Jump to content

wichhunter

Members
  • Мнения

    252
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

wichhunter's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. О,ами този сериал по БНТ,"Под прикритие"!,нали сте забелязали кои са спонсорите "Гъзарите" карат Ауди,куките-Сеат
  2. Супер си,трябва и аз да пробвам някой ден петака на моето купе колко харчи на бензин извън града...може пък да ми хареса повече отколкото на газ . КоНбито ме вози "забезпари",8-9 газ междуселско,у градъ 11!!!Сигурно щото е 1,6 :lol:
  3. Малко преди да взема купето на брат ми той му беше сипал някакво "Тексако"на "Приста"-резултата-след около 3хил.км и при малко по-високи дневни температури клапаните взеха осезаемо да потропват,което ми говори,че то губи вискозитета си при определени условия.Сипах друго масло и проблема изчезна...А,да двигателя е NG 2,3.
  4. Абсолютно съгласен,кормилните накрайници не пукат така.Установих го след като смених АБСОЛЮТНО всичко по предницата,защото това пукане ме влудяваше,накрая във форума прочетох за въпросната гайка,показах го и на човека,който ми прави колата,защото не можах да му обясня какво точно искам той го оправи и така...
  5. Пич ти да не се казваш Пепо?...Сори ама мисля,че само един толкова луд има на тоя свят,ако не-значи ти си втория!Знаеш ли какъв филм е това,че и накрая може да не успееш да я регистрираш Не се занимавай,не си струва усилията,за финанси не говорим...
  6. О да,и по изложения ходи!
  7. Така,значи,имам авант,но е със слаб двигател-1,6ADA.Щом си решил да е точно тази модификация,сигурно знаеш,че това не е от най-просторните комбита в класа си.Всъщност е някъде по средата между Астра и 3-та серия турер от тия години(това за багажника).Иначе-солидна изработка,качествени материали,и гарантирано по-нисък разход на гориво съпоставено с всички сходни моторизации на конкуренцията.Имам и Coupe NG2,3-страхотен двигател,уникален звук,добро ускорение и резерви от мощност за по-така ситуации.За съжаление не мога нищо да споделя за Quattro версиите,надявам се някой колега,с такава да ти обясни.Та за мен комбинацията Avant+NG=идеалното комби в тоя ценови сегмент. П.П казнлак=Казанлък,нали?
  8. Например тук. Също и тук. За тия първите съм чувал,че държат леееко по-ниски цени.За Ауди не знам как е,но за Мерцедес при вторите ми предложиха няколко варианта-от 150 до около 300лв.
  9. Аз имам Зануси,нарочно я избирах без дисплей и купища сложна електроника,ползвам я вече 10г.и нямам проблеми,а и доколкото разбрах това е една от малкото европейски марки,които все още не са изнесли нищо от производството си в Китай.
  10. Ако говорите за тази черна лаваца-то тогава,не съм съгласен.Има я на българският пазар поне от 12-13г. във всякакви варианти-кутия,250гр.вакуум,250гр.зърна и т.н.Внасят я и Софсток,гаранция.Зареждал съм от тях,когато имах магазин.А Лаваца оро,както подсказва името и е "златната"Лаваца-оная в златистите опаковки.Тя също е 100%арабика микс сортове от Централна Америка.
  11. Кафе на джезве(гезве,жъзве )Не потреблявам.Всъщност пия такова само в едно кафене на Главната във Варна-когато съм там,сервират го с домашен бонбон и имат страхотна цитронада,също произведена на място В къщи ползвам една стара точно такава машина.Кафеварката също е добър вариант,италианците я боготворят-а те разбират от тия неща.Напоследък обаче ползвам една австрийска марка кафе-".На лавацата нещо май и свикнах и ми стана безвкусна.
  12. С един приятел имаме малка фирма за дистрибуция на детски играчки.
  13. Стига да си взема кинтити от застраховката-стягам купето(щото комбито не е много за пред хора ) и съм там!
×
×
  • Create New...