Jump to content

wichhunter

Members
  • Мнения

    252
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от wichhunter

  1. О,ами този сериал по БНТ,"Под прикритие"!,нали сте забелязали кои са спонсорите "Гъзарите" карат Ауди,куките-Сеат
  2. Супер си,трябва и аз да пробвам някой ден петака на моето купе колко харчи на бензин извън града...може пък да ми хареса повече отколкото на газ . КоНбито ме вози "забезпари",8-9 газ междуселско,у градъ 11!!!Сигурно щото е 1,6 :lol:
  3. Малко преди да взема купето на брат ми той му беше сипал някакво "Тексако"на "Приста"-резултата-след около 3хил.км и при малко по-високи дневни температури клапаните взеха осезаемо да потропват,което ми говори,че то губи вискозитета си при определени условия.Сипах друго масло и проблема изчезна...А,да двигателя е NG 2,3.
  4. Абсолютно съгласен,кормилните накрайници не пукат така.Установих го след като смених АБСОЛЮТНО всичко по предницата,защото това пукане ме влудяваше,накрая във форума прочетох за въпросната гайка,показах го и на човека,който ми прави колата,защото не можах да му обясня какво точно искам той го оправи и така...
  5. Пич ти да не се казваш Пепо?...Сори ама мисля,че само един толкова луд има на тоя свят,ако не-значи ти си втория!Знаеш ли какъв филм е това,че и накрая може да не успееш да я регистрираш Не се занимавай,не си струва усилията,за финанси не говорим...
  6. О да,и по изложения ходи!
  7. Така,значи,имам авант,но е със слаб двигател-1,6ADA.Щом си решил да е точно тази модификация,сигурно знаеш,че това не е от най-просторните комбита в класа си.Всъщност е някъде по средата между Астра и 3-та серия турер от тия години(това за багажника).Иначе-солидна изработка,качествени материали,и гарантирано по-нисък разход на гориво съпоставено с всички сходни моторизации на конкуренцията.Имам и Coupe NG2,3-страхотен двигател,уникален звук,добро ускорение и резерви от мощност за по-така ситуации.За съжаление не мога нищо да споделя за Quattro версиите,надявам се някой колега,с такава да ти обясни.Та за мен комбинацията Avant+NG=идеалното комби в тоя ценови сегмент. П.П казнлак=Казанлък,нали?
  8. Например тук. Също и тук. За тия първите съм чувал,че държат леееко по-ниски цени.За Ауди не знам как е,но за Мерцедес при вторите ми предложиха няколко варианта-от 150 до около 300лв.
  9. Аз имам Зануси,нарочно я избирах без дисплей и купища сложна електроника,ползвам я вече 10г.и нямам проблеми,а и доколкото разбрах това е една от малкото европейски марки,които все още не са изнесли нищо от производството си в Китай.
  10. Ако говорите за тази черна лаваца-то тогава,не съм съгласен.Има я на българският пазар поне от 12-13г. във всякакви варианти-кутия,250гр.вакуум,250гр.зърна и т.н.Внасят я и Софсток,гаранция.Зареждал съм от тях,когато имах магазин.А Лаваца оро,както подсказва името и е "златната"Лаваца-оная в златистите опаковки.Тя също е 100%арабика микс сортове от Централна Америка.
  11. Кафе на джезве(гезве,жъзве )Не потреблявам.Всъщност пия такова само в едно кафене на Главната във Варна-когато съм там,сервират го с домашен бонбон и имат страхотна цитронада,също произведена на място В къщи ползвам една стара точно такава машина.Кафеварката също е добър вариант,италианците я боготворят-а те разбират от тия неща.Напоследък обаче ползвам една австрийска марка кафе-".На лавацата нещо май и свикнах и ми стана безвкусна.
  12. С един приятел имаме малка фирма за дистрибуция на детски играчки.
  13. Стига да си взема кинтити от застраховката-стягам купето(щото комбито не е много за пред хора ) и съм там!
  14. Статията е хубава,макар и старичка.Не е лошо да посочиш и източника.
  15. Да споделя и аз моя личен опит в подобни начинания. Значи,с група приятели отдавна се занимаваме с дома за деца в с.Крушуна-ловешко.Това,което мога да кажа е,че тези деца се радват най-много на внимание.Е разбира се,когато напълниш багажника с лакомства и им отидеш на гости са още по-щастливи,но често сме ходили и просто така-да ги видим.Неописуемо е усещането когато ти се хвърлят на врата още докато слизаш от колата,истинското щастие,което струи от очите им,когато "врътнете"едно кръгче около квартала или просто ги оставиш да поиграят на шофьорското място.Когато по-големите започнат да ти имат доверие и да ти искат съвет за това-онова...Всъщност те не искат много,само малко внимание-някой,който да им изгледа програмата,който са подготвили за Коледа или Първа пролет,да си поговори с тях,да си закичи мартеницата,която са направили...такива работи. Та така,исках само да кажа,че съм за такива мероприятия и бих участвал.А ако все пак мога да помогна и със съвет,като човек занимаващ се с това-насреща съм!
  16. Здравейте колеги!Като начало да се оплача.Май издухах гарнитура на глава.Колата ми е В4 1,6 101к.с.Не знам как стана,може би просто и е дошло времето,все пак само аз съм навъртял 80к км. на тази кола...Както и да е,моля за съвет-каква марка гарнитура да взема,гумички за клапани и там каквото трябва още,ориентировъчни цени и т.н. Прегледах основно форума,видях темите за ремонт на 2.0-16 и 8 вентиловите версии.Запознах се с цените на частите,и ако са аналогични на тези за моя двигател,просто кажете,ще прегледам темите пак.Благодаря предварително.
  17. wichhunter

