с кастрол 10в 40 а сега съм с Мобил полусинтетика 10В40.......нито едно от маслата не ми харесва!
  19. Малко на Нисан-ец ми прилича
  20. Първо си провери ламбда сондата, ако са дюзи на по-високи обороти нещата ще се оправят.
  21. Аз пък не мога да кажа лоша дума за Бош. Момчетата дори работиха в неделя за да сменят консумативите на колата и да мога да си взема номера в понеделник когато я купих. За техниката им .... не знам дали има сервиз в Бургас с по-добра. Не мога да кажа за отношение, но каквото съм сменил там съм нямал проблеми. godo, има друго мнение но
  22. M_sub

    Audi Coupe vs BMW 318is

    Май само аз и Димо си харесваме двигателите не вървяли и т.н. наистина има мниги по-бързи коли но ... вчера пробвах един 130 кс. нов Пасатор как върви на магистралата от 80 до 180 ай къш с тез дизели човека щеше да му изкара помпата през аспуха но .... след 4000 об. ми харесва как въви каруцата дори на газ.
  23. M_sub

    Audi Coupe vs BMW 318is

    Бате Любчо трябва някой път да видя таз s-ka с кораба на Блейк(Avant-a) как ще се развият нещата Не съм се съмнявал в 2.0 16-ката знам на каво е способна.....като е на бензин
×
×
  • Create New...