    КРАСОТА

    http://media.snimka.bg/7190/020635627.jpg http://media.snimka.bg/7190/020635633.jpg
  18. Моята В4 е с двигател 1,6-101к.с. на газ ми харчи 9-9,5 извънградско,в града не съм си правил труда да я засичам,просто защото почти не я карам,имам колело,а до скоро и микробус,с който работех. Купето 2,3Е механична инжекция,пак на извън градско с яко ръчкане на моменти и с 200 от София до В.Търново даде разход около 14-15газ. Разхода си го изчислявам по много проста формула,разделям литрите изразходено гориво на километрите превърнати в десетична дроб,например:37л.газ ги деля на 4,1(410км)=9,024л./100км.Еуементарно Уотсън...
  19. Моето го залепих с двукомпонентно лепило на"Bison" специално за огледала на коли,освен лепилото в двойна спринцовка комплекта съдържа и парченца черен плат,който се поставя между стъклото и металната планка на стойката,струва 12-13лв.и се продава по железариите.Не знам защо по магазините за авточасти го няма,след като именно от такъв ме светнаха за този продукт на марката.Изпитано е,вече две години не е мръднало огледалото.
  20. Имам и аз един въпрос.Като включа фаровете,десния бутон за стъклата в шофьорската врата,дясната част на бутона за огледалата и този за стъклото в дясната врата не светят,не че е болка за умиране ама малко ме дразни.Предполагам,че и тук става въпрос за кофти спойка,та мисълта ми е,може ли да се поправи лесно от неспециалист,като мен,или трябва да търся мастър.
  21. В"Бригада",в първия кортеж на Белов,още като начинаещ мафиот има една В3-ка.
  22. Димитър Петров,София,Audi80 avant-CA7284MK,Coupe-EH7264BK
  23. По-скоро свиваемо Иначе аз зареждам газ от Литекс на Подуене,по-рядко от Лукойл.От скромните ми наблюдения мога да заключа,че с на Литекс газта минавам малко повече километри от колкото с лукойлската при едни и същи пъни условия и отсечки.
×
×
  • Create New...